LADY J

Alla inlägg under juli 2011

Av Lady J - 8 juli 2011 01:12


Tog lite bilder på väg mot Gamla Stan idag. Jag gillar den gamla staden, samma stuk som gamla stan i Tallinn (Estland, där jag är ifrån). Köpte 2 underbart fina vinglas, äntligen har jag hittat de perfekta glasen, har letat så länge men inget kändes rätt förrän idag. Ska fota dem nån dag så att ni kan ta del av skönheten.


     

  Linnet som jag har på mig köpte jag på ZARA för några dagar sedan. 699 kr tror jag att den kostade. Halsbandet fick jag av min fina mami innan avresan.


          

ANNONS
Av Lady J - 7 juli 2011 15:43

 

Jag och Emmy är ready to go now. Vi ska försöka köpa vattenkokare, högtalare och en våg så att vi inte bli allt för feta här. På kvällen ska vi besöka Gröna Lund och åka allt! Det kommer att bli en grym dag.

ANNONS
Av Lady J - 7 juli 2011 15:14


Här får ni se min nya älskling från DKNY. Beige med gulddetaljer, kan det bli bättre? Nope! Jag är otroligt nöjd.


    2699:-


   

Av Lady J - 7 juli 2011 00:53

    

Har precis duschat och ber om kraft till att orka torka och platta håret. Jag är så jäkla trött men vill inte lägga mig förrän Emmy kommit hem, blir orolig när hon dräller ute så där sent! Men pratade med hönan nyss och hon ska ta taxi hem iallafall (sa ju att hon skulle det, haha!), då är jag lite lugnare.


Jag ser hur sminkad som helst ut på bilden, men så är det inte. Har inget smink alls men det är min ögonfransförlängning som snyggar till mig lite. Vill dock dra loss den hela tiden, har inte kunnat gnugga mig i ögonen som jag har velat sen i lördags och jag dör! VILL-GNUGGAAA!

NK

Av Lady J - 6 juli 2011 22:57


Först och främst så tycker jag att det är jätteroligt att ni läsare kommenterar lite oftare nu, fan ni är trots allt runt 500 stycken unika om dagen. Roligt att höra vad ni har att säga om det ena och det andra. Puss på er, det är mycket roligare att blogga när man får respons och faktiskt känner av att ni finns.

Köpte en fin väska på NK innan vi for hem, ni ska få se den vid ett annat tillfälle. Ursäkta att jag slänger ut likadana bilder idag, men några andra finns det inte än. Imorgon planerar jag att fara till Gröna Lund med Emmy, på kvällen dock. På dagen planerade jag med Patricia att hänga men vi har inte bestämt någon tid än så vi ser när det blir av.


Sitter för övrigt ensam hemma nu, Emmy är ute och dricker några bärs och jag kände inte för att dricka något alls eller träffa en massa människor. Undrar bara hur hon vågar åka tunnelbana när hon ska hem sen? Kanske slutar med att hon trillar in i en taxi ändå, jag gissar väl på det. Det är inte som i Luleå här, man får vara försiktig då mörker faller mot Stockholms jordyta. Fan i Luleå glider jag runt och är helt obrydd kl 4 på natten liksom. Tänk att flytta från den tryggheten, men det är bra för min rutin! Annars är jag ute hela natten.


Glad efter inköpet på NK:


   

Av Lady J - 6 juli 2011 22:44


Det är verkligen omöjligt att hitta bra fik i denna stad med uteservering där solen skiner! Vi har letat överallt och idag fann vi ett fik någonstans i närheten av där bilderna togs. Men hittills har vi inte hittat den perfekta platsen. Man får springa runt och leta i någon timme innan man hittar något som dugligt. Varför är det så? Jag vill ha en billig kaffe med kaka liksom, mer än så begär jag inte. Det bästa har hittills varit Sturecompagniet.


         Pecannötpaj med päron. Vaniljsås och hallon vid sidan om. + Latte på det!

Av Lady J - 6 juli 2011 22:19


Idag skulle vi köpa en vattenkokare och feta högtalare men vi kom inte hem med något utav det. Köpte däremot en väska på NK som jag älskar och inom snar framtid ska ni få se den. Stilren, enkel och snygg.


 

Gjorde min rumpa hans dag? Haha, rolig bild!

      Åt lunch. Jag tog en libanesisk toast med kyckling och apelsin + jordgubb juice.

Av Lady J - 6 juli 2011 20:57


Idag såg jag och miss E en stor hare i busken bredvid huset som vi bor i. Den var jävligt söt och vi ville ta hem honom, men han sprang iväg och vi är för lata för att orka springa efter och jaga. Synd, annars hade vi haft en hare här hemma som vi skulle mata med Vesuvio och chips.


  En fotogenisk herre!

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se