LADY J

Direktlänk till inlägg 4 september 2011

RUINERAD!

Av Lady J - 4 september 2011 17:14

504 kr! Jag förstår inte hur allt detta kunde ha kostat 504 kr! Kvantum har ruinerat mig fullständigt. Jag ångrar att jag gick in dit.. Jag kunde ha köpt 2 par skinnbyxor på Gina för den slanten! Men jag är otroligt nöjd över mina nya kryddor som jag grävde fram där inne! Speciellt "Black & White" kryddan (grovsalt och peppar)!


Stockholmare är trevliga människor, det tycker jag verkligen trots att Luleåbor försöker att övertala mig till något helt annat. Men bland alla fina människor har vi riktiga jävla idioter här. Som när jag gick med 100 påsar från kvantum och såg att bussen höll på att stänga dörrarna.. Jag hade 10 meter kvar så jag började springa. Kom ihåg att jag hade musik på högsta volym i öronen och helt fullt upp med att gräva fram busskortet. När jag väl stod vid bussdörren tog det kanske 20 sekunder för chaffisen att öppna dörrarna av någon anledning, jag stod och stirrade på honom och han stirrade på mig. När jagVÄL fick komma in och blippade in busskortet ser jag att chaffisen talar med mig, jag hör inte vad han säger, så jag tar ut hörlurarna och säger:


- Va? =)

- Vad säger man? säger han.

- Vah?

- Vad säger man när någon ger en service?! Man säger TACK!!!

- Ja herregud, tusen tack du...! svarar jag drygt.


Alltså jag HATAR när andra människor ska lära mig saker men framför allt när andra ska uppfostra mig. Riktigt fittig chaffis tyckte jag. Jag log när jag kom in, vilket man kan tolka som TACK FÖR ATT DU VÄNTADE. Och han borde ha förstått att jag inte ville skrika TACK över hela bussen eftersom jag hade hög musik i öronen.. Hade sån jävla lust att tacka honom ytterligare innan jag klev av, men istället hoppades jag lite att han skulle köra ner i diket och bilden i huvudet på hur det skulle se ut roade mig och gav mig ett leende på läpparna.

 
ANNONS
 
emmepemme!

emmepemme!

4 september 2011 17:34

redbull är ju dyrt som fan + att nutrilett kostar runt 150, så bara det går ju en bit över 200lappen, sen är inte kryddor sådär superbilligt heller, speciellt inte när man köper dom i kar, billigare med att köpa påfyllningspåsar när man handlar kryddor osv :) är väl så det drog iväg till 504kr skulle jag tro ;)

http://emmeee.blogg.se

Lady J

4 september 2011 17:41

haha jaa, men ändå helt sjukt =) Redbull gick på 40 kr totalt :P men 300 kr för kryddor och soppa är helt sjuukt :P

 
emmepemme!

emmepemme!

4 september 2011 17:56

det kostar om man vill ligga på topp och göra gomat! ;)

http://emmeee.blogg.se

 
Ingen bild

Sara

5 september 2011 07:10

Hahahahhaa fyfan vilken king du är, busschafförer ska alltid vara så bittra bara för dom har antagligen tröttnat på sig själva o sitt jobb:)

 
Silvia

Silvia

7 september 2011 08:14

Vill inte låta som en kärring men helt ärligt.. ur näringsynpunkt har du inte köpt någonting som ens är i närheten av mat.. Jo kryddorna.. om du är trött och undrar varför så är det anledningen.. Jag låter sur men jag menar väl.. Fortfarande imponerad att du slutat röka.. Strongt!

http://silviasblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se