LADY J

Direktlänk till inlägg 16 maj 2011

STHLM DAG 2

Av Lady J - 16 maj 2011 14:15


Lördag morgon:


Träffade min pärla Patricia på morgonen och for ut för att käka frukost. Det blev thai + sushi. Det var så grymt, jag älskar sushi som är välgjort och bara smälter i munnen. Smarrigt. Vi kollade på någon slags student karneval som var hur ball som helst. En massa studenter som hade byggt om bilar och röjde sönder däruppe. Mätta och belåtna begav vi oss mot staden och checkade läget, sen blev det en fin fika med varm blåbärspaj och kaffe.


Sthlm är så trafikerat, jag älskar det. Det är folk som trängs överallt och man kan bara njuta. Olika stilar, obrydda människor, många affärer, allt är så himla härligt.


    

     Jag fick lära mig tunnelbana och pendeltåg!!! Sjukt nice!


      Fina solstrålen!


  Frullen. mmmh, visst blir ni hungriga ? =)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Patricia

16 maj 2011 19:28

<3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Söndag 22 juli 21:05


Skogshajk i fredags, A njöt och jag sprang som en galning i flipflops från alla flygande djur. Kul att han hade någon att skratta åt haha! Sen åkte jag till Linköping! Linköping var riktigt mysigt! Underbart att träffa familjen!!!! Sem...

Wow

Av Lady J - Måndag 16 juli 22:11


Nu är en av mina rädslor över. Jag var rädd att jag aldrig skulle bli kär, och jag blir på riktigt kär nästan varje dag. Just nu är jag kär i 3 personer och det hände på en vecka! Whaaaaat! Universum skickar så mycket kärlek till mig just nu, känne...

Av Lady J - Söndag 15 juli 23:18


Helt omöjligt att beskriva denna helg! Wow! Började med att Johanna och jag bubblade på salongen, åkte till trädgården, jag tyckte det var för mkt folk och jag blir trött av alla energier och fulla människor så vi taggade till habibi och det va...

Av Lady J - Onsdag 11 juli 20:25


Slutade 16 idag, åkte hem och städat tills nu, det gick fort :) Imorgon flyttar Johanna in till mig och ska bo här hela helgen och nästa helg! Jättemysigt! Jag tänkte rejva i helgen, ett utomhus rejv. Det var länge sen och jag set framemot det. Ska d...

Av Lady J - Söndag 8 juli 21:48

Tapetserade hela lördagen till 02:25! Helt fantastiskt, vi kunde inte vänta längre. Såg en intressant sak.. Jag började med naglar i en källare i Luleå, på skoj.. nu när tapeten till min salong är på plats så är färgerna väldigt lika från då til...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se