LADY J - naglar, sthlm, kläder och fest!

Direktlänk till inlägg 7 april 2012

BJÖRK & BERRIES <3

Av Lady J - 7 april 2012 01:18

 


Jag älskar bra produkter! Bra kvalitét, bra pris, en underbar doft och fantastisk känsla efteråt är kravet för att jag ska känna mig tillfredsställd. Om man inte har bra produkter, då är det lika bra att inte använda några alls.  Man bör vårda huden men all kärlek, med hela sitt hjärta! Det värsta jag vet är skit-produkter som finns på marknaden som får en att känna sig mer smutsig än innan man la sig i badkaret. Min viktigaste regel efter att man har hittat ett bra märke: hålla sig till samma doft, det ger en en skön känsla, känsla av lyx och kvalitét! Jag har aldrig förstått mig på att ha scrub i jordgubbsdoft, sen duschkräm i typ.. aloe vera och en kokos body lotion på det.. Jag mår illa av tanken. Gör er själva en tjänst och lyssna på det bästa rådet på länge från mig: håll er till en doft!


Jag har fallit pladask för BJÖRK&BERRIES produkter. Jag föll först och främst för den underbara doften (det luktar verkligen små söta smultron!!). När jag väl såg att produkterna består till 100 % av naturliga doftråvaror med tonvikt på lokala produkter, var jag fast. BJÖRK&BERRIES produkter är inte testade på djur, produkterna innehåller varken mineralolja eller animaliska ingredienser, vilket är sjukt bra.

 

 

 

WILD STRAWBERRY BODY SCRUB 200 g.  Pris: 250kr.

Underbar body scrub som tar bort döda hudceller, stimulerar nybildningen av celler och bromsar ålderprocessen. Innehåller ekologiskt odlad rapsolja för att återfukta huden samt extrakt av nyponros och apelsinkärna för att stimulera och vitalisera huden. Små sockerpärlor som innehåller menthol ger en extra fräsch känsla. Ger huden fin lyster. En viktig del i produkten är innehållet av friskt källvatten från Stanna källa.

 

 

WILD STRAWBERRY SHOWER.  Pris: 120kr.

Denna duschkräm är MAGI! Den rengör milt och skonsamt eftersom den innehåller återfuktande vitamin B5 och vårdande extrakt av svenska smultron. Dessutom innehåller den rikligt med antioxidanter och vitamin C. Välgörande för såväl kroppen som själen.
......mellanslag.....
........mellanslag..
WILD STRAWBERRY BODY LOTION 250ml  Pris: 180kr.
Jag älskar konsistensen som huden snabbt absorberar. Denna lotion är mjukgörande och återfuktande. Innehåller ekologisk rapsolja, vitamin E och extrakt av handplockade svenska smultron från Högbo, rika på antioxidanter och vitamin C, vilket ger huden näring och fukt hela dagen. Den återställer PH-balansen efter dusch, bad eller solbad. Och inte nog med det: Den milda doften av svensk sommar gör att även själen mjuknar.
 
ANNONS
 
The Swedish-Hungarian Blog

The Swedish-Hungarian Blog

7 april 2012 16:17

Jag gillar heller inte att blanda dofter, man ska hålla sig till EN doft! :))
Kram
Vikci

http://vikcis.blogg.se

 
Ingen bild

Kim

8 april 2012 18:22

Åh, de verkar fantastiska. Och håller med om att man ska hålla sig till EN doft. Tycker att man ska ha en doft som påminner andra om en, en personlig doft. Då har man lyckats. Finns dessa att köpa i butik? Ifall jag skulle bli sugen på att köpa dem. Kram kram

Lady J

8 april 2012 18:55

Exakt! En doft ska påminna om en person =) Vet inte var du bor Kim, men dessa finns på Åhlens City iallfall, med alla andra skönhetsprodukter. Gräv i hyllan, du kommer att ÄLSKA dem! Något du skulle bli väldigt nöjd med. Skulle dock rekommendera att beställa nu, såg på någon hemsida att de har rätt bra rea på just dessa. Googla lite =) Kramis!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Torsdag 24 april 18:25


  Fan vilken skön dag det är idag! Har solat på balkongen i typ 10 minuter, sen blev jag rastlös och började göra massa annat här hemma. Har fixat städdag på lördag med gänget, vi ska städa hela lägenheten kliniskt, ser ut som en jävla svinstia och...

Av Lady J - Söndag 20 april 22:44


  Åherregud vilken långhelg! Vilka fantastiska dagar det har varit, fyllda med nostalgi, bra människor och bara en massa kärlek! Gud vad jag har saknat mina fina människor! Jag ville verkligen inte åka hem idag och nu när jag är hemma längtar jag t...

Av Lady J - Lördag 19 april 12:30


Jag har det skiiiiiit bra med bästa människor! Jag vill inte åka hem!!!!!!!!!! ...

Av Lady J - Fredag 18 april 12:58


Luleå är awesome!! Träffade på hur många som helst på stan igår, försöker få ihop schemat så man hinner träffa så många som möjligt ! Jag och Eve var och spådde oss igår, än en gång är spåtanten så sjukt pricksäker!! Hon såg allt om mitt jobb, all...

Av Lady J - Onsdag 16 april 01:24


Jag har varit helt fokuserad idag! Gjorde en sak, sen nästa och nästa.. Allting bara rullade på från morgon tills nu. Jobbade, lackade om mina naglar, räknade om och sorterade företagspapper för hela förra året (non stop, inga pauser, baaa kötta!), m...

follow

Instagram

Who am I ?


Julia, 23år, Stockholm!

Är diplomerad nagelterapeut i akryl och gelé och jobbar på Studio Boston (studioboston.se). Har 3 design utb. i 3D, one stroke och akvarell.


Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Håller du på med naglar?
 JA - är utbildag i gelé och akryl.
 JA - är utbildad i akryl
 JA - är utbildad i gelé
 JA - är inte utbildad, kör med akryl och gelé
 JA - är inte utbildad, kör med gelé
 JA - är inte utbildad, kör med akryl
 JA - bara med nagellack och sånt.
 NEJ - tycker bara om att titta på dina nagelbilder
 NEJ - jag vill läsa om annat än naglar på din blogg

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

214 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se