LADY J

Direktlänk till inlägg 27 december 2007

ANNONS!

Av Lady J - 27 december 2007 22:31Hej! Jag heter Mustafa. Jag är 17 jordsnorr, jag är bra man, jag jobbar min farbror på Mohammed Livs öppettider: mån-fre 10-22 och lördag söndag 10-20 och jag har glimt i ögat. Jag ser väldig svensken ut jag vet, men jag ändå arab. Jag söker dig, som är trevlig, du måste vara svenskt eller svensk uppehållstillstånd. Du måste vara hur gammal du vill, snygg eller ful, tjock och smal, eller smart eller dum, jag spelar ingen roll. Jag söker seriös förhållande, så vi kan gifta, så jag kan stanna Sverige. Känner du att den pirrar i magen? Vill du förgylla min tillvara? Kom till mig vi gifter oss, 60-70 000 kronor? Om du vill vi kan göra många barn 10, 12 stycker söner, Addullah, Khaled, Senad, Achmed, Junior, Seid och kanske Peter. Inga dottrar! Dotter + sverige = problem, stor problem. Men om du inte vill ha kärlek från mig och barn, bara pengar så ingen problem vi bara gifter oss på papper då. Sen när uppehållstillstånd kom kom, vi skiljer oss å du kan gå på diskoteka, ragga vid krog, bråka med killen framför televizion. Och jag? Kanske jag hämtar mina fru och barn från hemlandet eller varför
inte beställer en ny på videofilm? Kärlek, vad är kärlek? Kärlek är vind,
jord, himmel, sol och moln. Kärlek är trygghet, liv, ro och kanske kebab.
Kärlek för mig är Sverigehållstillstånd!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Tisdag 14 nov 21:18


Vet ni vad som fuckar upp en? Att läsa sina gamla dagböcker. Det blir som att återuppleva händelsen på nytt. Jag gillar att jag skrivit och att jag skriver fortfarande ibland, man kommer ihåg mindre än vad man tror. Men att skriva ner en första kon...

Av Lady J - Fredag 10 nov 23:58


Gjort coola naglar på mässan idag!

Av Lady J - Tisdag 31 okt 21:10


Är det bara jag, eller önskar ni ibland att det fanns en kamera som filmade er hemma/när ni är ensamma, som sedan, inte vet jag, visades upp för världen? Man glider liksom hemma och har sköna och konstiga grejer för sig, som ingen får uppleva.. Gj...

Av Lady J - Torsdag 26 okt 22:19


Möte nr.1 som är det viktigaste är avklarat. Var i skrapan som dessutom fyllde år så stämningen var kul! Nu vet jag vad som ska göras och i vilken ordning och med vem osv! Det som ska sättas igång nu är att starta AB nummer 1, sen därifrån blir det...

Av Lady J - Tisdag 10 okt 22:28


Skulle va ledig den kommande helgen men det sket sig haha, men just nu funkar det att vara ledig på söndagarna. Har lite låg energi idag, igår var jag grinig allmänt men imorn tror jag att humöret är på top. Det är när jag sover längre än 7h som ja...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se