LADY J

Direktlänk till inlägg 26 september 2010

Kopplar av helt enkelt

Av Lady J - 26 september 2010 17:00


Nu har jag äntligen tid över för mig själv. Jag är sjuk som fan och försöker att överleva här hemma fortfarande. Ska inte till skolan på minst två veckor till. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig där efter att ha missat så mycket redan, men jag får lösa det. Kanske läsa på distans? Jag tänker inte gå dit SÅ HÄR iallafall. Måste färga mitt hår också, kan knappt gå ut längre men den jävla utväxten. (aja, skönt att det växer!)


IDOL!


Har nu sett idol (har missat allting i år och kände för att ta igen). Fick två favoriter DIREKT och det är Elin B och Andreas W. Blir alltid så nervör för Elin trots att hon själv verkar så koncentrerad och målmedveten. Hon har jävligt skön stil också.


Min stora favorit!


Efter att ha läst på lite mer på nätet så hade Elin tydligen varit med i Finska melodifestivalen och kommit 4a med hennes grupp. Jävligt maffigt men kan vara ett minus för folk kommer kanske inte att rösta på henne nu, då hon redan har "lyckats". Vore synd, för hon tror jag verkligen kan leverera när det väl gäller. 


Tycker hon är grymt mycket bättre nu än där:


Sedan har vi braten Andreas Weise!(arnes son!)  Han har enormt snygga ögon med sina ljusa ögonfransar. Sånna typ av ögon drunknar jag i, det är helt på riktigt. Jag bara sitter framför skärmen här och utan att varken blinka eller andas dööööör när de visar honom. Han är faktiskt lite kul också så honom måste jag ha!!! Haha, ne men ögon alltså.. ojojojoj!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Mys

Av Lady J - Lördag 17 feb 21:06

Införskaffat lite prylar hem, tidigare idag. Har byggt hela förmiddagen, har sängbord nu, och 2 hyllor som ni ser på bilden. Nu måste jag placera ut krimskramset på ett snyggt sätt, sen är jag nöjd. Eller ne, måste sänka taklampan, den är alldeles ...

Av Lady J - Torsdag 15 feb 23:42

När man är på salongen från 07 till 22:) Vill man bli bra på nånting, får man avsätta tid. Hade kunder hela dagen, sen blev det träning på min modell Josse, hon är bäst! Tycker det är viktigt att träna utanför arbetstid, man blir inte bättre ann...

Av Lady J - Måndag 12 feb 18:32


Asså vad ska jag säga? KnAs.. det sammanfattar ganska bra min situation just nu. Det är väl vanliga känslogrejer om att jag inte är ?där? känslomässigt. Att nånting står emellan. Ja det är ju bra om jag skulle få paus att reflektera och vänja mig...

Av Lady J - Lördag 10 feb 14:05


Av Lady J - Måndag 29 jan 20:48


Världens mysigaste helg! Jag har världens bästa människor i mitt liv, jag är tacksam för det! Jag kom precis hem från äventyr som jag pysslat med sen i lördags, vilken helg!!!! Idag kom Hedvig till salongen och fotade massa och intervjuade ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se