LADY J

Direktlänk till inlägg 24 september 2010

ÄKTA PÄLS! <3

Av Lady J - 24 september 2010 09:15


Ska man bära päls ska det vara äkta.


Jag har alltid varit en djurvän och är emot djurplågeri, men den här jackan tror jag knappast är gjord av plågade djur, det vägrar jag tro. Kragen är av rävpäls och resten är kanin. Kan ni tänka er hur mjuk, varm och skön den är? Det är som att ha på sig en katt, fast lenare. Stört nice! Ska man ha något perfekt, får man betala för det, den här kostar över 10 000kr och är sjukt snygg. Pärlan kommer så klart inte från Luleå, utan Finland. Leverans till dörren, MJAO, och jag ville strypa personen av lycka som levererade den! Jag är så lycklig!


 

Pärlan trivs i garderoben!


    Insidan är helt GALET snygg!!!


   

My new love, for sure!    

 
ANNONS
 
Vivi

Vivi

24 september 2010 10:46

Ledsen tjejen... kan tala om att kaninisar och rävisar farmas lika grymt som minkar. Finland är dessutom inget bra föregångland där...
Hade det varit en begagnad päls hade du kunnat hoppas på att en jägare hade skjutit glada små harar & rävar (vilken jag personlige tycker är helt okej) men en ny päls är med 99% säkerhet gjort av djur uppfödda i småsmå burar och jag lovar att du inte vill veta HUR de tar död på djuren....

http://www.missvivis.se

 
Ingen bild

Lisa

24 september 2010 18:00

Usch.. jag skulle aldrig bära ÄKTA djurpäls, va äre för fel på "oäkta", ser likadant ut och man kan köpa kvalité på de oxå, så skitsnack att det måste vara äkta -.-

 
isabella

isabella

24 september 2010 19:50

ohhh ge mig den! haha, älskar päls, så snyggt! :)

http://izabellaingvarsson.webblogg.se

 
Ingen bild

elin

24 september 2010 19:58

kaniner är inte fläckiga jävla cruella de ville

Lady J

25 september 2010 01:19

de som gör jacorna är proffs, man kan alltid färga eller hur ? eller de kanska lyckades para en kanin och leopard?..... ;)

 
Ingen bild

ush

24 september 2010 20:11

äckligt med döda plågade bur-djur som jacka. och tro inte något annat :)

 
maria

maria

25 september 2010 01:32

Bara patetiskt att tro att djuren inte har plågats.. (Vivi har så rätt(kommentaren ovan)

näää de ställde säkert upp frivilligt... hej snälla du ta oss ta oss vi vill bli päls till en jacka!!
Skrattretande.. hur man kan tro nå sånt.

Kalla sig djurvän och sen bära päls ja det är ju som att va vegetarian men bara äta kokött..!!
Julia för fan tänk ett steg längre ibland!

http://marialicious.bloggagratis.se

 
WHAAAT???

WHAAAT???

25 september 2010 18:12

är du störd eller? vet du hur plågade djuren blir innan dom blir dödade på nåt hemskt sätt? jag trodde att folk hade fattat hur det var och slutat köpa riktig päls. Hur störd får man vara????

http://WWW.kyssars.stördast.se

 
Ingen bild

Kyssar

26 september 2010 11:11

Fuuuuccck vad störd jag ärrrrr!!! Ni har så rätt, bättre att andra bär päls än jag!! Eller så inte, någon måste bära pälset till slut och då är det lika bra någon som tar hand om det. Ni ska inte komma med särskilt mycket, jag kan lova er att ni har kläder/prylar som är "Made in china" av småbarn, läderplagg görs av djur, ni äter säkert kött (djur blir faktiskt dödade även här och inte är det frivilligt). Donerar ni pengar till djur/afrika för att hjälpa dem? OM inte så håll käften.

 
Carro

Carro

27 september 2010 13:23

vi kanske kan dela den som ett skillt barn ;) jag har den ena veckan, du har den andra veckan! Deal? :D Närå, men serriöst. NICE ELLER?!! JA!

http://silverbern.bloggagratis.se

 
Robert

Robert

28 september 2010 11:07

Vill se foton där du har på dig pälsen. Sitter den bra på dig?

http://www.modestil.se

 
Charlotte

Charlotte

28 september 2010 14:15

Själv skulle jag aldrig sätta på mig en päls inte ens en fejk, men vill man bära det så tycker jag att man ska söka efter lite fakta om företaget som gjort den för att minimera riskerna att det är plågade djur.

http://mykindofmusic.webblogg.se

 
Ingen bild

emelie

11 oktober 2010 14:04

Kul att du är för djurplågeri... du är lika osmaklig som jag alltid tyckt att du är!

