LADY J

Direktlänk till inlägg 27 december 2007

ANNONS!

Av Lady J - 27 december 2007 22:31Hej! Jag heter Mustafa. Jag är 17 jordsnorr, jag är bra man, jag jobbar min farbror på Mohammed Livs öppettider: mån-fre 10-22 och lördag söndag 10-20 och jag har glimt i ögat. Jag ser väldig svensken ut jag vet, men jag ändå arab. Jag söker dig, som är trevlig, du måste vara svenskt eller svensk uppehållstillstånd. Du måste vara hur gammal du vill, snygg eller ful, tjock och smal, eller smart eller dum, jag spelar ingen roll. Jag söker seriös förhållande, så vi kan gifta, så jag kan stanna Sverige. Känner du att den pirrar i magen? Vill du förgylla min tillvara? Kom till mig vi gifter oss, 60-70 000 kronor? Om du vill vi kan göra många barn 10, 12 stycker söner, Addullah, Khaled, Senad, Achmed, Junior, Seid och kanske Peter. Inga dottrar! Dotter + sverige = problem, stor problem. Men om du inte vill ha kärlek från mig och barn, bara pengar så ingen problem vi bara gifter oss på papper då. Sen när uppehållstillstånd kom kom, vi skiljer oss å du kan gå på diskoteka, ragga vid krog, bråka med killen framför televizion. Och jag? Kanske jag hämtar mina fru och barn från hemlandet eller varför
inte beställer en ny på videofilm? Kärlek, vad är kärlek? Kärlek är vind,
jord, himmel, sol och moln. Kärlek är trygghet, liv, ro och kanske kebab.
Kärlek för mig är Sverigehållstillstånd!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Måndag 18 juni 20:24

Den här gillar jag just nu, mycket mycket !:))) https://open.spotify.com/track/3SxGtGWn7IWgFzn8Euk6wc?si=zhYUgCmeRrGU5OXFFYxruQ https://youtu.be/XWycOPFBCTw ...

Av Lady J - Söndag 17 juni 17:51


Det blev fest igår. Legat i sängen hela dagen och är helt slut. Vart var man inte igår ? Efter lite bubbel bokades en resa till Malaysia... åker i juli tydligen.. haha! Skönt med semester! Men nu har jag ångest över att fixa schemat. Ångesten släpp...

Av Lady J - Fredag 15 juni 19:32


Ägt salong i 2 veckor nu! Vad fort det går, vad roligt det är! Så mysigt att fixa och dona! Imorgon ska Cindy och jag Egoista oss! Vi ska shoppa! Det kommer att bli en mysig helg:) ...

Av Lady J - Måndag 11 juni 15:32


Jag hör det du tänker, Jag känner det du känner, Dina tankar och känslor blir också mina, Vi kan inte fly eller ljuga, Träffa mig, prata med mig! ...

Av Lady J - Söndag 10 juni 18:53


Fixat fransarna, nu är jag glad igen!

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se