LADY J

Direktlänk till inlägg 26 september 2010

Kopplar av helt enkelt

Av Lady J - 26 september 2010 17:00


Nu har jag äntligen tid över för mig själv. Jag är sjuk som fan och försöker att överleva här hemma fortfarande. Ska inte till skolan på minst två veckor till. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig där efter att ha missat så mycket redan, men jag får lösa det. Kanske läsa på distans? Jag tänker inte gå dit SÅ HÄR iallafall. Måste färga mitt hår också, kan knappt gå ut längre men den jävla utväxten. (aja, skönt att det växer!)


IDOL!


Har nu sett idol (har missat allting i år och kände för att ta igen). Fick två favoriter DIREKT och det är Elin B och Andreas W. Blir alltid så nervör för Elin trots att hon själv verkar så koncentrerad och målmedveten. Hon har jävligt skön stil också.


Min stora favorit!


Efter att ha läst på lite mer på nätet så hade Elin tydligen varit med i Finska melodifestivalen och kommit 4a med hennes grupp. Jävligt maffigt men kan vara ett minus för folk kommer kanske inte att rösta på henne nu, då hon redan har "lyckats". Vore synd, för hon tror jag verkligen kan leverera när det väl gäller. 


Tycker hon är grymt mycket bättre nu än där:


Sedan har vi braten Andreas Weise!(arnes son!)  Han har enormt snygga ögon med sina ljusa ögonfransar. Sånna typ av ögon drunknar jag i, det är helt på riktigt. Jag bara sitter framför skärmen här och utan att varken blinka eller andas dööööör när de visar honom. Han är faktiskt lite kul också så honom måste jag ha!!! Haha, ne men ögon alltså.. ojojojoj!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Tisdag 14 nov 21:18


Vet ni vad som fuckar upp en? Att läsa sina gamla dagböcker. Det blir som att återuppleva händelsen på nytt. Jag gillar att jag skrivit och att jag skriver fortfarande ibland, man kommer ihåg mindre än vad man tror. Men att skriva ner en första kon...

Av Lady J - Fredag 10 nov 23:58


Gjort coola naglar på mässan idag!

Av Lady J - Tisdag 31 okt 21:10


Är det bara jag, eller önskar ni ibland att det fanns en kamera som filmade er hemma/när ni är ensamma, som sedan, inte vet jag, visades upp för världen? Man glider liksom hemma och har sköna och konstiga grejer för sig, som ingen får uppleva.. Gj...

Av Lady J - Torsdag 26 okt 22:19


Möte nr.1 som är det viktigaste är avklarat. Var i skrapan som dessutom fyllde år så stämningen var kul! Nu vet jag vad som ska göras och i vilken ordning och med vem osv! Det som ska sättas igång nu är att starta AB nummer 1, sen därifrån blir det...

Av Lady J - Tisdag 10 okt 22:28


Skulle va ledig den kommande helgen men det sket sig haha, men just nu funkar det att vara ledig på söndagarna. Har lite låg energi idag, igår var jag grinig allmänt men imorn tror jag att humöret är på top. Det är när jag sover längre än 7h som ja...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se