LADY J

Direktlänk till inlägg 28 juli 2011

NAGLAR

Av Lady J - 28 juli 2011 22:47


Saknar att göra naglar, och ni saknar att få se naglar på bild! Mina fina tjejer håller mig uppdaterad med deras nuvarande naglar. Emelie och Caroline har varit urgulliga och fotat sina efter 3 veckor. Fan vad glad jag blev! Det är så roligt att få se på bild hur de ser ut.


Funderar på att börja med naglar typ redan på söndag. Skiter i UV-lampan och polerar istället, blir som ingen skillnad ändå när jag gör det, det enda är väl bara att det tar sin lilla tid att polera, men så jälva värt det för jag har abstinens!


 

Carros naglar efter 3 veckor.


  Emelies naglar efter 3 veckor.


 

Här är mys-Jennys naglar som ni inte har sett eftersom jag inte fick till någon bra bild med min kamera. Men nu får ni se kalaset. Se dem som en slags nyhet i nagelkategorin nu, ni som saknar mina arbeten =)

 
ANNONS
 
Ingen bild

xandra

29 juli 2011 11:58

herregud vad roligt det är att äntligen få se lite naglar! trevligt med variationen att se hållbarheten och inte bara nytt. du utvecklas snabbt.

 
Lily

Lily

29 juli 2011 15:43

Åh du kan få leka med mina naglar på söndag! Mina ser fördjävliga ut. =)

http://africanlily.wordpress.com

 
Ingen bild

Linda

29 juli 2011 20:52

Men köp en billig tunnellampa så länge. Funkar alldeles ypperligt till att härda glans. :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Maj

Av Lady J - Söndag 6 maj 20:41


Jag har kommit på hur jag eventuellt skulle kunna dö, om inte av ålderdom. Champagne! Helt klart! Det finns en risk att jag i ren desperation, när jag inte får upp korken, får för mig att öppna flaskan med tänderna. (Korkat höhö..) Korken skjuter u...

Av Lady J - Onsdag 18 april 21:53


Idag blev min ADHD utredning klar OCH..... jag har ADHD med stort H, som alltså står för hyper. Nu har jag fått Concerta utskrivet, ska bli väldigt spännande att se hur livet blir. Vilket också ger mig en förståelse på varför vissa situationer upps...

Av Lady J - Tisdag 10 april 21:27

Ååååå jag är sååååå hääääär sugen på att åka till Miami! Fick ett supersug på det idag, och jag vill dra dit imorgon, ok, om jag ska vara realistisk med kunder sååå i maj! Första/andra veckan där vore perfekt. Jag drar själv isåfall, jag orkar inte...

Av Lady J - Söndag 8 april 12:46


Jag har haft en jättebra helg, hängde med Cindy och vi fick massa gjort! Naaaajs! Jag är jättesjuk!!! Jag vet inte om jag är förkyld eller om det är pollen! Kom från ingenstans. Jag fryser, snorar as f..., mår illa(fast det är nog gårdagens bubb...

Av Lady J - Lördag 7 april 08:39


Jag fattar inte! Jag mår så illa på morgonen, det kommer från ingenstans och jag måste sitta lutad över toaletten i typ en kvart! Jag tänker att jag måste ha blivit allergisk mot kaffe eller mina vitaminer eller ingefärashots som innehåller gurkmej...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se