LADY J

Direktlänk till inlägg 27 december 2007

ANNONS!

Av Lady J - 27 december 2007 22:31Hej! Jag heter Mustafa. Jag är 17 jordsnorr, jag är bra man, jag jobbar min farbror på Mohammed Livs öppettider: mån-fre 10-22 och lördag söndag 10-20 och jag har glimt i ögat. Jag ser väldig svensken ut jag vet, men jag ändå arab. Jag söker dig, som är trevlig, du måste vara svenskt eller svensk uppehållstillstånd. Du måste vara hur gammal du vill, snygg eller ful, tjock och smal, eller smart eller dum, jag spelar ingen roll. Jag söker seriös förhållande, så vi kan gifta, så jag kan stanna Sverige. Känner du att den pirrar i magen? Vill du förgylla min tillvara? Kom till mig vi gifter oss, 60-70 000 kronor? Om du vill vi kan göra många barn 10, 12 stycker söner, Addullah, Khaled, Senad, Achmed, Junior, Seid och kanske Peter. Inga dottrar! Dotter + sverige = problem, stor problem. Men om du inte vill ha kärlek från mig och barn, bara pengar så ingen problem vi bara gifter oss på papper då. Sen när uppehållstillstånd kom kom, vi skiljer oss å du kan gå på diskoteka, ragga vid krog, bråka med killen framför televizion. Och jag? Kanske jag hämtar mina fru och barn från hemlandet eller varför
inte beställer en ny på videofilm? Kärlek, vad är kärlek? Kärlek är vind,
jord, himmel, sol och moln. Kärlek är trygghet, liv, ro och kanske kebab.
Kärlek för mig är Sverigehållstillstånd!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Mys

Av Lady J - Lördag 17 feb 21:06

Införskaffat lite prylar hem, tidigare idag. Har byggt hela förmiddagen, har sängbord nu, och 2 hyllor som ni ser på bilden. Nu måste jag placera ut krimskramset på ett snyggt sätt, sen är jag nöjd. Eller ne, måste sänka taklampan, den är alldeles ...

Av Lady J - Torsdag 15 feb 23:42

När man är på salongen från 07 till 22:) Vill man bli bra på nånting, får man avsätta tid. Hade kunder hela dagen, sen blev det träning på min modell Josse, hon är bäst! Tycker det är viktigt att träna utanför arbetstid, man blir inte bättre ann...

Av Lady J - Måndag 12 feb 18:32


Asså vad ska jag säga? KnAs.. det sammanfattar ganska bra min situation just nu. Det är väl vanliga känslogrejer om att jag inte är ?där? känslomässigt. Att nånting står emellan. Ja det är ju bra om jag skulle få paus att reflektera och vänja mig...

Av Lady J - Lördag 10 feb 14:05


Av Lady J - Måndag 29 jan 20:48


Världens mysigaste helg! Jag har världens bästa människor i mitt liv, jag är tacksam för det! Jag kom precis hem från äventyr som jag pysslat med sen i lördags, vilken helg!!!! Idag kom Hedvig till salongen och fotade massa och intervjuade ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se