LADY J

Alla inlägg under augusti 2009

Av Lady J - 27 augusti 2009 07:59Då är jag färdig med frukosten och ska snart välja kläder. Somnade ju igår!


Känns jobbigt att börja räkna matte så tidigt på morgonen när hjärnan fortfarande sover. Men det kanske går bra trots allt? Man måste ju vara positiv för att orka.


Idag fick det bli en tomat macka.


Oh vad är detta då?


Jag har ju tappat all godissug.


Kan inte ens äta glass för det känns sött och äckligt. Fast jag älskar glass för att den är kall.. Hmm, vad göra? Äta is? Nee gud det smakar ju ingenting. Då kom jag på idén att frysa ner druvor. Konsistensen blir exakt som glass, fast i en nyttig form. Bingo!!


Att tänka på:


   Se till att druvorna är kärnfria.

  Blåa druvor är bättre än gröna.

  De måste vara jättemogna. Annars smakar det vatten.

Mat
ANNONS
Av Lady J - 27 augusti 2009 07:28Oj vad jag somnade tidigt igår. Runt 23, det är nog därför jag är så pigg idag.

Börjar skolan 12.50 så jag ska väl ha min lilla morgonstund i tystnaden nu när jag dricker te, och efter det ska jag ta fram matteboken och räkna några tal som vi har till idag.http://cafehumlan.files.wordpress.com/2008/05/mpj042443800001.jpg

ANNONS
Av Lady J - 26 augusti 2009 20:13

  


Nu har mamma gjort pizza, som jag snart ska äta upp.


Väntar bara på ropet "Ready, set GO!"

Det är nämligen först till kvarn i det här huset ;)

MEN!!!  RÄKORNA ÄR FAN MINA!

Nu ropar hon!!!!!!!


  


Salami kan ni få. Visst blev mina salami bollar fina?? Hihi :)


   Bildförklaring behövs.


Det gula - ananas

Det rosa - räkor

Bollar - salami

Gröna och röda korven - chilli och peperoni

Vita prickar - någon sås

Mörkröda prickar - tomat sås


Fan... Jag glömde osten!!

Fan... Det ser ut som att jag spyr!!

Fan... Fan... Fan! Jag som trodde att jag var åt det konstnärliga hållet!

Mat
Av Lady J - 26 augusti 2009 18:42


   Det är roligt att få beröm!När jag var ny i bloggvärlden tyckte jag att det var jätteroligt att få beröm för bloggen. Vilket jag självklart fortfarande tycker. Men jag vet som aldrig vad jag ska svara. Bara "Tack" känns så fantasilöst. Jag blir alltid lite generad när jag får beröm. Är inte riktigt van än. Själv tycker jag om min blogg, men just när andra säger det känns det extra varmt i hjärtat. 


Träffade på rätt många bloggläsare på stan idag.

Som också är en grej som jag inte har vant mig vid.
Visst är det snyggt när jeansen är lite pösiga i knäna??

Av Lady J - 26 augusti 2009 18:07Sprang förbi affären innan skolan och hämtade mina mocka skor. <3

  


Väl på skolan valde jag att läsa om en hel kurs, vilket känns bra att säga. Det är inte många som vill "gå igenom ett helvete" 2 gånger. Men för mig kändes det som bästa valet. Jag kan kursen redan halvt bra och det kan ju inte bli värre, särskillt när jag för första gången i mitt liv har tid för skolan. La även till  en kurs som heter "projekt och företagande" och jag tror att den är riktigt bra att ha med sig!            


Emmy ringde mig efter skolan och vi tog oss en fika idag också.

Blev dock inte lika flottigt som igår för min del men vad gör det!  

     


Från Lundins skor endast 530 kr!


 

 Passade på att köpa ett vitt nagellack också. Den jag har spricker ! :(


 

Av Lady J - 26 augusti 2009 11:42

 BOR DU I LULEÅ??


1. Vill du prova på att träna på ett gym, utan att binda dig 12 månader?

2. Vill du ha en riktigt bra personlig coach?

3. Vill du ta en simtur i 34 graders varm pool efter träningen?

4. Eller föredrar du bastu och ångbastu bara efteråt?

5. Behöverdu en sjukgymnast utan extra kostnad?

6. Vill du träna på ett gym där alla åndrar förekommer från15 till 90 ?

7. Vill du gå på roliga, intressanta och jobbiga pass?

   

   
  Träna på Helex?


Jag har nämligen ett kort på HELEX, som jag inte vill använda några månader eftersom jag måste balansera mina studier. Och istället för att avsluta mitt medlemskap där kan jag överlåta kortet till någon annan några månader, till vem som hellst som bor i Luleå, vilket är helt möjligt!

   

     


Studentpris: 370 kr/månad

Vuxenpris: 405 kr/månad   

    

     

Om du är intresserad, MEJLA MIG SNARAST! Senast ikväll! 

Vi kan bestämma hur många månader du får ha mitt kort.

Om du har några frågor är det bara att fråga. Det finns inga dumma frågor!

Kom ihåg att det är en bra möjlighet ifall du vill prova på träning.   MEJL: KYSSARS@LIVE.SE

Av Lady J - 26 augusti 2009 10:44   Frukost är en start på dagen.


Jag är en person som inte klarar av att gå utanför dörren om jag inte får i mig någon mat. Har varit tvungen att göra det max. 10 gånger i mitt liv och det var de värsta dagarna hittills. Känner som att jag ska svimma när som hellst. Därför har jag bestämt mig för att hellre komma för sent till ett möte/lektion än att jag rullar ut utan mat i magen.
Jag älskar mina morgonstunder där jag får sitta själv i tystnaden.


Jag brukar variera pålägg på mackan och testa mig fram. Idag blev det MAJS!

 

Mat
Av Lady J - 26 augusti 2009 09:56Gud vilka slöa onsdagar jag har. 


Börjar först 13.30 Men fint ändå. Hinner nu med ett morgon inlägg och senare ska jag hämta mina älskade mocka skor som affären fick specialbeställa haha.


Idag har jag på min mina kända randiga klänning som ni säkert känner till. Men så blir det med kläderna som man älskar. Tycker att det är himla svårt att sluta använda ett plagg som man är helt kär i. 


Nu ska jag äta frukost. Vi hörs om någon timme :) Puss <3

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se