LADY J

Direktlänk till inlägg 31 juli 2011

NEWS

Av Lady J - 31 juli 2011 16:07


Det finns en liten nyhet här i bloggen, som jag inte visste om förrän nyss! Det är som sagt inte jag som styr och ställer med designen i bloggen när det kommer till sånna nyheter. Om det är bra eller dåligt att det finns en sådan liten rad efter varje inlägg får ni avgöra själv.


Kuvertet - om ni vill skicka inlägget till en vän, klicka på kuvertet och fyll i vännens email adress och posta iväg det.


Gilla-knappen - perfekt om ni bara vill dela med ETT INLÄGG på facebook och inte hela bloggen. Den funktionen gillar jag faktiskt skarpt!


Resten har jag ingen aning om, men det är väl bra att ha antar jag?


  Alice ligger och chillar. Jag ska snart få besök här hemma medan Emmy är och dräller på affärerna och köper en liten grej till min UV-lampa ! :D

 
ANNONS
 
K.

K.

31 juli 2011 21:58

+1 är för Google Plus. Är som Facebook typ. Är bra!
Tweet är självklart för twitter! Bara att trycka där så länkas det till ens Twitterkonto :)

http://www.twitter.com/kimlidberg

Lady J

31 juli 2011 22:02

Jaha fan vad fett, då ska jag ha kvar det! Tack Kimonen! =D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Söndag 22 juli 21:05


Skogshajk i fredags, A njöt och jag sprang som en galning i flipflops från alla flygande djur. Kul att han hade någon att skratta åt haha! Sen åkte jag till Linköping! Linköping var riktigt mysigt! Underbart att träffa familjen!!!! Sem...

Wow

Av Lady J - Måndag 16 juli 22:11


Nu är en av mina rädslor över. Jag var rädd att jag aldrig skulle bli kär, och jag blir på riktigt kär nästan varje dag. Just nu är jag kär i 3 personer och det hände på en vecka! Whaaaaat! Universum skickar så mycket kärlek till mig just nu, känne...

Av Lady J - Söndag 15 juli 23:18


Helt omöjligt att beskriva denna helg! Wow! Började med att Johanna och jag bubblade på salongen, åkte till trädgården, jag tyckte det var för mkt folk och jag blir trött av alla energier och fulla människor så vi taggade till habibi och det va...

Av Lady J - Onsdag 11 juli 20:25


Slutade 16 idag, åkte hem och städat tills nu, det gick fort :) Imorgon flyttar Johanna in till mig och ska bo här hela helgen och nästa helg! Jättemysigt! Jag tänkte rejva i helgen, ett utomhus rejv. Det var länge sen och jag set framemot det. Ska d...

Av Lady J - Söndag 8 juli 21:48

Tapetserade hela lördagen till 02:25! Helt fantastiskt, vi kunde inte vänta längre. Såg en intressant sak.. Jag började med naglar i en källare i Luleå, på skoj.. nu när tapeten till min salong är på plats så är färgerna väldigt lika från då til...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se