LADY J - naglar, sthlm, kläder och fest!

Direktlänk till inlägg 19 mars 2012

DET DÄR MED KLÄDER..

Av Lady J - 19 mars 2012 00:33

Är ni som jag? Som tycker om att välja kläder kvällen innan?

Jag älskar att planera ut mina outfits, men det är inte alltid som man är på humör att göra det. Många gånger sliter jag bara på mig något, men det är himla skönt att sova extra länge, ramla ner från sängen in i en outfit och dra till jobbet. Om jag inte väljer ut något kvällen innan, lyckas jag alltid hamna i kläd-frustration "Jag har faaan inget att ha på mig!". Brukar sluta med att jag har provat 5 olika outfits utan att gilla någon av dem och allt hamnar på golvet eftersom man inte hinner städa upp kaoset. Jag måste bli ännu bättre på att planera den biten! Nu kanske jag gör det 2-3 gånger i veckan, men det ska bli alla 5!


Imorgon blir det ett maffigt halsband som vägen ton(!!!) från Topshop och ett linne i beige (favorit färg!), med en svart kavaj över. Snyggt och enkelt!


     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Torsdag 24 april 18:25


  Fan vilken skön dag det är idag! Har solat på balkongen i typ 10 minuter, sen blev jag rastlös och började göra massa annat här hemma. Har fixat städdag på lördag med gänget, vi ska städa hela lägenheten kliniskt, ser ut som en jävla svinstia och...

Av Lady J - Söndag 20 april 22:44


  Åherregud vilken långhelg! Vilka fantastiska dagar det har varit, fyllda med nostalgi, bra människor och bara en massa kärlek! Gud vad jag har saknat mina fina människor! Jag ville verkligen inte åka hem idag och nu när jag är hemma längtar jag t...

Av Lady J - Lördag 19 april 12:30


Jag har det skiiiiiit bra med bästa människor! Jag vill inte åka hem!!!!!!!!!! ...

Av Lady J - Fredag 18 april 12:58


Luleå är awesome!! Träffade på hur många som helst på stan igår, försöker få ihop schemat så man hinner träffa så många som möjligt ! Jag och Eve var och spådde oss igår, än en gång är spåtanten så sjukt pricksäker!! Hon såg allt om mitt jobb, all...

Av Lady J - Onsdag 16 april 01:24


Jag har varit helt fokuserad idag! Gjorde en sak, sen nästa och nästa.. Allting bara rullade på från morgon tills nu. Jobbade, lackade om mina naglar, räknade om och sorterade företagspapper för hela förra året (non stop, inga pauser, baaa kötta!), m...

follow

Instagram

Who am I ?


Julia, 23år, Stockholm!

Är diplomerad nagelterapeut i akryl och gelé och jobbar på Studio Boston (studioboston.se). Har 3 design utb. i 3D, one stroke och akvarell.


Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Håller du på med naglar?
 JA - är utbildag i gelé och akryl.
 JA - är utbildad i akryl
 JA - är utbildad i gelé
 JA - är inte utbildad, kör med akryl och gelé
 JA - är inte utbildad, kör med gelé
 JA - är inte utbildad, kör med akryl
 JA - bara med nagellack och sånt.
 NEJ - tycker bara om att titta på dina nagelbilder
 NEJ - jag vill läsa om annat än naglar på din blogg

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

214 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se