LADY J

Alla inlägg under december 2007

Av Lady J - 23 december 2007 13:00Hej

Imorgon är det äntligen jul.. eller äntligen o äntligen, jag vet faktiskt inte riktigt om jag längtar ändå.. Jag vet ju som redan vad jag ska få i julklapp och jumaten tycker jag inget speciellt om heller. 


Så imorgon kommer fokl förbi hit, säkert as tidigt på morgonen så jag lär inte få sova ut ordentligt.  Så hela morgondagen lär jag sitta och tjura. Ska försöka att hålla masken men jag lovar ingenting. Återkommer om det imorn.


Har inte köpt nå julklappar till någon i år, hur underbart som hellst. Nog för att det är skit kul att gå på stan och bara damp handla men oj så lite pengar man har kvar efteråt. Känns så jävla onödigt att tex bestämma med kompisar - " vi köper julklappar till varandra för 200 kronor" jah.. lika kan man väl stoppa de där jävla 200kronor i kuvert och ge.. vad är det för ide att köpa/få nått som ändå kommer att skräpa ner sen. Men kan väl gå och köpa själv det man behöver ?  Visst kan det vara kul o gå runt på stan och klura vad man ska köpa till personen men vafan är det för tradition egentligen ?  O visst kan det vara skit kul att få julkappar (speciellt när man inte sagt vad man vill ha), man ser som vad personen som ger har för en bild av en själv, men nu börjar jag då fan bli less på allt som har med julen att göra när jag nu tänker efter.


Måste stöda mitt rum som fan idag, det ser förjävligt ut, dammsuga, dammtorka.. näe fyfan vad less.. jag haatar att städa speciellt när det är mycket som ska göras. Och det hela kommer nog att sluta med att jag inte  kommer att ha gjort ett jäävla skit idag.


Nu ska jag gå och dricka te, och fundera på saken.

Sen ska kag skriva om mina älskade skor för att bli lite gladare.


puuss

 jag saknar

 mina bruna been!

ANNONS
Av Lady J - 23 december 2007 01:24

Godkväll!


Var hos elin ikväll, kom precis hem för hon skulle upp tidigt imorgon. Men vi hann ändå med några aktiviteter med tanken på att vi inte hade så många timmar på oss.


Nötte Xbox360 ett bra tag, gitarr Hero tror jag den hette, först tyckte jag den var BULL när jag såg på för det såg jävligt svårt ut och jag är inte så kontrollerad i armen när det kommer till att spela gitarr och liknande grejor. Men jag gav det en chans och testade, första gången gick ju rakt åt helvete, as förbannad försökte jag en gång till, men näee det gick ju inte att samla alla knappar!  Men tjurskallig som jag är fortsatte jag att försöka och till slut blev jag rätt bra faktsikt (på easy nivån då xD )Ja, tycke iaf att det var skit kul efter några minuter när jag förstod vad det gick ut på och det itne var lika svåt längre.


Sen tog det ett jävla bra tag att bestämma vad vi sulle se för film, sen när vi hade gått igenom alla elins 1000tusen VHS filmer insåg vi att spelaren var nånannan stans. typiskt oss! så vi började kolla igenom DVD och till slut blev det simpsons the movie. antigen var vi övertrötta eller kanske bara käkat för mycket godis, men vi tyckte iaf att filmen var skit kul. Spec när han skannade in ögonen! HAHAHA, ska lägga upp lite bilder sen som vi tog på roliga scener. För det var det vi gjore när filmen var slut xD mogna tjejer ;)


skönt som fan att promenera hem sen  hur bra väder som hellst, och nu sitter jag här, lika nattugglig som vanlig och nöter filmer. Just nu ser jag Fearless och än så länge ser jag inge fel md den filmen =)

ANNONS
Av Lady J - 22 december 2007 16:59Underbart med en ny blogg, blev så less på den gamla för den var allt för vanlig och tråkig. Och det finns ingenting värre än reklam, vilket man såg öööverallt där.


Sov ganska länge idag, sen har jag bara glidit runt i myskläder och käkat en massa mat. Ska fara till Elin en sväng senare ikväll och styra upp. Blev uppringd och bjuden på fest på Hertsön men naturnörden har blivit sjukt lat när man väl är ledig, så jag orkar het enkelt inte fara långt hemifrån.Tidigare månad - Senare månad

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se