LADY J

Direktlänk till inlägg 31 juli 2011

NEWS

Av Lady J - 31 juli 2011 16:07


Det finns en liten nyhet här i bloggen, som jag inte visste om förrän nyss! Det är som sagt inte jag som styr och ställer med designen i bloggen när det kommer till sånna nyheter. Om det är bra eller dåligt att det finns en sådan liten rad efter varje inlägg får ni avgöra själv.


Kuvertet - om ni vill skicka inlägget till en vän, klicka på kuvertet och fyll i vännens email adress och posta iväg det.


Gilla-knappen - perfekt om ni bara vill dela med ETT INLÄGG på facebook och inte hela bloggen. Den funktionen gillar jag faktiskt skarpt!


Resten har jag ingen aning om, men det är väl bra att ha antar jag?


  Alice ligger och chillar. Jag ska snart få besök här hemma medan Emmy är och dräller på affärerna och köper en liten grej till min UV-lampa ! :D

 
ANNONS
 
K.

K.

31 juli 2011 21:58

+1 är för Google Plus. Är som Facebook typ. Är bra!
Tweet är självklart för twitter! Bara att trycka där så länkas det till ens Twitterkonto :)

http://www.twitter.com/kimlidberg

Lady J

31 juli 2011 22:02

Jaha fan vad fett, då ska jag ha kvar det! Tack Kimonen! =D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se