LADY J

Direktlänk till inlägg 27 december 2007

ANNONS!

Av Lady J - 27 december 2007 22:31Hej! Jag heter Mustafa. Jag är 17 jordsnorr, jag är bra man, jag jobbar min farbror på Mohammed Livs öppettider: mån-fre 10-22 och lördag söndag 10-20 och jag har glimt i ögat. Jag ser väldig svensken ut jag vet, men jag ändå arab. Jag söker dig, som är trevlig, du måste vara svenskt eller svensk uppehållstillstånd. Du måste vara hur gammal du vill, snygg eller ful, tjock och smal, eller smart eller dum, jag spelar ingen roll. Jag söker seriös förhållande, så vi kan gifta, så jag kan stanna Sverige. Känner du att den pirrar i magen? Vill du förgylla min tillvara? Kom till mig vi gifter oss, 60-70 000 kronor? Om du vill vi kan göra många barn 10, 12 stycker söner, Addullah, Khaled, Senad, Achmed, Junior, Seid och kanske Peter. Inga dottrar! Dotter + sverige = problem, stor problem. Men om du inte vill ha kärlek från mig och barn, bara pengar så ingen problem vi bara gifter oss på papper då. Sen när uppehållstillstånd kom kom, vi skiljer oss å du kan gå på diskoteka, ragga vid krog, bråka med killen framför televizion. Och jag? Kanske jag hämtar mina fru och barn från hemlandet eller varför
inte beställer en ny på videofilm? Kärlek, vad är kärlek? Kärlek är vind,
jord, himmel, sol och moln. Kärlek är trygghet, liv, ro och kanske kebab.
Kärlek för mig är Sverigehållstillstånd!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Torsdag 14 sept 19:13


Det blev SM guld för mig i år igen, så härligt! Förra året vann jag akrylen nu vann jag gele och fick 2a plats i akrylen. Såååå najs! Känner mig så klart väldigt trött, ska vara ledig i helgen, första lediga dag på typ 5-6 veckor. Bar "typ" led...

Av Lady J - Måndag 28 aug 19:31


Sjukt, jag är ständigt otrogen. Tills nu. Träffade på en härlig personlighet på fest, vi verkade förstå varann och frågesatte världen och människor lika mkt, vi stannade på festen längst av alla, och kunde inte sluta titta och prata med varann. Så ...

Av Lady J - Lördag 19 aug 18:45


Min nagelinspiration är tillbaka, det går Verkligen i vågor. Beställde massa smågrejer i torsdags som gör jobbet roligare, längtar till måndag! Eller redan imorgon, ska tävlingsträna på nya modellen!Tog snabb aw med kollegor igår, vi drog till mig se...

Av Lady J - Söndag 6 aug 15:12


Hängt med mr.bäst varje dag i flera veckor, bland annat därför jag inte är så aktiv här. Jobbar, lever livet, äter ute, dricker bubbel. Testade en utgång där jag dricker en massa bubbel i helgen, spårade ur (bråkat med mr.bäst) så jag återgår till at...

Av Lady J - Söndag 11 juni 19:17


Wazup?Jag har softat hela helgen (inte så mkt soft i fredags men nästan), mkt jobb som väntar kommande vecka så jag behövde lite isolering. Jag brukade vara bra på att varva ner men senaste året har det inte blivit så. Har bestämt mig för att inte ha...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se