LADY J

Direktlänk till inlägg 14 februari 2008

ALLA hjärtans dag?

Av Lady J - 14 februari 2008 17:42Idag är det alla <3 dag och jag vänder mig lite emot den uppskruvade stämningen.

Varför ska just den dagen vara speciell?

Varför ska man ge den söta nallen/rosen just idag? Kan man inte göra det då och då under året? Visa att man uppskattar sina nära och kära året om, och inte bara idag? Eller måste man verkligen bli påmind om att det faktiskt finns människor som vi älskar och vi måste komma ihåg att ge dem något extra som tack för att de finns?...Vad då komma ihåg? Älskar man personen, behöver man inte bli påmind, eller?Tänk er om alla dagar var alla <3dagar?

Det hade varit så mycket bättre om  alla försökte att visa hur mycket de uppskattar sin familj och vänner.  365 dagar om året och inte En. Och vad händer med de som varken har familj eller vänner? Det vet du inte, eller är du kanske en av dem? Sitta och deppa..sure.Jag tycker att alla <3 dag sätter press på människor, att man Måste visa sin uppskattning, man måste, man måste göra det som man egentligen kan göra vilken annan dag som helst, när man VERKLIGEN menar det! Och om man inte är redo att säga de små söta orden, jaa då är du en känslorkall jävel, det säger ni allt va..Och om man har en partner och inte kan ses den dagen, ja då jävlar blir det bråk! Det finns ju absolut inga andra dagar när man kan vara så kärleksfull som denna!Den idioten som kom på alla <3dag gjorde ett bra jobb, afärerna tjänar ju på det. Stick du och slösa dina pengar på alla hjärtan, nallar som skriker "Iove yooou", diamantringar och guldkedjor, gör det .. skit i vad jag sa. Din kille/tjej kommer ändå att släga det när det är slut mellan er. Istället kunde du köpt de är snygga skorna som du ville ha så länge ! Och tro mig, finns det början så finns det slut.


Världen hatar singlar! Och det är vi som kommer att sitta och titta på de äckliga kärleksfilmerna som TVn har att bjuda på idag.


Nu är jag tänker efter så är dagen nästan lika vidrig som julen. "eey, nu ska jag visa de som jag älskar att jag faktiskt älskar dom" 


Lite of topic,

Det känns kul att många har koll på mina hetingar och berättar allt de såg dem göra ;> kläderna, vad de gjorde, hur mycket de kollade osv. hahah, snacka om att jag har koll på många i norrbotten haha! De 2 hetaste just nu har ÄCKLIGT snygga kläder.. rrrrr!


For aldrig och gymma, hade inte motivationen.

 
ANNONS
 
shoebox

shoebox

14 februari 2008 21:12

Hahahaha!
Den var bra!

http://shoebox.tjejsajten.se

 
shoebox

shoebox

14 februari 2008 21:14

Men gud, jag såg just att du länkat till mig! Vad glad jag blir! Och generad....men tack, vad du är söt!

http://shoebox.tjejsajten.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se