LADY J

Direktlänk till inlägg 28 september 2010

Ska jag eller inte är ju frågan..

Av Lady J - 28 september 2010 23:47


Det finns en person i den här världen som vet hur jävligt jag har det i skolan just nu och att jag varje dag tänker att hoppa av, och det är fan mamma som ser mig varje dag. Jag vet inte var jag ska få kraften och motivationen som behövs för att klara av det sista året ifrån?  Som man bäddar får man ligga.. och ju mer jag slöar desto värre blir det. Av att tänka så borde jag bli motiverad? Neeeej hörrni, det blir jag inte.


Därför kom mamma på den smarta idén att muta mig (hehe!). Hon vet hur gärna jag vill gå en nagelteknolog utbildning som kostar 35 000 kr minst. Hon vet också att jag aldrig kommer att kunna jobba ihop det själv eftersom jag slösar HELA TIDEN. Jag kan inte spara en endaste krona då jag hela tiden har ett "måste-köpa!" behov! Och jag tror helt ärligt på "Ju mer man har, desto mer behöver man!".


Så, mamma kom in i rummet nyss och sa "Går du ut gymnasiet oavsett betyg, får du 20 tusen av mig till utbildningen. Tänk att du har ett konto med 20 tusen i som du KAN få, bara du försöker. Då behöver du bara spara ihop 15 tusen själv och det fixar du på 2 månader om du fortsätter att shoppa som du gör nu!"


Motiverande? Jooo faktiskt, men jag känner ändå inte för att öppna Kemi B boken nu.. Nae, jag måste fan överväga detta. VERKLIGEN!

 
ANNONS
 
Carro

Carro

29 september 2010 09:31

(säkerhetskord: puby, hahaha lool) Anyway...
Klart som fan du ska ta ditt mammas erbjudande! Fan, jag var tok less sista året, min motivation var min häst, utan henne så vette fan vad jag skulle vart idag :S
Och om du får dessa pengar kan du gå nagel utbildningen, och på så sätt få en riktigt bra framtid!
Kom igen nu! "Oavsett betyg", det är bara att ta tummen ur röven och kliva upp och gå till skit skolan! =D det fixar du i några fjuttiga månader till!

http://silverbern.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sara

29 september 2010 12:49

DU FIXAR DET! KOM IGEN NU! Du hasr gjort 2 år..varför hoppa av sista? många har gjort det, och ångrat sig STORT..you can do it!

 
Sandy

Sandy

29 september 2010 19:31

Lägg upp ett videoinlägg kvinna! :D

http://sandrarosen.blogg.se

 
Emelie

Emelie

30 september 2010 19:03

Jag vet precis hur det är. Jag satt i slutet av våren i trean och gjorde hur mycket som helst inklusive hela projektarbetet. Samla inte allt på hög, det blir stressigt som fasen.

Du säger att du slösar, sätt upp en plan: plugga först och sen belönar du dig med något snyggt :D

http://emelievanamnet.blogspot.com

 
Ingen bild

elinb

30 september 2010 22:45

Öööh... Överväga? Du ska vara lycklig för att gå i skolan! Och du borde verkligen lära dig att stå på egna ben. Din mamma kan ju inte betala för allt ? :p

Lady J

30 september 2010 23:18

Innan du säger att min mamma betalar för allt kan du ta reda på vad hon betalar för och inte. Samma gäller "stå på egna ben" för du har fan ingen aning

 
Ingen bild

Olof

1 oktober 2010 15:00

Hej! Jag har nyligen startat en topplista där jag vill försöka samla alla bloggare som skriver om kläder och mode. Jag har läst några av dina inlägg och tycker du har en passande blogg att få vara med. Topplistan är idag väldigt ny men jag hoppas att du och många andra kommer att registrera sig, det vore jätteroligt!
http://kladeronline24.se/bloggare/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Måndag 18 juni 20:24

Den här gillar jag just nu, mycket mycket !:))) https://open.spotify.com/track/3SxGtGWn7IWgFzn8Euk6wc?si=zhYUgCmeRrGU5OXFFYxruQ https://youtu.be/XWycOPFBCTw ...

Av Lady J - Söndag 17 juni 17:51


Det blev fest igår. Legat i sängen hela dagen och är helt slut. Vart var man inte igår ? Efter lite bubbel bokades en resa till Malaysia... åker i juli tydligen.. haha! Skönt med semester! Men nu har jag ångest över att fixa schemat. Ångesten släpp...

Av Lady J - Fredag 15 juni 19:32


Ägt salong i 2 veckor nu! Vad fort det går, vad roligt det är! Så mysigt att fixa och dona! Imorgon ska Cindy och jag Egoista oss! Vi ska shoppa! Det kommer att bli en mysig helg:) ...

Av Lady J - Måndag 11 juni 15:32


Jag hör det du tänker, Jag känner det du känner, Dina tankar och känslor blir också mina, Vi kan inte fly eller ljuga, Träffa mig, prata med mig! ...

Av Lady J - Söndag 10 juni 18:53


Fixat fransarna, nu är jag glad igen!

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se