LADY J

Direktlänk till inlägg 26 september 2010

Kopplar av helt enkelt

Av Lady J - 26 september 2010 17:00


Nu har jag äntligen tid över för mig själv. Jag är sjuk som fan och försöker att överleva här hemma fortfarande. Ska inte till skolan på minst två veckor till. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig där efter att ha missat så mycket redan, men jag får lösa det. Kanske läsa på distans? Jag tänker inte gå dit SÅ HÄR iallafall. Måste färga mitt hår också, kan knappt gå ut längre men den jävla utväxten. (aja, skönt att det växer!)


IDOL!


Har nu sett idol (har missat allting i år och kände för att ta igen). Fick två favoriter DIREKT och det är Elin B och Andreas W. Blir alltid så nervör för Elin trots att hon själv verkar så koncentrerad och målmedveten. Hon har jävligt skön stil också.


Min stora favorit!


Efter att ha läst på lite mer på nätet så hade Elin tydligen varit med i Finska melodifestivalen och kommit 4a med hennes grupp. Jävligt maffigt men kan vara ett minus för folk kommer kanske inte att rösta på henne nu, då hon redan har "lyckats". Vore synd, för hon tror jag verkligen kan leverera när det väl gäller. 


Tycker hon är grymt mycket bättre nu än där:


Sedan har vi braten Andreas Weise!(arnes son!)  Han har enormt snygga ögon med sina ljusa ögonfransar. Sånna typ av ögon drunknar jag i, det är helt på riktigt. Jag bara sitter framför skärmen här och utan att varken blinka eller andas dööööör när de visar honom. Han är faktiskt lite kul också så honom måste jag ha!!! Haha, ne men ögon alltså.. ojojojoj!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Torsdag 14 sept 19:13


Det blev SM guld för mig i år igen, så härligt! Förra året vann jag akrylen nu vann jag gele och fick 2a plats i akrylen. Såååå najs! Känner mig så klart väldigt trött, ska vara ledig i helgen, första lediga dag på typ 5-6 veckor. Bar "typ" led...

Av Lady J - Måndag 28 aug 19:31


Sjukt, jag är ständigt otrogen. Tills nu. Träffade på en härlig personlighet på fest, vi verkade förstå varann och frågesatte världen och människor lika mkt, vi stannade på festen längst av alla, och kunde inte sluta titta och prata med varann. Så ...

Av Lady J - Lördag 19 aug 18:45


Min nagelinspiration är tillbaka, det går Verkligen i vågor. Beställde massa smågrejer i torsdags som gör jobbet roligare, längtar till måndag! Eller redan imorgon, ska tävlingsträna på nya modellen!Tog snabb aw med kollegor igår, vi drog till mig se...

Av Lady J - Söndag 6 aug 15:12


Hängt med mr.bäst varje dag i flera veckor, bland annat därför jag inte är så aktiv här. Jobbar, lever livet, äter ute, dricker bubbel. Testade en utgång där jag dricker en massa bubbel i helgen, spårade ur (bråkat med mr.bäst) så jag återgår till at...

Av Lady J - Söndag 11 juni 19:17


Wazup?Jag har softat hela helgen (inte så mkt soft i fredags men nästan), mkt jobb som väntar kommande vecka så jag behövde lite isolering. Jag brukade vara bra på att varva ner men senaste året har det inte blivit så. Har bestämt mig för att inte ha...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se