LADY J

Alla inlägg under augusti 2009

Av Lady J - 21 augusti 2009 19:58   Smal?


Emmy har varit den enda som har påpekat att jag verkligen borde hålla vikten nu och inte gå ner mer. (jag har inte styrt över detta, har gått ner automatiskt när jag slutade träna och musklerna försvann.)  Visst har jag själv märkt att jag har gått ner, men jag visste inte om att det syntes. Därför började jag kolla på bilderna idag och jämföra.  Angående bilden.


 Jag har bara klippt bort bakgrunden. Jag har inte gjorde mina ben smalare/tjockare på någon av bilderna. De mörka kanterna runt bildena är just själva bakgrunden som jag inte vågade skära ner på för mycket.                  28 mars 2009                                                  21 augusti 2009

ANNONS
Av Lady J - 21 augusti 2009 16:47Vad gjorde lilla gangster jag för 6 år sedan? Läs här!


 Det känns helt sjukt, fast positivt sjukt!

Man skulle alltid vara så sjukt "cool" på den tiden :P


 


Jag brukade till och med skissa grafitti på den tiden ;) haha!


ANNONS
Av Lady J - 21 augusti 2009 14:44


Många preventivmedel.


Det finns många preventivmedel och det kan vara svårt att veta vilket av dem som är bäst för just dig. (Endast kondom skyddar mot sjukdomarna.)  Innan man skaffar ett är det viktigt att man pratar med en barnmorska som hjälper dig att hitta rätt. Jag tänkte berätta om min 2 veckors erfarenhet avP-piller Yasminelle.
  Varför just P-piller?


Jag föredrar piller eftersom jag själv kontrollerar när jag ska äta dem. Ett piller om dagen, en viss tid är inte svårt för mig eftersom jag är oerhört bra på att passa tiderna och när det kommer till viktiga detaljer i livet är. När jag vill bli gravid, slutar jag bara att äta dem, enkelt? Ja!  Vill heller inte vara med om ett större ingrepp som spiral eller P-stav. Jag känner mig obekväm när jag vet att jag har främmande föremål i min kropp som jag inte är född med.   Varför Yasminelle?


Många säger att de får problem med huden när det börjar med P-piller, vilker gjorde mig livrädd. Då föreslog min barnmorska mig Yasminelle, som hade en förmåga att förbättra huden och håret.  Även koncentrationen förbättrades och man blev mindre deprimerad. Hon sa även att dessa var de bästa i USA.  Trots det 3 gånger så höga priset valde jag dem. Kändes SÅ rätt!  

Min kropp har blivit påverkad. Både positivt och negativt.    Inget godis sug.


Jag som i vanliga fall är ett godismonster har blivit en godis-hater! I vanliga fall dricker jag 4 koppar te om dagen. Till varje kopp har jag minst 100g choklad (en halv stor Marabou chokladkaka).  Sammanlagt åt jag 2 stora chokladkakor om dagen (utan att överdriva, mina kompisar vet).Vid sidan om te kopparna åt jag bullar. Men saker och ting har förändrats. Jag känner inte samma choklad smak längre och istället dricker jag te med grönsaker och frukt till. Det är jättebra eftersom jag har slutat träna!    Slutat röka. 


Risken för att få en blodpropp med Yasminelle28 är större än med andra P-piller. OM du sedan röker, ökar risken som faaaaaaaan. Den faktan gjorde mig livrädd och jag fimpade direkt.  Med andra ord lever jag ett sunt liv nu och känner mig stolt och pigg.  Jag har inte saknat cigaretterna en enda sekund heller, som jag alltid gör när jag ska sluta röka. Känner mig pigg och mogen.  


Sen jag började med P-pillrena har jag blivit sjukt morgon pigg och vill gå upp från sängen direkt. Innan kunde jag ligga och snosa i minst 2 timmar!! Jag har även börjat känna att jag vill ta ansvar för mitt liv och mina studier. Mina mål i livet känns inte lika långt ifrån som de brukar kännas.


  

  Humöret svänger utav fan!  


Jag är inte en känslig person av mig i vanliga fall. Men nu kan vad som hellst göra mig ledsen. Ett exempel är när jag åt middag hemma och mina föräldrar sa "Men gud vad du gnäller"  trosts  att jag faktiskt inte sa något gnälligt eller negativt, de missförstod mig. Men så fort jag hörde ordet "gnällig" börjar jag storgråta!Jag vill gråta av lilla minsta nu och det stör mig eftersom jag inte kan kontrollera det.    
  Mindre matlust.Jag äter otroligt lite nu om man gämför med förr när jag hela tiiiiden tuggade på någonting. Det är en saknad, att äta äta äta. Men lusten finns inte där, tyvärr.

