LADY J

Direktlänk till inlägg 11 april 2012

VIEW

Av Lady J - 11 april 2012 01:24

 

Just nu har jag 2 saker. Det första är PMS och det andra är jävligt bra utsikt!


Jag älskar utsikten från mitt rums fönster så pass mycket att jag har börjat sova med öppet fönster. Jag brukar stirra på de fina höghusen som är långt, långt bort tills jag somnar. Som finast är utsikten runt 19-20 tiden då solen går ner och det är mörkt här, men höghusen får fin belysning av solen. Fantastiskt, oh fuck! Något annat som är skönt nu när jag har slutat dra för fönstret på natten, är att vakna till morgonsolen och inte alarmklockan! Jag känner mig mycket piggare och snyggare nu på morgonen när jag får vakna till något som jag njuter av.


 

Mörkt här, soligt där!


    


Så mycket ser jag när jag ligger ner i sängen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hanna

11 april 2012 21:16

haha cool, jag bor i ett av de husen

Lady J

11 april 2012 23:15

hahaha naae fan vad fränt =D Jag älskar ditt hus =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 10 nov 22:34


Tog precis beslutet att inte sova inatt. Varför? För att jag inte har TID! För att det är så mycket som ska göras att om jag sover inatt så kommer jag inte hinna. Just nu är jag i en period då bägaren har tippat över och jag försöker att inte drunk...

Av Lady J - Tisdag 23 okt 01:00


Oooo!!! Vaaaa händer!? Hela min kropp, varje cell, varje andetag och hjärtslag skriker efter någon speciell. Jag har aldrig varit med om liknande! ?Jag faller inte och han gör mig inte svag. Han lyfter mig och jag blir stark, berusar mig utan ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:34


Idag hade jag kurs i 3D. Det var världigt roligt! Vi började 09 (jag började 08) och jag åkte från salongen 21:20. Bra lördag! Perfekt ! Imorgon ska vi lära oss ny teknik. Vi ska måla! Sååå otroligt duktiga elever jag har, så imponerad!!! ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:29

Så där! En hel nikotinfri månad har passerat. Blodtryck? Säkert sämre än tidigare. Håller tummarna på måndag. Vill varken röka eller snusa, inget sug, ingen saknad. Så jag kommer inte att räkna hur länge jag varit ?fri från det? från och med imorgo...

Av Lady J - Onsdag 3 okt 00:06


Jag vill verkligen inte sitta om 20 år och fundera över hur livet hade blivit om jag var modigare, tog andra beslut, vågade vinna, skämde ut mig endast för att hitta mig själv, vågade springa efter kärleken osv osv. Det känns som att jag kör rä...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se