LADY J

Alla inlägg under augusti 2009

Av Lady J - 15 augusti 2009 13:52Nu sitter jag här och ska äta min lunch.

Eftersom ingen är hemma fick jag slänga ihop något själv, som nudlar.

Fan, jag är en riktigt bra nudel-lagare. Imponerad!


Jag stoppar smör i allt, på allt. Nudlar + massa smör är gott!


Hade världens huvudvärk igår och blev tipsad om att det kunde vara vätskebrist. Måste erkänna att jag är riktigt dålig på att dricka vatten! Därför ska jag lära mig det nu. Från och med idag ska jag dricka vatten, vatten, vatten!


Nae, nu ska jag äta min mat. Puss <3

Mat
ANNONS
Av Lady J - 15 augusti 2009 12:22
Äger du ett plagg från en second hand-butik?

Nepp, Har aldrig varit in ens =/


Hur många par skor använder du regelbundet?

Ca 10 par


Har du sparat i över två månader för att ha råd att köpa ett klädesplagg?

Aldrig! Jag brukar ringa ett samtal om jag behöver pengar och plagget är mitt!


Tycker dina vänner att du köper mycket kläder?

Vet inte men tror verkligen inte det!!


Skulle du kunna tänka dig att jobba på H&M?

Det är klart! Jag älskar kläder och jag blandar gärna många stilar. Jag skulle jobba upp mig hela tiiden tror jag. Om jag brinner för något är jag väldigt insatt och ambitiös. Och kläder är ju kärlek, right?


Har du någon gång burit en folkdräkt?

Jag tror faktiskt inte det, trots att det är vanligt i Estland.


Har du någongång slängt ett plagg efter att ha använt det en gång?

För ofta. Jag hatar att använda samma plagg 2 gånger (de brukar tappa sin finhet på något korkat sätt tycker jag). Men i år ska jag lära mig det, ska använda samma kläder om och om igen!


Anser du att en persons klädstil säger mycket om personen?

http://regmedia.co.uk/2005/05/24/paris_hilton.jpgDet tycker jag. Det är så man ser vem som faktiskt har en bra självkänsla och inte. Varje dag ser jag uppklädda fågelskrämmor som försöker att passa in och det lyser verkligen i deras ögon "Detta har jag på mig bara för att  det är inne!" Jag tycker att det är synd att man måste passa in för att bli omtyckt i dagens samhälle. Du kan vara den modernaste tjejen/killen i stan utan någon som hellst personlighet, hur kul är du då? Och om man inte känner sig bekväm i sina kläder trots att de är skit snygga enligt andra så sitter kläderna inte bra på dig ändå. Använd bara sånt som DU tycker om och känner dig säker i. Först när du lär dig det, kommer din självkänsla att höjas och ditt självförtroende kommer att stråla!


ANNONS
Av Lady J - 15 augusti 2009 10:54

 

Godmorgon pärlor! 


Jag snackade rätt länge med mamma på kvällen igår och vi kom fram till att jag borde bli lite mer bortskämd! Nu kommer jättemånga att tänka "Vadå du är redan äckligt bortskämd" och bli skit sura men jag ska förklara hur allting ligger till, egentligen. 


Det mesta som jag köper betalar jag med mina egna pengar som jag själv tjänar ihop. Förr fick jag ihop en bra summa från bloggen men jag valde att sluta tjäna pengar på det sättet. Jag vill inte utnyttja mina läsare när jag inte är Sveriges största. Nu bloggar jag endast för att jag tycker att det är roligt. 


Den här staden har även haft en jävligt dålig bild av mig  väldigt länge (dryg, bitchig, kollar snett) vilket jag ville visa var fel!  Jag är en person som älskar att sprida glädje, som alltid säger vad jag tycker utan att mena något dåligt med det, som tar hand om mina vänner som visar att dom är värda det. Anledningen till att folk såg mig som en hatare är för att jag har det utseendet. Jag spanar ofta in andra för att jag finner mänskligheten intressant och när jag har en koncentrerad blick ser jag sur ut. (tro mig, jag jobbar på det!!). I nu läget bryr jag mig sällan i vad andra tror att jag är. Alla har rätt till sina teorier. Jag vet vem jag är bäst av alla och tror någon något annat får de göra det. Men visst är det kul när folk säger till mig "Shit jag trodde att du var värsta bitchen och nu när jag känner dig är du helt underbar ju!!" Behöver jag säga att 99% av mina vänner har sagt det? Jag har iallafall märkt

att bloggen har påverkat mig positivt och jag

fortsätter alltid mot nya höjder!

