LADY J

Direktlänk till inlägg 11 april 2012

VIEW

Av Lady J - 11 april 2012 01:24

 

Just nu har jag 2 saker. Det första är PMS och det andra är jävligt bra utsikt!


Jag älskar utsikten från mitt rums fönster så pass mycket att jag har börjat sova med öppet fönster. Jag brukar stirra på de fina höghusen som är långt, långt bort tills jag somnar. Som finast är utsikten runt 19-20 tiden då solen går ner och det är mörkt här, men höghusen får fin belysning av solen. Fantastiskt, oh fuck! Något annat som är skönt nu när jag har slutat dra för fönstret på natten, är att vakna till morgonsolen och inte alarmklockan! Jag känner mig mycket piggare och snyggare nu på morgonen när jag får vakna till något som jag njuter av.


 

Mörkt här, soligt där!


    


Så mycket ser jag när jag ligger ner i sängen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hanna

11 april 2012 21:16

haha cool, jag bor i ett av de husen

Lady J

11 april 2012 23:15

hahaha naae fan vad fränt =D Jag älskar ditt hus =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Måndag 8 april 21:49


Yo, middag i fredags, jag är så fruktansvärt rolig så jag sa till K att hans taxi är på G och han hade 20 min på sig att gå ner. Han fick lite panik, insåg att jag inte skämtade hahahah! Han försökte lura mig till sig, så klart lyckades han sen, me...

Av Lady J - Torsdag 4 april 21:13

No sleep natten till idag...... Vadfan är vi där igen nu..höööhhh Jobbade igår, gick till nytorget för o fixa visum inför resan till Kina (jobb), drack, drack igen, sen blev det hemmafest som aldrig ville ta slut.. Klockan 6 på morgonen gick ja...

Av Lady J - Tisdag 26 mars 20:14


Jag hade en fantastisk helg! Och vissa själar är verkligen oförglömliga. Vann en tävling i lördags, anmälde mig kvällen innan, som tur. Hanna (som var min modell) var fantastisk. Vi käkade efteråt och sen kom Richard och Elin till salongen och ...

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se