LADY J

Direktlänk till inlägg 28 juli 2011

NAGLAR

Av Lady J - 28 juli 2011 22:47


Saknar att göra naglar, och ni saknar att få se naglar på bild! Mina fina tjejer håller mig uppdaterad med deras nuvarande naglar. Emelie och Caroline har varit urgulliga och fotat sina efter 3 veckor. Fan vad glad jag blev! Det är så roligt att få se på bild hur de ser ut.


Funderar på att börja med naglar typ redan på söndag. Skiter i UV-lampan och polerar istället, blir som ingen skillnad ändå när jag gör det, det enda är väl bara att det tar sin lilla tid att polera, men så jälva värt det för jag har abstinens!


 

Carros naglar efter 3 veckor.


  Emelies naglar efter 3 veckor.


 

Här är mys-Jennys naglar som ni inte har sett eftersom jag inte fick till någon bra bild med min kamera. Men nu får ni se kalaset. Se dem som en slags nyhet i nagelkategorin nu, ni som saknar mina arbeten =)

 
ANNONS
 
Ingen bild

xandra

29 juli 2011 11:58

herregud vad roligt det är att äntligen få se lite naglar! trevligt med variationen att se hållbarheten och inte bara nytt. du utvecklas snabbt.

 
Lily

Lily

29 juli 2011 15:43

Åh du kan få leka med mina naglar på söndag! Mina ser fördjävliga ut. =)

http://africanlily.wordpress.com

 
Ingen bild

Linda

29 juli 2011 20:52

Men köp en billig tunnellampa så länge. Funkar alldeles ypperligt till att härda glans. :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Söndag 22 juli 21:05


Skogshajk i fredags, A njöt och jag sprang som en galning i flipflops från alla flygande djur. Kul att han hade någon att skratta åt haha! Sen åkte jag till Linköping! Linköping var riktigt mysigt! Underbart att träffa familjen!!!! Sem...

Wow

Av Lady J - Måndag 16 juli 22:11


Nu är en av mina rädslor över. Jag var rädd att jag aldrig skulle bli kär, och jag blir på riktigt kär nästan varje dag. Just nu är jag kär i 3 personer och det hände på en vecka! Whaaaaat! Universum skickar så mycket kärlek till mig just nu, känne...

Av Lady J - Söndag 15 juli 23:18


Helt omöjligt att beskriva denna helg! Wow! Började med att Johanna och jag bubblade på salongen, åkte till trädgården, jag tyckte det var för mkt folk och jag blir trött av alla energier och fulla människor så vi taggade till habibi och det va...

Av Lady J - Onsdag 11 juli 20:25


Slutade 16 idag, åkte hem och städat tills nu, det gick fort :) Imorgon flyttar Johanna in till mig och ska bo här hela helgen och nästa helg! Jättemysigt! Jag tänkte rejva i helgen, ett utomhus rejv. Det var länge sen och jag set framemot det. Ska d...

Av Lady J - Söndag 8 juli 21:48

Tapetserade hela lördagen till 02:25! Helt fantastiskt, vi kunde inte vänta längre. Såg en intressant sak.. Jag började med naglar i en källare i Luleå, på skoj.. nu när tapeten till min salong är på plats så är färgerna väldigt lika från då til...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se