LADY J

Direktlänk till inlägg 14 juni 2011

ARG VARG

Av Lady J - 14 juni 2011 02:46

 

Du är inte riktigt hungrig men måste få i dig mat.. Du vet inte riktigt vad du är sugen på.. och du har inte särskillt brottom.. GÅ TILL MAX!


Jag hatar att se på när människor jobbar som sniglar. De får sin fasta månadslön eller timlön och skiter totalt i hur de sköter jobbet, jag blir svin förbannad. Varför ska en person som jobbar effektivt få samma lön som snigeln bredvid som bara glider runt och bryr sig om att se snygg ut? Jag var så arg på MAX idag att jag helt seriöst tänkte hoppa in bakom disken och börja steka burgare och kanske ge folk lite sallad, och på samma gång visa hur man egentligen gör när man JOBBAR. Jag tänkte helt seriöst hjälpa till!


Det kanske totalt var 13-16 personer innan mig på max då jag kom in. Från när jag kom in, tills jag fick min SALLAD som de inte ens behövde tillaga eftersom den redan var färdig på burk, tog det 40 minuter!!! SERIÖST!! 40 MINUTER!! Jag svettades som en gris, kunde knappt andas av den koldioxidfulla luften och jag höll på att svimma. Jag var arg. Enda turen var väl att när jag gick in var jag inte hungrig alls, utan sugen på något litet bara, men jag BLEV hungrig och hade all tid i vääärlden att bestämma mig för att vissa människor inte kan sköta sitt jobb så effektivt som de egentligen borde när det är kö!! Men företaget blev rikare eftersom man blir jävligt hungrig av att stå och titta på smaskiga matbilder som inte går att undvika. Känns trist att stödja ett företag som snålar med anställda.


Cred till killen som jobbade i kassan och packade all mat + gjorde lyxshakes. Han försökte iallafall gör allt fort som fan. Felet låg i kökstjejen som gled runt, sprang runt utan att göra något vettigt alls kändes det som. Hon gick inte snabbt heller och när hon lagade käket var hon sååå sölig. HALLÅ, folk väntar, gör jobbet SNABBT! SNABB-MAT heter det!


Fattar inte heller varför jag var tvungen att stå i kön, när hon egentligen  hade kunnat kasta salladen över disken. Hon hade tom. fått dricks av mig för tjänsten!

 
ANNONS
 
emelie

emelie

14 juni 2011 11:09

jag vill göra naglar snarast, har busnaglar idag men måste fyllas på och göra ny design. hör gärna av dig. mvh emelie 0706417812

http://mliee.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se