LADY J

Alla inlägg under augusti 2009

Av Lady J - 28 augusti 2009 18:45Ååååh <3 Fick världens roligaste samtal idag under sista lektionen!


       Jag? Modell?Jag satt och höll på att somna eftersom det inte handlade om något annat än betygskriterier för Miljökunskapen när min mobil ringde. Och eftersom mobilen har ringt på varje lektion hela skoldagen idag tänkte jag först lägga på, men kom på vem det kunde vara! Och jaaa, det var hon!!! Angående ett modelljobb som jag hade ansökt till, och gissa vad? JAG FICK DET! Tror ni jag är lycklig?


När? Varför jag?


Med andra ord ska kag göra ett modelljobb om 2 veckor. Jag säger inte vad det handlar om nu, vilket ni får respektera hihi. Men det handlar om kläder. Jag lovar att fota en massa så ni får se backstage och allt vad det innebär. Jag har faktiskt ingen aning varför de valde mig. Jag gick dit helt själv utan några kompisar som stöd, eftersom jag känner mig mer självsäker, i sånna situationer. Kompisar kan faktiskt stressa en vilket kan ge ett dåligt intryck. Jag var mig själv, vänlig då och det verkar som att jag spikade det. Känsla? Underbart! Chansen får man inte varje dag här uppe, och när man väl får den tar man den och gör det bästa av det. Midsommar 2009.

ANNONS
Av Lady J - 28 augusti 2009 15:35Har inte kunnat uppdatera imorse eftersom jag har skola från 8 till 17 idag!

Som tur har jag bara en lektion kvar, Miljökunskap som inte ska var så jobbigt (?)

Men jag ska inte gnälla för det. Pigg är jag, Tobbe sitter bredvid och babblar och ingen är i närheten och skriker. Helt perfekt. Lugn och ro!    En vecka har nu gått med den nya klassen.


Jag och Tobbe känner fortfarande ingen! Klassen är verkligen svår att komma in i enligt mig. Kanske är det så, eller kaske bara jag som tycker det eftersom jag själv är väldigt öppen och tar lätt in folk i min  kompiskrets. Men något ord har man kanske sagt till någon ? Hmm typ "Får jag låna någons sudd?"

ANNONS
Av Lady J - 27 augusti 2009 16:59Då har jag testat torrschampot!

Det var bra och luktade gott.

Fixade endast en sida.  Ja, ni ser ju pilarna... I hope?

Jag tupperade ingenting, utan bara sprayade på schampot.

Av Lady J - 27 augusti 2009 15:34Jag gjorde klart allt som jag hade planerat in imorse vilket känns skönt!!


Just nu håller jag på att lära mig att ta tag i sakerna på en gång, istället för att sopa allting under mattan och se när det bubblar upp igen... Som tex. torrschampot, jag kunde ha köpt det vilken dag som hellst. Jag kunde ha läst på om produkten lite innan. Istället valde jag att gå runt i affärerna innan skolan och prata med personalen. Då är det klart, och jag behöver inte tänka på det mer.


http://www.veckorevyn.com/_internal/cimg!0/aqf98gd6ca9qvpjffoaxh3rv94tr41j/10%20sminkfavoriter%20i%20v%C3%A5r

 Björn Axéns Styling Powder Mattifying & Volume. 130 kr på Åhlens.


Har varit efterklok och googlat, tydligen ska den här vara jävligt bra.

Ger volym och håller länge. Precis vad jag behövde.  Kan det bli bättre?

Av Lady J - 27 augusti 2009 15:21   När jag mår som bäst.


Tiden rinner verkligen iväg när man har en planerad vardag.

Hela veckan har jag sprungit hit och dit och fixat en massa papper etc.

Det som motiverar mig är  frihetskänslan som jag kommer att få efteråt.

Dock är det många samtal och möten tills dess. Planering krävs!

Men jag trivs när jag har många bollar i luften.

Av Lady J - 27 augusti 2009 11:21

Blus - Haléns

Resten- ingen aning!


Har räknat lite matte (C) och ska snart till skolan. Har bara en lektion och ni förstår säkert hur underbart det känns. Särskillt när jag har en hel del saker att fixa.


   Fixa schemat och lägga in nya kurser.

   Köpa torrshampo kanske? Vet dock inte vilket så jag kanske väntar..

   Har sålt mitt gymkort, så jag ska prata med dom där borta.

Av Lady J - 27 augusti 2009 08:08

  


Väderprognos från mitt fönster.


Jahapp, vad ska man ha för kläder på sig idag? Höstjackan längtar man ju till, även over knee skorna, men om det blir jättevarmt senare på dagen? Jag är inte särskillt sugen på att svetta ner mina nya kläder.. Vill inteheller frysa? Fan också. Hösten är verkligen här! 


Vi får se vad jag kommer på!

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se