LADY J

Alla inlägg under augusti 2009

Av Lady J - 30 augusti 2009 14:55
Har precis gjort klart min gröt och ska snart äta den.


De senaste dagarna har jag varit helt galen i gröt! Helt sjukt gott och mättande. Vi ser ju hur länge det håller. Idag blev det manna med hallonsylt. Mmm <3

Mat
ANNONS
Av Lady J - 30 augusti 2009 12:01  Underbar klassresa !


Åååh sitter och kollar igenom bilderna från klassresan i ABISKO. Min nya klass ska ju dit om drygt en vecka och varken jag eller Tobbe ska med. Dels för att ni redan varit där med vääärldens bästa människor. Dels för att det blir omöjligt att få det lika roligt med folk som man aldrig pratat med. Det känns som att man bara ska göra det en gång. ÅÅÅH när jag tänker efter vill jag dit igen!


  Will never forget!


Basta, bada i Torneträsket. Vägen till basun har verkligen satt sig i mitt minne, halvgula träd, höst lukt, sol samtidigt som det är kyligt. Springa runt på natten i stugan och leka spöke och väacka alla med konstiga ljud. Städa hela natten innan man ska fara. Baksmälla! ÅÅÅÅGH! Nästan så att man vill följa med igen!


BILDER FRÅN RESAN <3 !Visst hade jag kort hår :) Ett år sen!


 

Festen drog igång!Tobbe har deckat i min säng. Oskar är i dimman. Jag äter frön.Jag lärde mig poker. HAHAHA SKÖN BILD! Kvälls mys!


 

Vandring! 2 dryga mil.. Can u get it ??? 


SLÅ DEN KLASSRESAN ALLTSÅ!

ANNONS
Av Lady J - 30 augusti 2009 11:45
Av Lady J - 30 augusti 2009 10:45

 

 

1. Komplimanger.


Make love, not war var det? Om man ser något som man gillar,  tycker jag att man ska lägga till några vackra ord. Varför vara en snål jävel som håller allting innombords?  Det är skit roligt att få komplimanger, ännu roligare att ge. Man behöver inte stöta på någon heller bara för att man säger något fint. Livet är en berg och dalbana, man vet aldrig när någon känner sig  låg och en liten komplimang i dessa stunder kan göra mycket gott!


2.  Klagomejl.


Om man är missnöjd med något ska man inte vara tyst. För att inte uppdattas oseriös i ett klagomejl ska man välja ord med omsorg. Man ska vara den man är och bete sig som man själv vill bli bemött. Text kan tolkas på många olika sätt till skillnad från röst och ansiktsuttryck, därför är det vikigt att vara extra tydlig för att lyckas förmedla ditt budskap på det sättet som du ville. Använd inte kränkande ord och döm intede du inte känner eftersom det kan anses kränkande. Det du inte klarar av att säga IRL till någon, låt bli att skriva.


3.  Mini PC.


Min dåliga rygg klarar verkligen inte av att bära skolans dator varje dag. Därför måste jag skaffa något bättre, något lättare. En mini PC står högst upp på listan just nu.1. Folk som inte accepterar brister.Alla har vi våra brister. För att någon ska acceptera dina, måste du acceptera deras. Det handlar om att ge och ta. Däremot finns det de som inte klarar av att acceptera andras brister och dessa människorliknande monster gör mig illamående. Kom ihåg att aldrig ta åt er av vad dessa djur säger. Se allting som en komplimang och livet blir roligare.


2. Sena utekvällar.


Kom igen nu, nu är sommarlovet över, skaffa er ett liv? Ta hand om era kroppar och hälsan. Det är helt sjukt irriterande när man försöker sova för att man ska upp 7 och inte kunna somna för att några intresselösa idioter sitter nedanför ens fönster och skriker. Jag börjar bli sjukt less på att varje kväll behöva gå ut och be dem dra. Var är respekten för människor som bor i huset bredvid??


3. Mobiler.


Det värsta jag vet är att vara med någon som sitter och konstant pratar i telefon eller SMSar. Man är inte så beroende av sin telefon som man tror. Och ingen dör om man svarar på ett sms en timme senare om det inte rör sig om någonting viktigt. Det är mycket coolare att läsa sitt sms och säga "Jahapp" och sen lägga ifrån sig mobilen.

Av Lady J - 29 augusti 2009 20:23

 Det är sagan om de två tornen på tvn kl. 21.00MISSA INTE!

 
  Jag föredrar mysstämmning.


Jag tycker att långfilm är mysigare om man har en varm kopp choklad/te bredvid och en massa fika. Man får heller inte glömma att tända några doftljus här och där. En underbar myskänsla, särskillt nu när det är höst och det blir allt mörkare, allt tidigare :) En filt och ett par riktigt tjocka mys-tjockis-sockar är det enda som saknas och även det ska jag gräva fram!


http://kladhangaren.blogg.se/images/candles2_1195233679.jpg


Alltså finns det något mysigare än höst?Av Lady J - 29 augusti 2009 18:19Någon skulle ha en filmkväll ikväll.


Någon hade släpat in en tv till rummet. Någon blev arg för att sakerna fattades. När någon hittade sladdarna ville tvn ändå inte funka. Nu är någon jävligt arg och svär som aldrig annars! JAG SKULLE SE SAGAN OM DE TVÅ TORNEN!


Nu sitter jag framför fitt tvn och bara inväntar att  The Ring tjejen ska krypa fram ur skärmen. Jag är med i en skräckfilm, fast på riktigt. Helt jävla sinnessjukt!

Men nu fick jag erbjudandet att prova min 50 tummare istället. YES!

Av Lady J - 29 augusti 2009 12:02   Städa rummet.

  Ladda ner en film. Olagligt! Tack grannar för den trådlösa.

  Vara med någon snyggjävel.

  Höra om bitchen vill fika.


Men först, duscha.. och främst, chilla med mami!

Av Lady J - 29 augusti 2009 11:35Jag måste verkligen skaffa en mini pc fort som fan.


Eller nu överdrev jag, egentligen har jag inte brottom. Alls. Men förstår ni känslan "jag vill ha nuuuuuuu" ? Orkar inte ta pengar av mina föräldrar  heller så jag tänkte spara ihop till en själv. Med andra ord har jag den i Oktober om jag lyckas spara.


http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2009/01/samsung-nc10-netbook-pink-edition.jpg


Den här ska vara marknadens bästa. Med andra ord, precis vad jag behöver!Vad ska jag använda den till ?


1. Som skoldator?

2. Som bloggdator?follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se