Lady J

11 oktober 2010 14:26

Kul att du står för vem du är och känner mig!

 
Amelie

Amelie

21 november 2010 17:38

Jag håller med dig! Sjukt snygg jacka (dog lite av avundsjuka när jag såg den ;)

http://amelies.se

 
Ingen bild

Andrea

19 januari 2011 19:27

jäklar vilken snygg jacka! synd att man har så dålig syn på äkta päls här i sverige...-.-'

 
Ingen bild

mia

26 februari 2011 01:00

Underbar jacka! Håller med dig, päls är helt naturligt!
Bär stolt min nya äkta minkjacka, lovely!

 
cassie

cassie

14 augusti 2011 15:12

Hahha så jävla äckliga människor det finns. Svennar är för i helvetet världen äckligaste folk tror jag nog eller dem här människorna som skriver att dem är djurvän och inte gillar djurplågeri men använder päls. Vill skjuta er i huvudet eller nej föresten jag vill plåga er till döds :) göra skinn utav er och sedan låta er ligga där och lida tills ni dör :) låter det bra? Härligt då kan djuren lägga sig i ditt skin på vintern så får dem det mysigt och skönt :D HAHAHAHAHAHA made in china av småbarn? Fuck who the hell cares, jag bryr mig fan inte längre, eftersom dem plågar djur mer, varför ska man bry sig så jävla mycket om människor hela tiden ? Djur har lika stort värde och lika rätt att leva, som vi äckliga människor som är de värsta som finns i världen. Sitt inte och lek mangas, jävla fuckfaces. Men en dag så är det ni som kanske plågas, och vem tycker synd om er då? gå och häng er

http://nattstad.se/cassj

 
Ingen bild

Caroline

21 december 2012 15:29

Snyggt med äkta päls?
Inte efter att jag har kräkts på er.

Lady J

21 december 2012 19:46

jajjaaaajaaa... ?

 
Ingen bild

johanna

1 mars 2013 13:25

"Jag har alltid varit en djurvän och är emot djurplågeri, men den här jackan tror jag knappast är gjord av plågade djur, det vägrar jag tro". Kul att du kan ha på dig jackan utan dåligt samvete, för du VÄGRAR ju att tro något sådant! Så jävla korkad. Man kan ju tro precis vad fan man vill men det ändrar inte på sanningen. Du är ingen djurvän, du STÖDJER djurplågeri. De har med största möjlighet lidit. Vidrigt. Och jag står för det jag säger så har du något att säga kan du alltid maila mig på jg222bj@student.lnu.se

Lady J

1 mars 2013 20:56

Skulle du gå igenom min blogg innan du började kommentera hade du nog förstått vad alla dessa inlägg under det året handlade om. Jag skiter fullständigt i dig och dina åsikter.

 
Ingen bild

tove jansson

1 mars 2013 13:52

du är inte så smart va? du vet att det är ingen restprodukt, det du har på dig? det är djur som har farit illa och mått otroligt dåligt. läderskor etc tillverkas av grisens hud och är således en restprodukt. vi äter inte rävar. det är inte på något sätt försvarbart att du köper en ny päls. hur tänker du? vad har du för moral? bara du är snygg i vinter så gör det inget att du bär plågade djur? eller vad? vad är din logik? skärp, dig, snyt dig och öppna ögonen! för sjutton. skämskudden åker fram nu, ja det gör den!

Lady J

1 mars 2013 20:57

Vet du vad? Låt folk vara. Sköt ditt liv och skit i andra. Det är roligare att leva då tro mig =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Måndag 18 juni 20:24

Den här gillar jag just nu, mycket mycket !:))) https://open.spotify.com/track/3SxGtGWn7IWgFzn8Euk6wc?si=zhYUgCmeRrGU5OXFFYxruQ https://youtu.be/XWycOPFBCTw ...

Av Lady J - Söndag 17 juni 17:51


Det blev fest igår. Legat i sängen hela dagen och är helt slut. Vart var man inte igår ? Efter lite bubbel bokades en resa till Malaysia... åker i juli tydligen.. haha! Skönt med semester! Men nu har jag ångest över att fixa schemat. Ångesten släpp...

Av Lady J - Fredag 15 juni 19:32


Ägt salong i 2 veckor nu! Vad fort det går, vad roligt det är! Så mysigt att fixa och dona! Imorgon ska Cindy och jag Egoista oss! Vi ska shoppa! Det kommer att bli en mysig helg:) ...

Av Lady J - Måndag 11 juni 15:32


Jag hör det du tänker, Jag känner det du känner, Dina tankar och känslor blir också mina, Vi kan inte fly eller ljuga, Träffa mig, prata med mig! ...

Av Lady J - Söndag 10 juni 18:53


Fixat fransarna, nu är jag glad igen!

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se