LADY J

Direktlänk till inlägg 14 februari 2008

ALLA hjärtans dag?

Av Lady J - 14 februari 2008 17:42Idag är det alla <3 dag och jag vänder mig lite emot den uppskruvade stämningen.

Varför ska just den dagen vara speciell?

Varför ska man ge den söta nallen/rosen just idag? Kan man inte göra det då och då under året? Visa att man uppskattar sina nära och kära året om, och inte bara idag? Eller måste man verkligen bli påmind om att det faktiskt finns människor som vi älskar och vi måste komma ihåg att ge dem något extra som tack för att de finns?...Vad då komma ihåg? Älskar man personen, behöver man inte bli påmind, eller?Tänk er om alla dagar var alla <3dagar?

Det hade varit så mycket bättre om  alla försökte att visa hur mycket de uppskattar sin familj och vänner.  365 dagar om året och inte En. Och vad händer med de som varken har familj eller vänner? Det vet du inte, eller är du kanske en av dem? Sitta och deppa..sure.Jag tycker att alla <3 dag sätter press på människor, att man Måste visa sin uppskattning, man måste, man måste göra det som man egentligen kan göra vilken annan dag som helst, när man VERKLIGEN menar det! Och om man inte är redo att säga de små söta orden, jaa då är du en känslorkall jävel, det säger ni allt va..Och om man har en partner och inte kan ses den dagen, ja då jävlar blir det bråk! Det finns ju absolut inga andra dagar när man kan vara så kärleksfull som denna!Den idioten som kom på alla <3dag gjorde ett bra jobb, afärerna tjänar ju på det. Stick du och slösa dina pengar på alla hjärtan, nallar som skriker "Iove yooou", diamantringar och guldkedjor, gör det .. skit i vad jag sa. Din kille/tjej kommer ändå att släga det när det är slut mellan er. Istället kunde du köpt de är snygga skorna som du ville ha så länge ! Och tro mig, finns det början så finns det slut.


Världen hatar singlar! Och det är vi som kommer att sitta och titta på de äckliga kärleksfilmerna som TVn har att bjuda på idag.


Nu är jag tänker efter så är dagen nästan lika vidrig som julen. "eey, nu ska jag visa de som jag älskar att jag faktiskt älskar dom" 


Lite of topic,

Det känns kul att många har koll på mina hetingar och berättar allt de såg dem göra ;> kläderna, vad de gjorde, hur mycket de kollade osv. hahah, snacka om att jag har koll på många i norrbotten haha! De 2 hetaste just nu har ÄCKLIGT snygga kläder.. rrrrr!


For aldrig och gymma, hade inte motivationen.

 
ANNONS
 
shoebox

shoebox

14 februari 2008 21:12

Hahahaha!
Den var bra!

http://shoebox.tjejsajten.se

 
shoebox

shoebox

14 februari 2008 21:14

Men gud, jag såg just att du länkat till mig! Vad glad jag blir! Och generad....men tack, vad du är söt!

http://shoebox.tjejsajten.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Onsdag 12 dec 21:07


Jag har tänkt på dig.. mycket, den senaste veckan och jag vet inte varför. Det har varit tyst i min hjärna så länge. Ville skicka ett sms, kolla hur du mår, men ångrade mig efter första bokstaven. Läste några gamla mess, dock inte den sista. Vi...

Av Lady J - Lördag 10 nov 22:34


Tog precis beslutet att inte sova inatt. Varför? För att jag inte har TID! För att det är så mycket som ska göras att om jag sover inatt så kommer jag inte hinna. Just nu är jag i en period då bägaren har tippat över och jag försöker att inte drunk...

Av Lady J - Tisdag 23 okt 01:00


Oooo!!! Vaaaa händer!? Hela min kropp, varje cell, varje andetag och hjärtslag skriker efter någon speciell. Jag har aldrig varit med om liknande! ?Jag faller inte och han gör mig inte svag. Han lyfter mig och jag blir stark, berusar mig utan ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:34


Idag hade jag kurs i 3D. Det var världigt roligt! Vi började 09 (jag började 08) och jag åkte från salongen 21:20. Bra lördag! Perfekt ! Imorgon ska vi lära oss ny teknik. Vi ska måla! Sååå otroligt duktiga elever jag har, så imponerad!!! ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:29

Så där! En hel nikotinfri månad har passerat. Blodtryck? Säkert sämre än tidigare. Håller tummarna på måndag. Vill varken röka eller snusa, inget sug, ingen saknad. Så jag kommer inte att räkna hur länge jag varit ?fri från det? från och med imorgo...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se