LADY J

Direktlänk till inlägg 18 januari 2011

Rubrik saknas

Av Lady J - 18 januari 2011 01:17

         


Det absolut äckligaste som jag känner till i världen är människor som dömer andra människor utan att har bytt ord med personen. Jag blir så trött på att dagligen höra "Vet du hon? Hon är siiii och sååå".. Det är människor som snackar skit om andra och sprider falska rykten som jag vill spotta i ansiktet.  Jag är för övrigt väldigt försiktig med människor som ALLTID är glada mot mig, för det är sånna som går bakom ens rygg senare, jag lovar er. Jag är glad över mitt jag. Jag har aldrig slickat någons röv, kommer aldrig att göra det, jag kommer alltid att vara rak. Gillar jag någon så visar jag det, ogillar jag någon visar jag det också. Men jag kommer aldrig att gå bakom en människas rygg och snacka, det är lågt och respektlöst då vi alla är olika och bör acceptera det. Hur ska vi kunna få fred i världen om man dömer människor från sin egna stad, sitt land? Inte konstigt att bråk förekommer mellan länderna, då få vågar använda klarspråk som vapen.


Anledningen till att jag inte är en person som dömer beror på att jag själv ständigt blir dömd av människor som aldrig ens har sett mig eller pratat med mig, det är fegt. Men jag ser inget negativt med det, så länge som det är jag själv som blir dömd, men döm mina vänner och diiiieee... Det känns skönt att min ödmjuka sida inte kommer fram var jag än går. Jag är inte fejk, men jag har ett skal och jag släpper ogärna in nya människor för nära mig. De som inte känner mig får helt enkelt endast betrakta, det har ingen aning vem som finns bakom skalet.


Till alla som brukar lyssna på mig, lyssna noga nu: döm inte andra människor. Skit i vad era vänner säger om någon annan, lär känna personen först. Även om du vet att någon har gjort en massa skit så måste det finnas anledningar till det, inget tyder på att personen kommer att bete sig illa mot just dig endast för att han/hon varit en skitstövel mot någon annan, för det har vi alla varit. Försök verkligen att förstå, människor som dömer är dem som jämför sig med andra gissar jag på, som inte är nöjda med sitt jag, därför måste de smutsa ner andra. Det är min teori. Man kan inte må bra i sig själv om man ska prata dåliga saker om andra.

 
ANNONS
 
Linda

Linda

18 januari 2011 02:32

word!

http://lindahallman.blogg.se

 
Ingen bild

Malin, Nicole, Tone, Michelle ♥

18 januari 2011 16:11

Håller helt och hållet med! :)

 
Sara - Lackat

Sara - Lackat

18 januari 2011 18:42

Sv: Tack detsamma! Du är riktigt duktig du med julia! Du kommer gå långt :D

http://lackat.blogg.se

 
Cecilia

Cecilia

19 januari 2011 12:33

Kunde inte hållt med mer alltså... Idioter finns det gott om.

Skickar lite styrkekramar förresten. Såg att du vart upprörd :-/ Inget roligt alls.

Ha det gott och ta hand om dig söta du.

http://www.ceciliadarling.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se