LADY J

Alla inlägg under augusti 2009

Av Lady J - 25 augusti 2009 23:38Innan bussen kom efter att ha fikat med Emmy tog vi några pose kort.

Hon är jävligt bra på att fota! Man känner sig beredd.


 

 


 

Måste passa på att använda skorna inna det är vinter.

Kommer att lida av att se de stå i månader och samla damm :(


 

Jättekass kvalla på den bilden, ursäkta. Men man ser min favorit kjol, som jag förövrigt själv sytt. Remember?

ANNONS
Av Lady J - 25 augusti 2009 22:54


 

Har varit och fikat på stan med Emmy.


Vi var på Roasters och jag tyckte att det var jättetrevligt. Personalen som jobbade idag var riktigt trevliga! Vi har ju himla massa att prata om när vi inte längre går i samma klass. Jag tror att det är bra för oss båda att det är så. Det kanske blir som förr? Minns när vi jämt hängde ihop. Det var faktiskt riktigt roligt.


  Jag är mogen!


Det är även roligt att så många påpekar att jag har blivit mognare efter sommarlovet. Jag vet inte om det är de varma vindarna som har fört med sig mognaden och det gröna äpplet har blivit rött. Eller om det beror på umgänget? Jag har själv märkt att jag verkligen har vuxit upp. Jag har satt upp tydliga mål för hösten som jag starkt kommer att jobba emot även om det tar emot. Allting är så himla klart i mitt huvud just nu, som aldrig förr! En underbar känsla! 

Jag väntar på bussen.


 

 Jag är framme och dricker en god varmchoklad.

Det känns mycket bättre att kunna ta en fika en gång i veckan istället för att köpa cigaretter. Man märker inte att pengar försvinner då. Super!
 

Outfit


ANNONS
Av Lady J - 25 augusti 2009 17:54


  Jag respekterar er, trots att ni bryter mot alla mode-lagar.


Alla klär sig olika och har sin egen klädstil vilket jag respekterar. Lika rätt som var och en av er har att klä sig i vad ni vill, har jag rätt till att tycka vad jag vill om eran klädstil och erat sätt att bäda upp kläderna.


För att visa er vad jag exakt menar med "Bär inte jeansen på det sättet" tog jag egna bilder som exempel, vilket jag tycker var ambitiöst och gulligt av mig. Väldigt modigt också, inte alla vågar ta en bild på sin röv, trots att de vågar flasha den på stan.. Men vadå? ALLA har en röv! ALLA vet hur en röv ser ut?


 Replay 1600kr. Perfekta!Innan ni köper ett par jeans,

våga söka hjälp hos personalen. Förklara hur din kropp är, hur du vill att jeansen ska sitta och vilket pris du max vill ge för ett par jeans. Många tycker att det är skönt att ha med en kompis som smakråd vilket jag avskyr. Jag vill inte bli påverkad för att sedan ångra köpet. Det jag ska bära, ska jag bestämma om jag ska köpa eller inte!

Av Lady J - 25 augusti 2009 16:49


 

Gud vad skönt att komma hem från skolan och slänga sig i soffan.


Det känns jättekonstigt att inte ha någon träning att fara på efter skolan. Verkligen en konstig känsla. Men skön sådan. Har aldrig under min skolgång haft sån frihet. Tänk att jag ändå har tränat minst 3 gånger i veckna sen jag var 6 år gammal :)

  

    


Har varit lite seg med uppdateringen för att jag har ett inlägg på G också. 

Var tvungen att ta massa bilder på min röv och sudda bort bakgrunden.


IDAG HANN/INTE HANN JAG MED:


  Ett morgon inlägg. Ska försökauppdatera varje morgon!

  Pratat om mitt gym kort som jag vill sälja bort i några månader.

  Bestämt vilja kurser jag vill läsa. Svin skönt!!!!

  Kollade upp skorna på lunchen. Tyvärr var de slut i 39. Nån äckel fitta har köpt som säkert för att jävlas med mig. I HATE YOU! Men jag pratade med hon som jobbade och hon specialbeställer ett par åt mig. Bra att ha en stor blogg va?

 

   Gjorde inte ett skit av matte läxan.

   Bokade inte psyk-hjälp.

Av Lady J - 25 augusti 2009 07:46Godmorgon fina fiskar!


Jag sitter nu hemma, dricker te och äter macka. Ska snart till skolan och räkna lite matte innan lektionerna börjar. Ska först ha svenska med natur 3orna och sedan biologi med min klass, natur 2orna. Tyvärr har vi världens surkärring till biologi lärare som jag käftade med hela förra året. Till slut gick jag varken på hennes biologi eller kemi lektioner.


  I år har jag andra planer. 


Jag har mognat himla mycket under sommarens gång. Känner mig inte alls sugen på att bråka med lärare eller skrika runt i koridorerna som jag alltid gjorde förr.  Med andra ord kommer jag att överraska surkärringen om någon timme. Ser framemot det!


 Sitter här och myser med mitt te.


 


Så ser jag ut idag. Hoppas att ni får en fin dag.

Av Lady J - 25 augusti 2009 00:08 Morgondagens outfit klar. Check!


Himla skönt att välja kläderna dagen innan.Då slipper man stressa och springa runt nyvaken och inte förstår vart något är. Det är inte alltid som jag gör så, men när jag väl har orken! Skönt. Ska se hur länge jag orkar fortsätta. Vissa kvällar har man ju noll inspiration!


   Har en hel del viktiga saker att fixa imorgon.  Göra klart matte läxan på morgonen. 

  Kolla igenom kurserna och välja igen, välja rätt!

  Köpa skor på lunchen, så att ingen annan hinner före. 

  Snacka med min psykolog/hjälpledare och spika studiernas mål. 

  Gå till helex och pausa mitt gymkort i 3 månader. 
 

Av Lady J - 24 augusti 2009 21:29    EN IDIOT EFTER SOMMARLOVET TALAR!


Hur trög kan man bli efter sommarlovet egentligen?

Sitter och ska räkna lite enkel "komma igång" matte och failar hela tiden!


  • 9*9 är nämligen 82 nu!
  • och 4*4 är 48 ! 
  • ......

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se