LADY J

Direktlänk till inlägg 11 april 2012

VIEW

Av Lady J - 11 april 2012 01:24

 

Just nu har jag 2 saker. Det första är PMS och det andra är jävligt bra utsikt!


Jag älskar utsikten från mitt rums fönster så pass mycket att jag har börjat sova med öppet fönster. Jag brukar stirra på de fina höghusen som är långt, långt bort tills jag somnar. Som finast är utsikten runt 19-20 tiden då solen går ner och det är mörkt här, men höghusen får fin belysning av solen. Fantastiskt, oh fuck! Något annat som är skönt nu när jag har slutat dra för fönstret på natten, är att vakna till morgonsolen och inte alarmklockan! Jag känner mig mycket piggare och snyggare nu på morgonen när jag får vakna till något som jag njuter av.


 

Mörkt här, soligt där!


    


Så mycket ser jag när jag ligger ner i sängen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hanna

11 april 2012 21:16

haha cool, jag bor i ett av de husen

Lady J

11 april 2012 23:15

hahaha naae fan vad fränt =D Jag älskar ditt hus =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se