LADY J

Direktlänk till inlägg 28 juli 2011

NAGLAR

Av Lady J - 28 juli 2011 22:47


Saknar att göra naglar, och ni saknar att få se naglar på bild! Mina fina tjejer håller mig uppdaterad med deras nuvarande naglar. Emelie och Caroline har varit urgulliga och fotat sina efter 3 veckor. Fan vad glad jag blev! Det är så roligt att få se på bild hur de ser ut.


Funderar på att börja med naglar typ redan på söndag. Skiter i UV-lampan och polerar istället, blir som ingen skillnad ändå när jag gör det, det enda är väl bara att det tar sin lilla tid att polera, men så jälva värt det för jag har abstinens!


 

Carros naglar efter 3 veckor.


  Emelies naglar efter 3 veckor.


 

Här är mys-Jennys naglar som ni inte har sett eftersom jag inte fick till någon bra bild med min kamera. Men nu får ni se kalaset. Se dem som en slags nyhet i nagelkategorin nu, ni som saknar mina arbeten =)

 
ANNONS
 
Ingen bild

xandra

29 juli 2011 11:58

herregud vad roligt det är att äntligen få se lite naglar! trevligt med variationen att se hållbarheten och inte bara nytt. du utvecklas snabbt.

 
Lily

Lily

29 juli 2011 15:43

Åh du kan få leka med mina naglar på söndag! Mina ser fördjävliga ut. =)

http://africanlily.wordpress.com

 
Ingen bild

Linda

29 juli 2011 20:52

Men köp en billig tunnellampa så länge. Funkar alldeles ypperligt till att härda glans. :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:34


Idag hade jag kurs i 3D. Det var världigt roligt! Vi började 09 (jag började 08) och jag åkte från salongen 21:20. Bra lördag! Perfekt ! Imorgon ska vi lära oss ny teknik. Vi ska måla! Sååå otroligt duktiga elever jag har, så imponerad!!! ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:29

Så där! En hel nikotinfri månad har passerat. Blodtryck? Säkert sämre än tidigare. Håller tummarna på måndag. Vill varken röka eller snusa, inget sug, ingen saknad. Så jag kommer inte att räkna hur länge jag varit ?fri från det? från och med imorgo...

Av Lady J - Onsdag 3 okt 00:06


Jag vill verkligen inte sitta om 20 år och fundera över hur livet hade blivit om jag var modigare, tog andra beslut, vågade vinna, skämde ut mig endast för att hitta mig själv, vågade springa efter kärleken osv osv. Det känns som att jag kör rä...

Mys

Av Lady J - Tisdag 25 sept 00:05


Alltså åååå jag är så förälskad! Jag fattar inte Hur han gör det han gör men jag är bland molnen. Känner mig helt hög på känslan. För ett par månader sen var läget annorlunda, jag var bara dryg och såg inte honom. Sen Poooff dog jag, tog en sekun...

Av Lady J - Tisdag 18 sept 21:38


Siffror jagar mig just nu. Jag kollar sällan på klockan, tror jag? Men varje gång, ok, nästan varje gång som jag kollar så ser jag 21:21, 11:11, 15:15 osv... 3 bilar efter varandra körde förbi mig idag och alla tre hade 744 som reg.nr.. hur SJUKT ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se