LADY J

Direktlänk till inlägg 16 maj 2011

STHLM DAG 2

Av Lady J - 16 maj 2011 14:15


Lördag morgon:


Träffade min pärla Patricia på morgonen och for ut för att käka frukost. Det blev thai + sushi. Det var så grymt, jag älskar sushi som är välgjort och bara smälter i munnen. Smarrigt. Vi kollade på någon slags student karneval som var hur ball som helst. En massa studenter som hade byggt om bilar och röjde sönder däruppe. Mätta och belåtna begav vi oss mot staden och checkade läget, sen blev det en fin fika med varm blåbärspaj och kaffe.


Sthlm är så trafikerat, jag älskar det. Det är folk som trängs överallt och man kan bara njuta. Olika stilar, obrydda människor, många affärer, allt är så himla härligt.


    

     Jag fick lära mig tunnelbana och pendeltåg!!! Sjukt nice!


      Fina solstrålen!


  Frullen. mmmh, visst blir ni hungriga ? =)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Patricia

16 maj 2011 19:28

<3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Maj

Av Lady J - Söndag 6 maj 20:41


Jag har kommit på hur jag eventuellt skulle kunna dö, om inte av ålderdom. Champagne! Helt klart! Det finns en risk att jag i ren desperation, när jag inte får upp korken, får för mig att öppna flaskan med tänderna. (Korkat höhö..) Korken skjuter u...

Av Lady J - Onsdag 18 april 21:53


Idag blev min ADHD utredning klar OCH..... jag har ADHD med stort H, som alltså står för hyper. Nu har jag fått Concerta utskrivet, ska bli väldigt spännande att se hur livet blir. Vilket också ger mig en förståelse på varför vissa situationer upps...

Av Lady J - Tisdag 10 april 21:27

Ååååå jag är sååååå hääääär sugen på att åka till Miami! Fick ett supersug på det idag, och jag vill dra dit imorgon, ok, om jag ska vara realistisk med kunder sååå i maj! Första/andra veckan där vore perfekt. Jag drar själv isåfall, jag orkar inte...

Av Lady J - Söndag 8 april 12:46


Jag har haft en jättebra helg, hängde med Cindy och vi fick massa gjort! Naaaajs! Jag är jättesjuk!!! Jag vet inte om jag är förkyld eller om det är pollen! Kom från ingenstans. Jag fryser, snorar as f..., mår illa(fast det är nog gårdagens bubb...

Av Lady J - Lördag 7 april 08:39


Jag fattar inte! Jag mår så illa på morgonen, det kommer från ingenstans och jag måste sitta lutad över toaletten i typ en kvart! Jag tänker att jag måste ha blivit allergisk mot kaffe eller mina vitaminer eller ingefärashots som innehåller gurkmej...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se