LADY J

Direktlänk till inlägg 22 februari 2011

Så jävla förbannad

Av Lady J - 22 februari 2011 15:34

    

OK, jag har ett stort jävla problem i livet för tillfället som har uppstått endast av att människor är korkade idioter. Jag är så arg att jag KOKAR! Jag ska fan iväg på måndag och visa för alla i huset om det nu ska behöva vara så, var skåpet ska stå och framför allt VEM det är som BESTÄMMER här!!!!!!


Så här ligger det till. I mitt hus har vi 7 trappuppgångar. I källaren finns ett hobbyrum, där jag skapar naglar. 3 familjer från huset har nykeln till det rummet som man ska gå och hyra varje gång som man ska dit, vilket jag tyckte var sjukt jobbigt, ouppfostrat och pinsamt att gå och knacka dörr hos någon okänd tant man aldrig tidigare sett klockan 22 på kvällen. För då naglarna är klara, lämnar man vänligt tillbaka nykeln till personen och skriver ut sig på ett papper. Grunden till det är att när man förr i tiden kunde komma in i hobbyrummet med sin lägenhetsnykel så använde grannarna hobbbyrummet på fel sätt dvs. små patrask var där nere och söp sig fulla och rökte. Efter att detta hade upptäckts blev det strängt och förändrat system.


Smart som jag är gick jag till hyresvärden och berättade om att jag har en liten hobby som jag inte kan pyssla med hemme pga. stark lukt och att jag ville ha en nyckel till det rummet för att inte störa grannarna som en tönt hela tiden. Jag fick egen nykel.. Jag hade den i 5 månader, tills idag (måndag då)!!!!!!!!!


Hyresvärden vill nu ta min nyckel ifrån mig.

Jag kan knappt tro mina egna öron!!!! Jag tror knappast att det är för att jag ibland inte städat bort lite nagelpapper efter mig. Det jag TROR är att en äckligt ful, utan liv och intressen granne har gått dit och sagt något om att det luktar eller att det var ostädat. Ursäkta mig men sopkorgen är fan FULL där och den är lika stor som min kropp. Jag får hoppa för att träffa skräpet där i (när det väl gick) så om städningen ska de faaaaaaaaaan inte ens öppna sitt gap om!! För det är ta mig fan risigt där redan och någon borde organisera skiten. För om de stänger av mig pga. lite papper, så undrar jag vems jääääävla träpinnar, dörrar, sänggavlar det är som står där inne? Förhoppningsvis tar de nyckel för att de ska städa upp skiten, vilket jag inte tror. Men jag blir jävligt less nu då jag ALDRIG MER kommer att kunna gå ner dit vid 2 på natten och bara leka, den friheten tar mitt jävla hus ifrån mig nu! OCH JAG SOM HAR LOV SNART! Jääääävla människor alltså..


Tänker i vilket fall som helst inte lämna någon jävla nyckel förrän måndag och då ska jag faaan ha en bra anledning till att göra det också.

 
ANNONS
 
angelicato

angelicato

22 februari 2011 21:53

Du skulle gjort en kopia i smyg :D

http://angelicato.se

 
Ingen bild

Frånmigtilldig

24 februari 2011 02:54

Hej. Hoppas att du skriver som ett argt felstavande barn med flit för att öka den dramatiska effekten eller dölja det faktum att bloggar som denna egentligen inte är givande för läsaren på något sätt. I annat fall är du en bortskämd person med för stort ego. Jag tror i och för sig att du är medveten om det och att du underblåser dessa dina egna svagheter med vilje. Det verkar vara i ropet att vilken tjej som helst som inte är ful nuförtiden inbillar sig att de är Madonna och gror divalater och osympatiska personlighetsdrag i övrigt. Jag är inte helt säker på varifrån ni får er inspiration men jag misstänker att MTV har med saken att göra. Det sorgliga i kråksången är att tjejer som du tror att det gör dig omtyckt eller beundrad. Tyvärr är det inte fallet. De killar som du tror skulle hugga av sin högra hand för en flickvän som du skulle välja bort dig och inga sympatiska människor skulle vara din vän. Livet kommer att förändras för dig inom några år vilket det gör för alla i din ålder. Då kommer du märka vikten av att ha vuxit upp, börja träna redan nu. Du är förhoppningsvis trevligare i person än du framstår i alla dina blogginlägg.

Cliffnotes: du skulle må bra av en örfil.

Lady J

24 februari 2011 15:33

HAHAHAHAAHAHH förlåt, men detta var bara roligt att läsa. Jag har saknat liknande kommentarer lite med tanke på att du som är anonym för det första inte står för vem du är och för det andra förväntar dig på samma gång att jag ska ta åt mig. Ett tips till dig är att sluta dömma människor du inte känner och som du mest troligt aldrig pratat med, det är bara fult.. Men jag tackar dig hemskt mycket för att du har ägnat några minuter av ditt liv åt mitt =) Det betyder massor, du är säkert en underbar person som alla borde ha som förebild.. Peace!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se