 

Till poängen: 

Jag är yngst i familjen och den sista som päron kan skämma bort. Visst får jag nån tusenlapp om jag städar mitt rum eller får mobilen påfylld när jag behöver det. En ny LCD tv är på väg till mitt rum. Och en hel rumsrenovering fick jag för att jag fick för mig att jag skulle plugga bättre.


Att skämma bort sitt barn är inte fel, så länge barnet är bra uppfostrad och förstår. Jag är en av de få som ser pengarnas värde. Först när jag fyllde 14 (?) som jag började skämmas bort lite. Vilket jag förtjänar. Jag har levt ett liv som ni inte ens kan drömma om i Estland. Och det är bara förnamnet!


Nu skaj ag försöka få jackan för 65 pund! Hehehe ;)

 Peace ;)

Av Lady J - 15 augusti 2009 01:28


 ... och nu ska jag sova! 


GOD NATT!

Av Lady J - 14 augusti 2009 23:39Opersonlig blogg? Var tog alla egobilder vägen? Hur fan ser jag ut?

Ett) Jag är fett znygg!

Två) Här får ni några bilder!


Ikväll kommer killarnas runkstatistik att öka tack vare mig...


 


Jag blir sugen på att klippa kort igen när jag ser den där bilden!!


Puss på er!

Av Lady J - 14 augusti 2009 22:42
Till hösten är skor med hög skaft det ultimata.

För att vara riktigt modern (se till att vara bekväm med ditt modeval), ska tån vara rundad och att klacken tillhör den mera spännande arten. Det kan vara isigt på vägarna, bäst att hitta ett par skor med gummisula (kostar lite mer)!! Osäker på lack? Det håller i sig än. Mocka? Go for it! Men notera att i höst handlar det mest om KLACKEN! Now you´re in!

              

                      

Vill du vara lika cool som jag eller vad? Följ mina goda råd!

Dinsko, bianco, brandos, Cellbes, Halens, Ellos!

<3

Av Lady J - 14 augusti 2009 22:13Ni gamla läsare vet att jag älskar shopping. Och nu vet även ni nya, det.

Jag har nästan 0 kronor på mitt konto, men beställde ändå ett par stövlar som jag bloggade om för ett litet tag sen. Ekonomiskt klarar jag mig alltid. And u know it! Bara för att jag har zero kronor på kontoT, betyder inte att jag bara har ett konto, right? Jag kanske är jätterik egentligen, men gör allt för att dölja det för att slippa falska vänner? Nu har ni något att klura på inatt! ;)


Jag älskar verkligen det där med Internet shopping!

Man snokar runt och klickar sig fram lite här och där. Sedan fastnar man för något, då kan man läsa folks recentioner och utifrån det bestämma sig om det skulle kunna bli ett bra köp! Sedan fyller man i några tomma fält och woop: "tack för din beställning". Fan vad bekvämt! Sitta i min jävla lyxsoffa och totalt njuta av shoppingen utan att behöva gå i cirklar som man måste göra när man går på stan =D


Som ni ser har jar 100kr rabatt på Halens, om ni vill ha det får ni kontakta mig och jag ger er koden. Titta vad snäll jag är med er. Tänk om ni var lika snälla och kommenterade oftare och förklarade eran kärlek till mig! 

Solklart att det blev dom där !

Förstår ni nu att jag älskar skor? 

Av Lady J - 14 augusti 2009 19:20På 2 månader har jag gått ner från 65kg till 57kg.

Hur??? Hur "lyckades" jag?

Svar: enkelt, jag slutade träna.


Först nu inser jag hur mycket muskler väger.

Jag har alltid vetat att de väger mycket, men SÅ mycket? För att gå ner i vikt måste de flesta börja träna, det känns ganska skönt att kunna säga "om jag vill gå ner i vikt behöver jag bara sluta träna och fortsätta leva som vanligt."  Men för mig spelar det ingen roll vad jag väger, om det är 66 eller 55 så är jag alltid nöjd med mig själv. Jag accepterar mig själv för den jag är och koncentrerar mig inte på komplex. Varför lägga ner tid på sånt när man istället kan vara snäll med sig själv och ge sig själv komplimanger ?


Jag trodde att jag hade tappat ALLA mina muskler..

Men liiiiiite finns det ju kvar. Tänk er.. 8 kg till? 

              slapp                               spännbög                         duktigt!

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se