Av Lady J - 20 augusti 2009 12:17Oj oj, ska på mötet om en kvar, kommer nog att bli sen!

Måste skynda iväg nu. Men vi hörs senare på dagen :)


Snyggväskan ska med! 

Dagens outfit. Snyggg juuum!

Av Lady J - 20 augusti 2009 10:17
Nu måste jag hoppa in i duschen, sedan har jag fullt upp!


  Inte hjälpa till med TVn!


  Ett möte som jag inte får berätta om här.


  Gå på stan med Emmy och leta skolhäften.


  Få besök.

Av Lady J - 20 augusti 2009 09:50


Godmorgon alla läsare.


Ni blir bara fler och fler vilket jag finner roligt. Ni har börjat kommentera

också och det gillar Kyssar. Kyssar gillar uppmärksamhet, and you know it.Te ger en bra start på dagen.


Här sitter jag med en kopp jättevarmt te och läser en tidning. Ni ser ju bilden. Tidningen säger väl inte så jättemycket. Är på en spalt som handlar om Dirty-Talk (me like!!!) och fraser som "Du gör mig så våt", "Jag vill ha dig i mig" och "Åh vad stor du är" går alltid hem!Jag råkade hitta min mysdress förresten. Underbart!

Av Lady J - 19 augusti 2009 20:28Och bråket fortsatte... Om mig så klart!


   Jag hälper aldrig till här hemma.

   Jag är otacksam.

   Jag är uppkäftig och gnällig.Vad de aldrig tänker på, nånsin:   Jag är deppig för att skolan börjar snart.

  Jag ska fan gå om 2an, på natur!

   Jag äter p-piller och mina hormoner är åt helvete och bråkar med mig!

  Jag hjälper aldrig någon om de tvingar mig!!

  De visste att jag inte kunde imorn, varför inte planera bättre?

  Jag är inte den 66kg biffiga cheerleaders längre! Jag är -10 kg SVAG!

 


   


 FÖRRESTEN, jag ska inte inte sova hemma ikväll så får de smaka!!!!  

Av Lady J - 19 augusti 2009 16:50


   Skippa alla måsten.


Har ni känt någongång att alla måsten tar död på er? Ju mer du lovar dig själv att bli bättre på någonting, desto sämre mår du psykiskt trots att du lyckas? Till slut orkar du knappt leva och bara vill ligga hemma och vara för dig själv och kanske endast läsa en bok.


  Lär er att planera.


Det är viktigt att planera sitt liv om man har många bollar i luften så att allting utförs i godtid samtidigt som man inte får bli utbränd. Det viktiga är att inte planera för mycket och för noggrant. Håll stenkoll på när viktiga aktiviteter är och njut av resten. Tex. du vet att du har ett viktigt prov på fredag, och du vet att du inte klarar av att plugga om det är grisigt hemma. Se till att städa någon dag innan, så att du kan sätta dig ner precis när du känner för att plugga och bara börja göra det. Annars är det lätt hänt att man "måste städa först, gå ut med soporna, laga mat till imorgon, ringa en kompis etc, etc...". Sedan sitter man där trött som fan klockan 1 på natten och ska börja plugga till provet som börjar 08.00


  Tänka på sig själv.


Det är lätt att andra sätter krav på dig som du känner att du måste uppfylla. Och när du missyckas mår du dåligt. Visst kan det vara skönt och roligt att uppfylla andras behov, men ännu skönare och viktigare är det att själv må bra och leva på det sättet som du själv vill, som ger dig livsglädje.   Tankar som tynger ner.


Har du kommit på dig själv nångång när du tänkt "Jag måste gå ut med soporna idag.. Jag orkar inte.. Snart.." och det hela slutar med att du inte gjort det på 2 dagar och bara tänker göra det? Dåligt ! Varje gång du tänker att du måste göra något, ska du motarbeta dig själv och säga "Jag måste inte alls! Jag måste ingeting! Men för mitt välbefinnande kan jag göra det nu." Det blir lättare när du lurar dig hjärna om att du inte måste någonting! Skönt.P.S skaffa en riktigt bra och bekväm kalender och skriv allt du behöver göra. Ex. gå till läkaren, unna dig en hamburgare osv. Skriv aldrig några onödiga måsten!

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se