LADY J

Direktlänk till inlägg 31 juli 2011

NEWS

Av Lady J - 31 juli 2011 16:07


Det finns en liten nyhet här i bloggen, som jag inte visste om förrän nyss! Det är som sagt inte jag som styr och ställer med designen i bloggen när det kommer till sånna nyheter. Om det är bra eller dåligt att det finns en sådan liten rad efter varje inlägg får ni avgöra själv.


Kuvertet - om ni vill skicka inlägget till en vän, klicka på kuvertet och fyll i vännens email adress och posta iväg det.


Gilla-knappen - perfekt om ni bara vill dela med ETT INLÄGG på facebook och inte hela bloggen. Den funktionen gillar jag faktiskt skarpt!


Resten har jag ingen aning om, men det är väl bra att ha antar jag?


  Alice ligger och chillar. Jag ska snart få besök här hemma medan Emmy är och dräller på affärerna och köper en liten grej till min UV-lampa ! :D

 
ANNONS
 
K.

K.

31 juli 2011 21:58

+1 är för Google Plus. Är som Facebook typ. Är bra!
Tweet är självklart för twitter! Bara att trycka där så länkas det till ens Twitterkonto :)

http://www.twitter.com/kimlidberg

Lady J

31 juli 2011 22:02

Jaha fan vad fett, då ska jag ha kvar det! Tack Kimonen! =D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:34


Idag hade jag kurs i 3D. Det var världigt roligt! Vi började 09 (jag började 08) och jag åkte från salongen 21:20. Bra lördag! Perfekt ! Imorgon ska vi lära oss ny teknik. Vi ska måla! Sååå otroligt duktiga elever jag har, så imponerad!!! ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:29

Så där! En hel nikotinfri månad har passerat. Blodtryck? Säkert sämre än tidigare. Håller tummarna på måndag. Vill varken röka eller snusa, inget sug, ingen saknad. Så jag kommer inte att räkna hur länge jag varit ?fri från det? från och med imorgo...

Av Lady J - Onsdag 3 okt 00:06


Jag vill verkligen inte sitta om 20 år och fundera över hur livet hade blivit om jag var modigare, tog andra beslut, vågade vinna, skämde ut mig endast för att hitta mig själv, vågade springa efter kärleken osv osv. Det känns som att jag kör rä...

Mys

Av Lady J - Tisdag 25 sept 00:05


Alltså åååå jag är så förälskad! Jag fattar inte Hur han gör det han gör men jag är bland molnen. Känner mig helt hög på känslan. För ett par månader sen var läget annorlunda, jag var bara dryg och såg inte honom. Sen Poooff dog jag, tog en sekun...

Av Lady J - Tisdag 18 sept 21:38


Siffror jagar mig just nu. Jag kollar sällan på klockan, tror jag? Men varje gång, ok, nästan varje gång som jag kollar så ser jag 21:21, 11:11, 15:15 osv... 3 bilar efter varandra körde förbi mig idag och alla tre hade 744 som reg.nr.. hur SJUKT ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se