LADY J

Direktlänk till inlägg 13 september 2009

Saker ni inte visste om Kyssar

Av Lady J - 13 september 2009 21:20

 1.   Jag kommer hellre försent till skolan än missar att borsta tänderna.


2.   Jag klarar inte av att gå utanför dörren utan att ha ätit en fet frulle.


3.   All respons från er får mig att vilja fortsätta blogga.


4.   Jag är tondöv. Inte ens jag kan lyssna på mig själv.


5.   Jag hatar att tvätta håret eftersom det tar länge att platta efteråt.


6.   Jag har plattat mitt hår i 6 år och jag vägrar sluta!


7.   Om jag inte plattar håret har jag skruvlockar, som jag inte passar i.


8.   Jag är OTROLIGT blyg när det kommer till killar.


9.   Jag ser inte när folk loggar in på MSN, därför hör jag aldrig av mig.

 

 

10.  Jag älskar när folk hör av sig till mig, hellst för ofta :)


11.  Jag är pissnödig, men jag vågar inte gå härifrån. Det SPÖKAR!

 
ANNONS
 
Ingen bild

bette davis

13 september 2009 23:59

request: bild på kyssar med curly-hair!

 
Kyssar

Kyssar

14 september 2009 12:09

Davis: Haha, än så länge: you can dreamt it. I framtiden.. kanske? :)

http://KYSSARS.SE

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se