LADY J

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2009

Hemlisar

Av Lady J - 22 oktober 2009 20:30

 


1)  Jag känner mig inte glad just nu, inte ens lite.


2)  Ingen har hittills lyckats få mig svartsjuk, hur fan känns det ens?


3)  Jag schamponerar håret 4 gånger när jag tvättar det.. :S


4)  Jag hatar när folk försöker vara roliga.


5)  Jag har börjat skriva en novell. Min andra. Feelings baby.


6)  Jag hatar att ta farväl. Jag hatar att stryka folk från mitt liv.

     "Shit, sista gången jag ser personen, hör personens röst.. minnen.."


7)   Projekt "Let it go, let it fly" pågår. Perfect match finns inte.

 
ANNONS
 
ellinor :D

ellinor :D

22 oktober 2009 21:27

hejhej jag hittade din blogg på bloggplatsens sida tycker din blogg är jätte fin (:
och fin översta bild jag hatar min e så tråkig .

http://www.byellinor.bloggplatsen.se

 
Oskar

Oskar

23 oktober 2009 18:31

Hej på dig du! Cool blogg. Gillar dina video inlägg.
Hur gör du dina färgglada överskriftsbilder. De ser så proffsiga ut? använder du något program eller hur gör du?

Ha en jätte bra kväll.
mvh
carl oskar

http://i-love-china.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se