LADY J

Direktlänk till inlägg 26 september 2010

Kopplar av helt enkelt

Av Lady J - 26 september 2010 17:00


Nu har jag äntligen tid över för mig själv. Jag är sjuk som fan och försöker att överleva här hemma fortfarande. Ska inte till skolan på minst två veckor till. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig där efter att ha missat så mycket redan, men jag får lösa det. Kanske läsa på distans? Jag tänker inte gå dit SÅ HÄR iallafall. Måste färga mitt hår också, kan knappt gå ut längre men den jävla utväxten. (aja, skönt att det växer!)


IDOL!


Har nu sett idol (har missat allting i år och kände för att ta igen). Fick två favoriter DIREKT och det är Elin B och Andreas W. Blir alltid så nervör för Elin trots att hon själv verkar så koncentrerad och målmedveten. Hon har jävligt skön stil också.


Min stora favorit!


Efter att ha läst på lite mer på nätet så hade Elin tydligen varit med i Finska melodifestivalen och kommit 4a med hennes grupp. Jävligt maffigt men kan vara ett minus för folk kommer kanske inte att rösta på henne nu, då hon redan har "lyckats". Vore synd, för hon tror jag verkligen kan leverera när det väl gäller. 


Tycker hon är grymt mycket bättre nu än där:


Sedan har vi braten Andreas Weise!(arnes son!)  Han har enormt snygga ögon med sina ljusa ögonfransar. Sånna typ av ögon drunknar jag i, det är helt på riktigt. Jag bara sitter framför skärmen här och utan att varken blinka eller andas dööööör när de visar honom. Han är faktiskt lite kul också så honom måste jag ha!!! Haha, ne men ögon alltså.. ojojojoj!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Måndag 18 juni 20:24

Den här gillar jag just nu, mycket mycket !:))) https://open.spotify.com/track/3SxGtGWn7IWgFzn8Euk6wc?si=zhYUgCmeRrGU5OXFFYxruQ https://youtu.be/XWycOPFBCTw ...

Av Lady J - Söndag 17 juni 17:51


Det blev fest igår. Legat i sängen hela dagen och är helt slut. Vart var man inte igår ? Efter lite bubbel bokades en resa till Malaysia... åker i juli tydligen.. haha! Skönt med semester! Men nu har jag ångest över att fixa schemat. Ångesten släpp...

Av Lady J - Fredag 15 juni 19:32


Ägt salong i 2 veckor nu! Vad fort det går, vad roligt det är! Så mysigt att fixa och dona! Imorgon ska Cindy och jag Egoista oss! Vi ska shoppa! Det kommer att bli en mysig helg:) ...

Av Lady J - Måndag 11 juni 15:32


Jag hör det du tänker, Jag känner det du känner, Dina tankar och känslor blir också mina, Vi kan inte fly eller ljuga, Träffa mig, prata med mig! ...

Av Lady J - Söndag 10 juni 18:53


Fixat fransarna, nu är jag glad igen!

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se