LADY J

Alla inlägg under september 2010

Av Lady J - 23 september 2010 23:36Har haft besök idag av Fernanda, arbetskollegor men även en nagelsugen woman! Hon skulle ut i helgen och ville ha något med leopard i, till slut kom hon på exakt hur naglarna skulle se ut och arbetet blev upp till mig. Det absolut roligaste av allt är att se en nöjd "kund" som säger "Jag kommer åter och gör nya i framtiden hos dig!" och det är så skönt att höra. Det är så många som har sagt det nu och redan bokat tiden hos mig.


Däremot säger jag att det förhoppningsvis är sista gången som jag gör leopard naglar på någon, är så less på det mönstret. Eller, jag kan göra men med någon annan färg!! Det blir så trist att göra samma hela tiden, haha! :)


          

ANNONS
Av Lady J - 21 september 2010 21:52


Har nu gjort klart Nadjas naglar och hon är faktiskt nöjd, vilket känns bra för mig. Nu vet jag inte när jag ska göra nästa gång på någon, men snart mest troligt :)


    HAHA, kolla vad fult pekfingret blev på bild! Den är inte som en glass i verkliga livet.

ANNONS
Av Lady J - 21 september 2010 16:51


Snart kommer Nadja hit och jag ska fixa hennes nails, spännande för jag har ingen aning vad hon vill ha för design. Idag är det förresten en vecka sedan som jag gjorde Cissis naglar och jag mötte henne i stan och granskade naglarna igen. De ser strålande ut, inget släpp vid nagelbanden överhuvudtaget! Jävligt bra jobbat av mig. Bladjäkla tunnt!


Men, så här ser det ut om ett världsproffs får pilla: WOW!


Av Lady J - 20 september 2010 20:14


Jag har varit små-förkyld i 3 veckor nu och inte blir det bättre. Förkylningen har stannat på samma nivå och vill varken låta mig bli sjuk eller frisk, förjävligt. Jag har inte tid att vara seg och risig. Men ska till sjukhuset på onsdag iallafall och göra undersökningar för jag orkar inte ed virus eller vafan det kan vara. Har ett möte med företaget på fredaget där jag MÅSTE närvara oavsett om jag är halv-död eller död!


Vad gör jag nu för tiden?


  • Planerar företagandet och utvecklar ideérna.
  • Städar inte. (HALLÅ!!!!!)
  • Gör inte läxorna.
  • Bloggar inte.
  • Shoppar, fikar (företagssnack varje daaag!)
  • Gör akrylnaglar på folk.
  • Ligger någon kvart om dagen i sängen, spottar i taket och dör till bra musik.
  • Jobbar på restaurangen.
  • Umgås med arbetskollegor väldigt ofta för vi är så bra gäng!

Jävlar vilken förebild, ELLER HUR! Jaa, kom igen...


Värst är väl att jag bränner så mycket pengar på skitsaker när jag vet att jag måste spara till min utbildning som nagelteknolog. Nämnde jag att jag vill hoppa av skolan för det inte intresserar mig längre? mmh.. Men det är idiotism, jag är smartare än så, det vet jag. Tror att jag måste hitta en person som pushar mig lite, bestämmer över mig så att jag kommer in på rätt bana igen. Sånt gillar jag. Man måste ha någon stark personlighet mitt emot sig när man själv är en bestämd person. Beautiful monster!


Nu ska jag forstätta käka fikon och dricka mjölk. Kanske gör matte E lite..


        

Saknar mitt långa hår och min bränna. FAN!       

Av Lady J - 18 september 2010 18:09

 

Känner att jag snabbt måste dra "DAGENS TIPS!" för er när man väl har vägarna förbi. Det var förresten på tiden.


  • Om ni vill köpa en dator, köp då bara EN DATOR! Inte TVÅ eller TRE halvkassa. Jag har försökt att se en film i en timme nu utan resultat (jag trycker på fel knappar av ren ovana och slår av den, river ut sladdarna för att jag är klantig, datorn är fylld med massa skit bilder från dagarna då jag kände mig WOW-idag-är-jag-fotoläcker vilket har resulterat att den hänger sig konstant osv.osv Ibland önskar man att någon bara kom förbi och sa "här får du låna en fungerande datorjävel! njut!!!"

Sånt jäkla film väder nu också. Regn, mörker... HELVETE! Höst.. te... FAN!

Av Lady J - 17 september 2010 11:35

DAGMARJofama by Kenza

Av Lady J - 16 september 2010 16:22


Har haft många bollar i luften de senaste dagarna. Det är mycket med företaget nu!!!! Skoja inte vad man måste fixa, ringa och ha koll på. Ny ideér föds på samma gång som man måste fundera över och förverkliga. Men det går riktigt bra. Ni få veta mer i framtiden, men nu måste det tyvärr vara hemligt.


Käkade på restaurang med vänner idag för övrigt. Köpte nya hörlurar till min Iphone också, underbart med bra bas, annars funkar det inte.


Har hunnit bli korthårig nu igen. Ska vila skallen från allt hår, sedan färgar jag det och kanske sätter in en ny hårförlängning.


  

bjuder på en bild från förre året.

Av Lady J - 14 september 2010 09:45


Från första början ville jag inte visa min kavaj och väska för er alls, eftersom jag vet exakt hur många det är som sitter bakom skärmen, biter på sina naglar och läppar och är helt otroligt avundsjuka. Jag går inte runt och tror att alla är avundsjuk på mig, för det tror jag sällan att någon är just för att jag själv är en människa som är omöjligt att få avundsjuk på någon då jag uppskattar allting som jag har och behöver inget mer för att klara mig. Men jag förstår även att det finns människor som lever ett "vill-ha-allt" liv och sånna människor vill jag inte ha något med att göra för det är sånna som inte är lyckliga själv vilket gör dem till sånna som sitter bakom en skärm och snackar massa skit. Så onödigt!


Sedan kom jag på "Varför ska jag anpassa mig efternågon i min blogg?" Var jag får pengar ifrån har ingen med att göra. Nåja! Jag har tänkt att fota en massa bilder på väskan från alla möjliga håll utan att har hunnit det. Ni får till att börja med se en bild som jag MMSade över till bästa vän så att hon kunde ta del av lyckan. När jag väl får tid till att andas i mitt liv, får ni se många fina bilder på min pärla från D&G men även kavajen.


Den perfekta skolväskan. 9 000 kr. 


Ni ska se sömmarna, de är helt obeskrivligt underbaraaa. Ett lås har den med, så sött!

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se