LADY J

Alla inlägg under augusti 2009

Av Lady J - 17 augusti 2009 17:51Jag hörde rykten att ni ville ha några bilder från idag?

99% av bilderna är bilder på mig, men ni besöker min blogg för att se mig, right?


Jennifer hade bakat en jävligt god och kladdig kladdkaka. TACK! <3


Gissa vad mamma sa när hon JUST kom in?

- Juliaaa, vill du ha kladdkaka med grädde?

- *gör en spy-min* = MÄTT


 Jag är reda på Sm och Dm movies!Jennifer blev DJ!Min mindre snygga sida. Kolla jenny i högre hörner ;)  Vi gick ut! Titta vad jag har för jaans på mig ;)

Har inte fått dem över höften ens i 1,5 år! ANOREXIA JULIA?

Men visst sitter jeansen snyggt när jag inte har några valkar på sidorna?


* JAG TOG ÖVER STUDSMATTAN! *

 


Alla har vi våra skillz: 

Jennys head - skill!


 

Suns grod - skill

ANNONS
Av Lady J - 17 augusti 2009 11:15Godmorgon Sverige!

Det kommer att bli en mycket händelserik dag idag. Klockan 13 ska jag träffa mina flickor, från laget och vi ska ha sissta all five träffen. För Jenny far till Norge på fredag. Vi ska se både DM och SM filmen och det ska bli himla roligt! Minna är den enda som saknas, så all four möte blir det förresten.


Fan nu måste jag ladda kamera så jag kan komma tillbaka med några bilder!

ANNONS
Av Lady J - 16 augusti 2009 22:06Är jag bara jag som verkligen ser framemot hösten redan?????


Så kommer jag att se ut. Fan vad snygg! Right???

Av Lady J - 16 augusti 2009 20:44
När mamma lånade ut sitt Visa kort till mig sa hon att jag skulle städa mitt rum som gentjänst. Och nu har jag slängt halva garderoben i tvätten. Gud så skönt det är att slippa se en full garderob med kläder som knappt ryms i den.


Nu har jag och mamma bestämt att ha Fredag som en gemensam städdag.

Det betyder att vi ska städa varje fredag. (dammsuga, dammtorka osv).

Vi får ju se hur länge det håller, hoppas iallfall på några veckor :)


 

 Det var jävligare än vad det ser ut på bilden. Hade en hel hög på sängen med.


 

Av Lady J - 16 augusti 2009 13:04HELP ME!


Jag beställde jackan i storlek 8 (36) och kom just på att jag kanske borde ha tagit storlek 6 (34) ??? Är det någon som har någon som hellst aning om topshop storlekarna? (Om de är små eller stora i sig.) Behöver hjälp nuuuuuuuu om jag ska skicka ett mejl och byta. Vill ju inte ha en för stor jacka, och att skicka tillbaka verkar jävligt krångligt?


Anledningen att jag frågar är att 36 brukar vara lite stort på mig och 34 liite litet. Samtidigt har jag XS  på alla mina tröjor och jackor?


http://wikisverige.files.wordpress.com/2007/03/help.jpg

Av Lady J - 16 augusti 2009 12:19Mamma kom in hit just och gav mig hennes The Card!


Kommentar: Jag satt och bläddrade i kataloger, man hittar mycket fint som man vill ha. Jag vet verkligen hur det är att vilja ha något!!!!  Sen blir man ledsen om det tar slut och man inte beställde i tid.  Beställ den där jackan som du vill ha. NUU!!!!


JAG SPRICKER AV LYCKA!


Om jag beställde rätt, är den här min om en vecka :) <3

Fast jag tvekar? Tänk om jag skrev fel kortnummer eller nått :S

Tog ju mammas kort, men beställde på mitt namn?

Av Lady J - 16 augusti 2009 11:42Jag har varit vaken länge, och ska om ett litet tag skriva en Inne och Ute lista.

Man jag fick en idé att skaffa gratis Photoshop i  30 dagar, I need it !

Nåja, måste installera nu och radera massa skit från datorn, den mår verkligen inte bra just nu. Stackaren är full och kommer att dö vilken dag som hellst! =(


http://1.bp.blogspot.com/_iccxppiDuQY/Ru5n2IJwZLI/AAAAAAAAANk/EaJYDHRsSqg/s400/munk.jpg

Av Lady J - 15 augusti 2009 18:27


Visst har jag gjort en fin bild? Den är ny! :)


Visst händer det ibland att man vill skriva något i bloggen men huvudet känns tom som en ballong och man kommer absolut inte på någonting att skriva om! Det är en sån dag som jag kom på att skaffa mig en "bloggkalender", där jag har planerade dagar och planerade ämnen att skriva om.


Från och med imorgon ska jag tex. skriva mina egna inne och ute listor, varje söndag. Så ska jag fortsätta i några veckor för att se om det funkar. OM det funkar ska jag lägga till något mer i kalendern. Att jag kanske varje onsdag pratar om hälsa och träning? Tanken motiverar mig iallfall!


(Måste till stan imorgon och köpa en mini-kalender, eller be någon göra det)

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se