LADY J

Alla inlägg under augusti 2009

Av Lady J - 19 augusti 2009 13:09Fixar bloggen.


Har suttit i en timme nu och ändrat ketegorierna. Rena mardrömmen!

Jag vill nämligen få mindre kategorier, så att ni lättare kan hitta. Har tagit bort flera stycken redan och ändå ser det lika mycket ut. Jag har ingen aning vilken kategori jag mer kan ta bort? Det stör mig!


ANNONS
Av Lady J - 19 augusti 2009 10:54


Hej höst och godmorgon läsare!

Kylan är här, det märkte jag inatt. Mitt lilla fönster har varit öppet hela sommarlovet. Inatt frös jag och kall som en bäver fick jag krypa fram och slå igen den. Tänk att jag för en vecka sen stekte på stranden? Sedan kom dumma åskvädret och tog med sig all värme.Hösten är sorglig, en bit av varje träd dör, alla vackra löv i olika färgkombinationer börjar sakta falla mot marken och lämna trädet ensamt och naket. Trädets vackra och livliga kläder ligger tillslut på marken och ruttnar. Så många gånger som jag vill plocka upp alla löv och sätta tillbaka dem, betrakta händelsen en gång till, när löven faller och lämnar trädet.


ANNONS
Av Lady J - 19 augusti 2009 01:25


Att ha mensvärk är det olidligaste som finns i min värld.


Jag tål mycket smärta och bryr mig oftast inte alls om jag får en smäll eftersom jag är van (cheerleading). Men när jag har ont inom mig, vill jag inget annat än att dö!Visst är det skönt att veta att kroppen fungerar som den ska, men varför, varför, varför kan inte män få känna på den äckliga mensvärken?


   Värmedyna.


Det kan vara skönt att lägga en värmdyna på stället som gör ont som tex. magen eller ryggen. Värmen gör att krampen i livmodern släpper. (jag hade behövt 2 dynor just nu. Det känns som att någon sågar mig på mitten)


   Träning.


Rör på dig och chansen är stor att krampen i livmodern försvinner. Perfekt om du har idrott i skolan. Gå till ett gym eller ta en promenad i lugn takt.   Orgasm!


Sex hjälper fan mot allt? Mera sex till folket! När du onanerar eller har sex slappnar livmodern av och din mensvärk försvinner. Jag har inte testat detta än (eftersom jag är på min andra mensvärk någonsin i livet) men jag kan tänka mig att det är lite jobbigt att koncentrera sig på onani när man ligger halvdöd?


   Värktabletter.


Om du inte känner dig aktiv, kan du alltid ta en värktablett. Jag har levt på panodil och alvedon (6 stycken om dagen!!!) i exakt en vecka nu. Jag  AVLIDER! Idag har jag inte tagit en enda tablett, men det är inte långt ifrån att jag snart gör det...


   Hitta en ställning.


Om du har så ont att du inte kan stå eller gå, ska du lägga dig ner och försöka hitta en ställning som gör minst ont. Jag brukar dra knäna mot mig. Ibland hjälper det och ibland inte! Värt att testa.Mitt egnaste: ÄT OST!

Av Lady J - 18 augusti 2009 23:49Då var jag hos Marlena ikväll.

Helt underbart mysig och go tjej! Önskar verkligen att vi umgicks oftare. Vi lekte lite med hennes sötaste Matilda som bara är 8 månader, snackade massor och fikade. Blev en kort promenad till affären också, bebisen behövde lite frisk luft. Jag har först nu börjat älska barn. De är så små oskyldiga sötnosar.


Längtar verkigen till jag går ut skolan, pluggar färdigt, skaffar jobb, hem och en stabil pojkvän så att jag också kan bli en mamma. Gud så underbart ! Tänk  er att först ha ett liv i magen, och sedan se ditt barn växa upp! Måste vara det finaste som kan hända en människa!


Av Lady J - 18 augusti 2009 15:01


Var ska jag ikväll? Vem ska jag vara med? Någon som vågar chansa?

Stadsdel? Ett namn? 


Den som gissar rätt först får en länk av mig. Passa på!


Linn hade rätt, jag var hos Marlena.


Av Lady J - 18 augusti 2009 11:49


 Mamma var på stan igår och köpte dessa örhängen till mig.


Jag tycker verkligen om dom! Dessa kommer att snygga till mina

outfits i höst iallafall. Helt underbart. Tack mamma :)
Av Lady J - 18 augusti 2009 11:22Trodde inte att jag skulle fixa profilbilden så snabbt.

Men sen på fan! Älskar verkligen den bilden. Den visar min underbara sida, som nämligen är Glädjespridare. Jag är en lycklig person som älskar att ha kul. Kronan är där för att min mamma alltid har behandlat mig som en prinsessa!

Av Lady J - 18 augusti 2009 02:45Klockan är mycket och jag mår inte bra!

Har kännt mig jätteglad hela dagen idag, samtidigt som jag kännt tyngd på bröstet. Som vanligt ignorerade jag känslorna, tills kvällen kom. Jag hade sagt 100 gånger till en person att aldrig mer prata om en privat grej, men personen tog upp det om och om. Det gjorde mig jätteledsen eftersom det handlar om mitt privataliv. Det värsta någon kan göra mot mig är att inte lyssna och respektera mig. Då blir jag sårad.Känsla just nu?

Jag kanske har en skarp reflektion, en röst som känns, ett språk du förstår. Men inom mig skakar universum och marken jag vandrar på känns aldrig trygg. Jag har har hunnit med att andra de andetag för att bibehålla liv. Men det var för att jag svalde så mycket annat, det var för att jag glömde. Tystad gråt blir till sten. En trötthet som förlamar, en tystnad tar mig till botten. Jag kanske fäster blicken, springer över asfalten, bedövar en smärta. Men inom mig hinner krampen ifatt, inom mig faller alla himlar!GODNATT! Ni märker när jag är uppe imorgon...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se