LADY J

Direktlänk till inlägg 26 april 2012

GYMKORT

Av Lady J - 26 april 2012 01:47

 


YES! Skaffade gymkort på SATS idag, äntligen har det blivit av! Nu jävlar ska jag köra hårt som satan, minst 3 gånger i veckan har jag tänkt att börja med men får se hur länge det håller. Har fan 1 års bindningstid på det och det vore idiotiskt om jag nu skulle lata hemma istället för att träna. Jag blir anfådd så fort som jag tänker på träning..  Fyfaaaaaan... Har inte tränat något alls på 3 år och jag känner att det kommer att bli tungt.. Utmaningen lär nog inte vara att ta sig dit regelbundet, däremot att inte bli övertränad. Jag har så lätt att bli biffig eftersom jag har tränat hårt sen jag var 6 år gammal.


Jag vet fan inte ens vad jag vill.. Men typ:  • Få fastare lår.
  • Få tillbaka min röv som är nästan försvunnen.
  • Få bättre kondis.
  • Starkare triceps (vill absolut inte träna upp armarna alls!!!)
  • Få tillbaka magrutorna, denna gång ska de inte synas när jag är avslappnad.
  • Bli överdrivet vig igen.
  • Få bättre ryggmuskler (där i midjan)
  • MYCKET BÄTTRE SPÄNST! (så slipper jag se ut som en kossa när jag hoppar över trappsteg).
  • Sen är jag nöjd!

Bilder på mig från 2008, så biffig ska jag verkligen inte bli igen, men vig ska jag bli:


 

 
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

29 april 2012 10:35

Hej!

Blir så galet inspirerad av dina naglar, trots att jag inte ens skulle kunna komma i närheten av lika fina. Många som gör en video när de gör nya naglar, skulle inte du kunna göra det någon gång? Kanske inte när du gör konstverk, det lär ta grymt lång tid antar jag :S Så fina som dom blir men kanske när du gör med glitter eller gör vanliga naglar. Skulle vara grymt kul att se :)

Jättefin blogg förresten, älskar katergorin med naglar :)

http://cecilias.spotlife.se

Lady J

6 maj 2012 17:38

Tack Cecilia =) Jag har fått den förfrågan några gånger tidigare, men vet inte riktigt om det är min grej. Känns som att det finns så mycket på youtube redan så jag lär väl inte göra något annorlunda :P Men ska tänka om angående detta, absolut :) Kram

 
sara

sara

3 maj 2012 08:35

du får gärna ge lite tips på stretch/tänjningsövningar! var någorlunda vig en gång i tiden, men det är nu ett minne blått! tycker det är så tråkigt att träna rörlighet, men börjar nog bli ett måste nu!

http://eyedust.blogg.se

Lady J

6 maj 2012 17:35

Jag brukar bara värma upp, sen sitter jag brett isär med benen och böjer mig fram och åt sidorna =) sen testar jag spagat etc =) gör inget avancerat :)

 
Linda WritingL

Linda WritingL

24 juni 2012 15:48

Tyckte du var fin 08 :) Fan vilka muskler! Sällan man ser riktigt vältränade tjejer.. Lycka till med träningen hoppas du uppnår dina mål!

http://writingl.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Tisdag 18 sept 21:38


Siffror jagar mig just nu. Jag kollar sällan på klockan, tror jag? Men varje gång, ok, nästan varje gång som jag kollar så ser jag 21:21, 11:11, 15:15 osv... 3 bilar efter varandra körde förbi mig idag och alla tre hade 744 som reg.nr.. hur SJUKT ...

Av Lady J - Måndag 17 sept 21:42

Fy fasen vad jag många gånger skäms för denna blogg. I många fall är den bara vidrig. Logiken i skrivandet är att man skriver när man behöver skriva av sig, när man är ett känslofyllt monster. Jag skäms över det mesta som jag har skrivit här gä...

Av Lady J - Söndag 16 sept 21:19


Snart får jag hem kläder för 28.000kr hahaha jag dör! Jag beställde allt, hoppas ingenting passar! En jacka från Hilfiger hängde på också... heehehehehehe! ...

Av Lady J - Fredag 7 sept 22:09


I been waiting wide awake for the waves to come and take Take me right to you One hundred bottles of the good shit couldn't even bring you back What am I to do? Feel like I'm circlin' a drain All I see is the remains of an ugly truth One ...

Av Lady J - Fredag 7 sept 21:57


Vann SM i gelé igår, och fick silver i akrylen. Förlorade guldet med 1 poäng. Gjorde, som vanligt, dumma missar, små. Jag är ok med det, tyckte det var PIIISSSSS först, men nu är jag glad. Orkar inte bry mig helt ärligt. Nästa år tänker jag vinna B...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se