LADY J

Alla inlägg under augusti 2009

Av Lady J - 24 augusti 2009 16:31
FAN VAD SNYGGT med rosetten på svanken!Ca 1 000 kr. och verkligen värt det! <3

ANNONS
Av Lady J - 24 augusti 2009 15:06Har fått hem mina skor nu.


Tycker att de är snygga som FAN, men kommer mest troligt att skicka tillbaka dem, för att jag hittade ett par exakt likadana fast i mocka som jag gillade bättre. Men om någon vill köpa de där av mig kontakta mig på Kyssars@live.se 


Storlek: 6, motsvarar 39

Original pris: 554 kr (med frakt)

Mitt pris: 450 kr


Du kan bo var som hellst, men hellst Luleå!


ANNONS
Av Lady J - 24 augusti 2009 13:38Då är den första skoldagen över.Måste dock fixa till mitt schema massor, eftersom jag absolut inte har koll på vad jag ska ha för kurser och inte. Tyvärr är inte studievägledaren till stor hjälp..


   Ny klass!


Det kändes först jättehemskt att gå in i en ny klass. Både jag och Tobbe kände "Oh nej... ja det är vi 2 som slarvade förra året och måste gå om.. Nej då, egentligen är vi jättebra i skolan.." Uscha, tur att den känslan gick över ganska snabbt. Klassen verkade ju också chill. De verkade ha bra sammahållning. Fast jag känner ju verkligen ingen där! Tobbe är inte med mig i skolan imorn och jag kommer bekstavligt talat att dö. Jag är ju van att hela tiden vara omringad av människor jag känner och gillar. Och nu helt plötsligt är man i en ny klass, helt ensam! Jag hatar att vara ensam Ser verkligen inte framemot lunchen imorn...


  Folk viskar om mig..


Tyckte att det var jävligt jobbigt när folk viskade och totalt "klädde av mig" i klassrummet. Visst är det alltid så när någon är ny i en klass, och det kan jag ta. Jag bryr mig inte särskillt mycket i vad folk sa, tycker bara att det är riktigt obehagligt.

Av Lady J - 24 augusti 2009 08:48Många kommer att komma med 100 ton smink och klackis skor till skolan. Jag tänker inte vara en av dem. Att ha bekväma kläder, särskillt första skoldagen är min grej. Tycker att det bara är skämmigt folk som orkar fixa sig just första skoldagen. Kom igen, INGEN kommer att se vad ni har på er ändå, eftersom alla bryr sig om sitt sitt sitt.

Av Lady J - 23 augusti 2009 22:10

Ni ser ju hur lång jag har hunnit med naglarna.


Fick måla om 2 gånger. Men vill man vara fin får man.... Precis. Och fin är något jag älskar att vara. Ska bara stoppa på *bling bling* på några naglar sen är jag klar! Evighets projekt.. Värre!


Av Lady J - 23 augusti 2009 20:25

 


Seg med listan... Och nu vet ni varför... 

Av Lady J - 23 augusti 2009 18:17

  Det är viktigt att ha snygga naglar.


Naglar visar din personlighet. Och fina naglar visar hur fin person du egentligen är. Jag har alltid snygga naglar. Tycker att det är helt sjukt skamligt att gå ut med omålade, slitna naglar. Usch, skabbigt! Jag är född till kvinna och kommer att göra allt för att vara en. Jag älskar att vara kvinna och fler borde tänka som jag.Sitter nu vid datorn, bloggar och målar mina långa och fina naglar.

Av Lady J - 23 augusti 2009 16:59Då börjar skolan imorn.

Jag undrar hur allting kommer att vara. En ny klass, nya lärare, nya kurser, gamla kurser.. Ser riktigt framemot att få träffa den nya klassen nv2b. För er som inte vet, ska jag gå om ett år för mitt bästa. Jag behövde inte göra det, men jag valde att göra det. Jag vill inte slita som ett djur i 3an för att klara av kurserna. Då känns det lika bra att gå ett extra år. Det skadar inte mig, särskillt inte när det är lågkonjuktur. Jag tycker att skolan är kul, håltimmarna då. Man träffar folk, dummar sig och bara hänger.


Visst vore det jävligt kul att gå i 3an av en anledning, klassen! Den verkade  så himla skön. Och nu går man miste om att lära känna alla som man ville lära känna. Tråkigt.  Fast jag ska ändå se till att hänga med gammelklassen på håltimmarna och lunchen om man får något sånt gemensamt!
Är det så mitt liv kommer att se ut framöver?

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se