LADY J

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2009

Känslor

Av Lady J - 25 oktober 2009 13:34


 


Varför ska så många alltid vara rädda för att visa sina känslor? Visa att man är glad för att man har lyckas med någonting? Man måste alltid vara "mellan" i sverige. Inte för bra, inte för dålig. Då blir man accepterad, då slipper man avundsjuka stalkers. När jag säger "Åh jag älskar mina kläder idag" till någon, kollar de som om jag vore sjuk i huvudet som är nöjd? Ännu mer förbannade blir folk när jag säger "Fan vad bra jag ser ut!" Kom igen? Att ha mig som förebild är det bästa ni kan ha. Självförtroende, bra självkänsla och ett nöje över att jag är jag. Jag skulle aldrig vilja byta liv med någon annan. Jag älskar mina konflikter, min lycka, mina resultat och att jag hela tiden får kämpa för att åstadkomma något. Inte fan får jag allt på silverftet som många tror? Min vilja, är min framgång! Kom ihåg det!
 
ANNONS
 
Malin

Malin

25 oktober 2009 17:25

Heej! Ja, på sätt och vis har jag dig som förebild! :) kramis

http://malinbloggen.bloggagratis.se

 
Oskar

Oskar

25 oktober 2009 19:56

Håller med dig. Man ska ju vara sig själv och visa vad man tänker, tycker och känner. Då tror jag man funkar bäst. Även omgivningen accepterar än då tror jag.

Å har under många års tid velat lära mig göra en sådan där bakåtvolt som du gjord i videoinläggen. En kompis till mig gjorde alltid det när vi var yngre och var ute och dansade. Shit vad coolt det är. Fast nu är man äldre och skulle bara vilja kunna det helt enkelt. För husbehov :)

Tja
oskar

http://i-love-china.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se