LADY J

Direktlänk till inlägg 11 april 2012

VIEW

Av Lady J - 11 april 2012 01:24

 

Just nu har jag 2 saker. Det första är PMS och det andra är jävligt bra utsikt!


Jag älskar utsikten från mitt rums fönster så pass mycket att jag har börjat sova med öppet fönster. Jag brukar stirra på de fina höghusen som är långt, långt bort tills jag somnar. Som finast är utsikten runt 19-20 tiden då solen går ner och det är mörkt här, men höghusen får fin belysning av solen. Fantastiskt, oh fuck! Något annat som är skönt nu när jag har slutat dra för fönstret på natten, är att vakna till morgonsolen och inte alarmklockan! Jag känner mig mycket piggare och snyggare nu på morgonen när jag får vakna till något som jag njuter av.


 

Mörkt här, soligt där!


    


Så mycket ser jag när jag ligger ner i sängen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hanna

11 april 2012 21:16

haha cool, jag bor i ett av de husen

Lady J

11 april 2012 23:15

hahaha naae fan vad fränt =D Jag älskar ditt hus =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Tisdag 18 sept 21:38


Siffror jagar mig just nu. Jag kollar sällan på klockan, tror jag? Men varje gång, ok, nästan varje gång som jag kollar så ser jag 21:21, 11:11, 15:15 osv... 3 bilar efter varandra körde förbi mig idag och alla tre hade 744 som reg.nr.. hur SJUKT ...

Av Lady J - Måndag 17 sept 21:42

Fy fasen vad jag många gånger skäms för denna blogg. I många fall är den bara vidrig. Logiken i skrivandet är att man skriver när man behöver skriva av sig, när man är ett känslofyllt monster. Jag skäms över det mesta som jag har skrivit här gä...

Av Lady J - Söndag 16 sept 21:19


Snart får jag hem kläder för 28.000kr hahaha jag dör! Jag beställde allt, hoppas ingenting passar! En jacka från Hilfiger hängde på också... heehehehehehe! ...

Av Lady J - Fredag 7 sept 22:09


I been waiting wide awake for the waves to come and take Take me right to you One hundred bottles of the good shit couldn't even bring you back What am I to do? Feel like I'm circlin' a drain All I see is the remains of an ugly truth One ...

Av Lady J - Fredag 7 sept 21:57


Vann SM i gelé igår, och fick silver i akrylen. Förlorade guldet med 1 poäng. Gjorde, som vanligt, dumma missar, små. Jag är ok med det, tyckte det var PIIISSSSS först, men nu är jag glad. Orkar inte bry mig helt ärligt. Nästa år tänker jag vinna B...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se