LADY J

Direktlänk till inlägg 31 juli 2011

NEWS

Av Lady J - 31 juli 2011 16:07


Det finns en liten nyhet här i bloggen, som jag inte visste om förrän nyss! Det är som sagt inte jag som styr och ställer med designen i bloggen när det kommer till sånna nyheter. Om det är bra eller dåligt att det finns en sådan liten rad efter varje inlägg får ni avgöra själv.


Kuvertet - om ni vill skicka inlägget till en vän, klicka på kuvertet och fyll i vännens email adress och posta iväg det.


Gilla-knappen - perfekt om ni bara vill dela med ETT INLÄGG på facebook och inte hela bloggen. Den funktionen gillar jag faktiskt skarpt!


Resten har jag ingen aning om, men det är väl bra att ha antar jag?


  Alice ligger och chillar. Jag ska snart få besök här hemma medan Emmy är och dräller på affärerna och köper en liten grej till min UV-lampa ! :D

 
ANNONS
 
K.

K.

31 juli 2011 21:58

+1 är för Google Plus. Är som Facebook typ. Är bra!
Tweet är självklart för twitter! Bara att trycka där så länkas det till ens Twitterkonto :)

http://www.twitter.com/kimlidberg

Lady J

31 juli 2011 22:02

Jaha fan vad fett, då ska jag ha kvar det! Tack Kimonen! =D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Maj

Av Lady J - Söndag 6 maj 20:41


Jag har kommit på hur jag eventuellt skulle kunna dö, om inte av ålderdom. Champagne! Helt klart! Det finns en risk att jag i ren desperation, när jag inte får upp korken, får för mig att öppna flaskan med tänderna. (Korkat höhö..) Korken skjuter u...

Av Lady J - Onsdag 18 april 21:53


Idag blev min ADHD utredning klar OCH..... jag har ADHD med stort H, som alltså står för hyper. Nu har jag fått Concerta utskrivet, ska bli väldigt spännande att se hur livet blir. Vilket också ger mig en förståelse på varför vissa situationer upps...

Av Lady J - Tisdag 10 april 21:27

Ååååå jag är sååååå hääääär sugen på att åka till Miami! Fick ett supersug på det idag, och jag vill dra dit imorgon, ok, om jag ska vara realistisk med kunder sååå i maj! Första/andra veckan där vore perfekt. Jag drar själv isåfall, jag orkar inte...

Av Lady J - Söndag 8 april 12:46


Jag har haft en jättebra helg, hängde med Cindy och vi fick massa gjort! Naaaajs! Jag är jättesjuk!!! Jag vet inte om jag är förkyld eller om det är pollen! Kom från ingenstans. Jag fryser, snorar as f..., mår illa(fast det är nog gårdagens bubb...

Av Lady J - Lördag 7 april 08:39


Jag fattar inte! Jag mår så illa på morgonen, det kommer från ingenstans och jag måste sitta lutad över toaletten i typ en kvart! Jag tänker att jag måste ha blivit allergisk mot kaffe eller mina vitaminer eller ingefärashots som innehåller gurkmej...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se