LADY J

Direktlänk till inlägg 28 juli 2011

NAGLAR

Av Lady J - 28 juli 2011 22:47


Saknar att göra naglar, och ni saknar att få se naglar på bild! Mina fina tjejer håller mig uppdaterad med deras nuvarande naglar. Emelie och Caroline har varit urgulliga och fotat sina efter 3 veckor. Fan vad glad jag blev! Det är så roligt att få se på bild hur de ser ut.


Funderar på att börja med naglar typ redan på söndag. Skiter i UV-lampan och polerar istället, blir som ingen skillnad ändå när jag gör det, det enda är väl bara att det tar sin lilla tid att polera, men så jälva värt det för jag har abstinens!


 

Carros naglar efter 3 veckor.


  Emelies naglar efter 3 veckor.


 

Här är mys-Jennys naglar som ni inte har sett eftersom jag inte fick till någon bra bild med min kamera. Men nu får ni se kalaset. Se dem som en slags nyhet i nagelkategorin nu, ni som saknar mina arbeten =)

 
ANNONS
 
Ingen bild

xandra

29 juli 2011 11:58

herregud vad roligt det är att äntligen få se lite naglar! trevligt med variationen att se hållbarheten och inte bara nytt. du utvecklas snabbt.

 
Lily

Lily

29 juli 2011 15:43

Åh du kan få leka med mina naglar på söndag! Mina ser fördjävliga ut. =)

http://africanlily.wordpress.com

 
Ingen bild

Linda

29 juli 2011 20:52

Men köp en billig tunnellampa så länge. Funkar alldeles ypperligt till att härda glans. :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se