LADY J

Alla inlägg under mars 2008

Av Lady J - 28 mars 2008 11:52"Människor går ut ur livet, människor går in i livet. Människor dör mot sin vilja, människor lever mot sin vilja. Människor räknar sekunder… Sekunder till nästa tv-program. Sekunder till nästa fest. En sekund hit. En sekund dit. Och klockar tickar…

Just i det här ögonblicket så ligger en gammal gumma på sin dödsbädd, tittar djupt in i sitt barns ögon för sista gången. Ssssch, var inte rädd. Den vita hästen kommer att föra dig hem.

Just i det här ögonblicket så promenerar en liten nioårig flicka hem… Men hon hinner inte. Hon ser inte männen bakom henne. De sliter upp hennes blus och drar av hennes byxor. Innan ni har läst klart inlägget så är hon förstörd för alltid.

Avslitna ben, blodiga fingrar och såriga ansikten. Människor krälar fram för gatorna, endast med en sista bedjan i livet: Gör slut på mitt lidande – SKJUT MIG!

Varje dag vaknar ett lejon upp. Den vet att den måste springa snabbare än den långsammaste gasellen, annars kommer den att svälta ihjäl.

En. Två. Tre. Fyra. Fem. Håller ni räkningen? Sex. Sju. Åtta. Nio. Tio. Du räknar fortfarande?

Om du visste, att det här var ditt sista samtal med din mor, skulle du spela in det på band för att aldrig glömma hennes röst?

Om du visste, att den här kramen skulle bli den sista du någonsin har med din pappa, skulle du krama åt lite extra då?

Om du visste, att den här minuten var den sista minut du och din bästa kompis någonsin kommer att ha tillsammans, skulle du berätta hur mycket du älskar honom/henne eller ta för givet att den visste?

Tiden väntar inte på någon. Så om du väntar på något, varför inte göra det nu? Underskatta aldrig tre ord: Jag älskar dig! Säg det. Viska i deras öra hur mycket du älskar dem och att du alltid så kommer att göra. För, om morgondagen aldrig kommer, då har du inget att ångra.

Det spelar ingen roll om du är en gasell eller ett lejon. När morgonen gryr, då är det bäst att du börjar springa.

Tiden väntar inte på någon."

ANNONS
Av Lady J - 27 mars 2008 22:56Det går som planerat, singel tills gymnasie skiten är över. Och det funkar fortfarande, YAY! Förstår inte riktigt de som inte klarar av att vara singel, som är beroende av att ha någon vid deras sida.. Snacka om svag person.. knack knack, en vacker dag faller du och slår dig. HAHA, medans jag, sitter här och är skit nöjd. för jag  älskar att vara singel och klara det där själv. För att jag inte klarar av att ha någon vid min sida.. helst plötsligt ska man börja bry sig? haha aldrig!

ANNONS
Av Lady J - 27 mars 2008 21:52 • For till stan med mamie en snabbis på kvällen. Köpte en svart lack väska och ett par vita lack skor! PERFEKT tänkte jag! Och inte nog med det, gissa vem man råkade se ! jisses, man vart ju nästan knäsvag.

 • Kan inte ladda upp nån bild för jag  inte hittade grejorna på internet och min äckliga digitalkamera gick sönder på min födelsedag. Så det blir att fara iväg och köpa en ny så fort jag har tid.


  Det käns skönt att sommaren är på väg (tror jag? ) och man har redan hunnit köpa en massa fina skor, det kan ju inte bli bättre.

  Hunden har nu pissat i börsen!

Av Lady J - 26 mars 2008 23:50Hade en mysig kväll. Elin och Lina kom förbi och hälsade på precis innan min träning. Satt och drack kaffe och snackade. Kul att folk säger att de kommer och sen också gör det! Jävkligt vanligt nuförtiden att bara skita i att komma trots att man har lovat. Och det värsta är ju att inte höra av sig och säga att man inte kommer. Nä det tycker jag är lågt.


Och ännu lägre är det ju att gömma sig på stan och låtsas inte se! HAHAHA jag skrattar ju ihjäl mig. Hur patetisk kan man vara egentligen? Hur länge sjunker man tills man når botten? Oj, jag menar, den var nådd för länge sen!

Av Lady J - 26 mars 2008 23:17Nu har jag varit GRYMT duktig och tog tag och beställde fler bilder. Skönt att få ladda upp nu min vardag på bild nu här i bloggen.


Nyköpta skor:


De bruna köpte jag på din sko, passar perfekt till en brun väska. Och kostar bara 300 kronor! Ni vet väl att kombinera ihop skor med väskor är det snyggaste man kan göra ?


De svarta hittade jag också på din sko (dock der de gröna ut på bilden), kostade 400 kronor och var underbart sköna! mjuka kanter och jag kan gatantera att man inte får skavsår. De passar ju även till allt.


Rosa och gula ballerina, vad ska man säga? Köpa på Sko söder, 199 kr/styck. Jäkligt bra pris och sjukt fina.  Har ju en gul och en rosa väska också så det blir perfekt. Dock är inte de gula ballerina i samma färg som min gula väska, men då kan man köra på gult diadem eller så.

Av Lady J - 26 mars 2008 18:08Dagen gick skitbra igår, orkar inte skriva ner allting men det var hur mys som helst i allafall. Fick fina saker och massa snyggon kom förbi.


Nu sitter jag och vilar inna träningen.. ugh vad jag känner mig död. Har sprungit på stan med Linn ett tag på morgonen och sen var jag hos tandisen, skit jobbigt tycker jag. Näe jag får rysningar av tanken..tandis..


Köpte iallfall 3 par skor lite överallt, en myskofta, ett nagellack på make up store och några ögonskuggor där med. Skönt!


 Det enda jag måste ha nu är FOUNDATION !!! Ska försöka släppa Dior nu kanske och köra på chanel eller något åt det hållet. Vi får se.Och nej, det har inte gått bra att sluta svära, så jag lägger ner löftet.

Av Lady J - 25 mars 2008 09:45Happy Birthday tooo meeeeee ! Nu är jag gammal och grå !

Av Lady J - 24 mars 2008 22:53Från och med om 1 timme och 7 minuter ska jag;


 •  Sluta ha fördomar om allt och alla
 • Sluta svära
 • Sluta kaxa med mamma och Hans
 • Börja höra av min till mina kompisar
 • Börja anstränga mig i skolan
 • Hålla rummet rent
 • Baka köpa märkes kläder (från och med 1 maj dock, och nej inte för att det är coolt (som många tycker att det är) eller nått sånt. Min anledning är för att kvallan är så jävla bra, det krymper inte i tvätter och det håller så sjukt mycket längre)
 • Jag ska helt enkelt växa upp! BLI MOGEN! (vilket jag verkligen inte är)

HAHA OCH VET NI VAD, JAG GJORDE SISTA BUSET NYSS! FAN VAD DET KÄNDES HÄRLIGT! Riktigt så där som förr, spännande!

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se