LADY J

Alla inlägg under juli 2011

Av Lady J - 19 juli 2011 15:57


Emmy fick lite snabbt fota min outfit. Jag vet att det blev jättemycket brus i bilderna, men vi hade inte tid att fixa inställningarna. Tycker att de duger ändå. Vi ska till skansen nu med Carro, ser var som händer där. Jag vill typ se grisar?


              

ANNONS
Av Lady J - 19 juli 2011 13:23

    


Morgonkaffet ger stånd i mun? Jag är vaken, pigg och glad. Kimónen var på besök hos oss igår och vi drack kaffe hela natten och snackade en massa skit, hehe! Jag är en väldigt energisk människa (ej på morgonen!!!!) så jag slog till med en Show för Kim´oh och Emmy. Visade hur man slåss med snurr-kickar, hur man uppträder på scen och hur jag duktigt kan dansa balett!


Idag vill Emmy ta med mig till skansen, hon vill se någon Petter där? Jag känner mer att jag ser fan ut som skansen själv just nu.. Aja.. måste väl hälsa på släktingarna i träsket.

ANNONS
Av Lady J - 19 juli 2011 13:07

   

Emmys gamla jeans hade fått ett litet hål i knät som vi försökte att utvidga med våra långa naglar, utan märkbar resultat. Jag står ofta för idéerna här hemma, vilket gjorde att jag tog fram rivjärn och sa "KÖR MED DEN! DET KAN GÅ!" Och vet ni vad? Det gick utmärkt! Det blev jättefina hål. Vi ville göra mindre hål och då gav jag henne kniven jag sa återigen "KÖÖÖRRR!!" och Emmy körde, och körde, och körde! Nu har hon jättefina ny-gamla jeans som hon kan börja använda igen.

Av Lady J - 18 juli 2011 23:20


Jag och Cissi tappade bort Emmy på stan, men till slut hittade vi henne omvandlad till en häst på söder. SNYGGT! Miss C åker tillbaka till Luleå nu och slutföra sitt sista år på universitetet och idag var det sista gången som vi kunde träffa henne innan hennes avresa. Vi kommer att sakna henne, som fan att vi kommer!


 

Av Lady J - 18 juli 2011 21:39


 Björ Axén - styling powder!


  • Vinnare i Amelias stora skönhetspris 2010.
  • Fräschar upp, ger stadga & volym.
  • Fräsch, diskret unisex doft.

Har fått många frågor angående torrschampot som jag använder så jag tänkte besvara den frågan i ett inlägg.  Jag har säkert använt den i 2 år nu och tycker att den är BÄST hittills. Aldrig haft ett så bra torrschampo.


Anledningen till att jag älskar torrschampo har mycket med min hårfärg att göra som far ut när jag tvättar håret. Torrschampo är perfekt för att använda mellan schamponeringar! Den ger hållbar stadga och volym samt mattar ner fet hårbotten. Dessutom är den mycket torr i sin konsistens vilket gör att den verkar fort utan att bli klibbig!!! Styling Powder passar givetvis både kort och långt hår som önskar en extra matt effekt. Många gånger använder jag denna produkt endast för att få volym och för att frisyren ska hålla, funkar utmärkt!Av Lady J - 18 juli 2011 02:45Jag har tillsammans med min andra hälft varit ut ikväll. Vi hade tyvärr ingen kamera med oss och det var för mörkt för mobilkameran men vi bokstavligt talat fukkade ur! Det började med att jag och Emmy gick till stan för att promenera runt och bara göra något. Vi gick vilse och träffade på några riktiga jävla brats som vi frågade om vägen, men de tyckte att vi skulle festa med dem istället för att hitta den rätta vägen.. "Alkoholister" tänker vi? Men vi joinade alko-klubben efter att de hade tjatat på oss i säkert en kvart.. Ska jag tillägga att de var skit snygga allihopa? Vi trampade på till den så kallade festen och det var det SJUKASTE vi varit med om! En massa dance-moves på bordet blev det och de sprutade skumpa överallt och musiken dånade så att basvibrationerna skakade om ens inälvor!! Mitt hjärta sitter säkert i tårna just nu!!! Den flummigaste killen hade ringt några strippor som han typ kände? som kom i underkläder nästan.. 20 familjepizzor kom kort därefter, inte för att ätas, för att SLÅSS med???? WTF GÖR STHLMARE????


  Emmy hade lockat mitt hår innan med plattången =) Hade en massa torrschampoo i skallen så det gick inte så bra tyckte hon..  

Av Lady J - 17 juli 2011 13:09


Sticker iväg till (Wayne's kanske?) och nördar lite fika samt dator med Emmy. Mycket trevligt. Vi ser vad vi hittar på efter det. Vi försöker hålla oss från shopping, det är DJÄVULSKAP.. Djävulen försöker ta över våra liv! Vi är snart besatta! hahaha, ingen mer shopping alltså =)

             

Av Lady J - 17 juli 2011 13:04


Tillagade krispig potatis med pepparsmak och en mättande sås på det med smak av Sourcream and onion till frukost idag...  Nog kan jag laga mat liksom! (haha med andra ord åt jag chips med dipp, men det lät inte så nyttigt att säga). Vad åt ni till frukost idag? Förhoppningsvis något nyttigare!

Mat

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se