LADY J

Direktlänk till inlägg 26 april 2012

GYMKORT

Av Lady J - 26 april 2012 01:47

 


YES! Skaffade gymkort på SATS idag, äntligen har det blivit av! Nu jävlar ska jag köra hårt som satan, minst 3 gånger i veckan har jag tänkt att börja med men får se hur länge det håller. Har fan 1 års bindningstid på det och det vore idiotiskt om jag nu skulle lata hemma istället för att träna. Jag blir anfådd så fort som jag tänker på träning..  Fyfaaaaaan... Har inte tränat något alls på 3 år och jag känner att det kommer att bli tungt.. Utmaningen lär nog inte vara att ta sig dit regelbundet, däremot att inte bli övertränad. Jag har så lätt att bli biffig eftersom jag har tränat hårt sen jag var 6 år gammal.


Jag vet fan inte ens vad jag vill.. Men typ:  • Få fastare lår.
  • Få tillbaka min röv som är nästan försvunnen.
  • Få bättre kondis.
  • Starkare triceps (vill absolut inte träna upp armarna alls!!!)
  • Få tillbaka magrutorna, denna gång ska de inte synas när jag är avslappnad.
  • Bli överdrivet vig igen.
  • Få bättre ryggmuskler (där i midjan)
  • MYCKET BÄTTRE SPÄNST! (så slipper jag se ut som en kossa när jag hoppar över trappsteg).
  • Sen är jag nöjd!

Bilder på mig från 2008, så biffig ska jag verkligen inte bli igen, men vig ska jag bli:


 

 
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

29 april 2012 10:35

Hej!

Blir så galet inspirerad av dina naglar, trots att jag inte ens skulle kunna komma i närheten av lika fina. Många som gör en video när de gör nya naglar, skulle inte du kunna göra det någon gång? Kanske inte när du gör konstverk, det lär ta grymt lång tid antar jag :S Så fina som dom blir men kanske när du gör med glitter eller gör vanliga naglar. Skulle vara grymt kul att se :)

Jättefin blogg förresten, älskar katergorin med naglar :)

http://cecilias.spotlife.se

Lady J

6 maj 2012 17:38

Tack Cecilia =) Jag har fått den förfrågan några gånger tidigare, men vet inte riktigt om det är min grej. Känns som att det finns så mycket på youtube redan så jag lär väl inte göra något annorlunda :P Men ska tänka om angående detta, absolut :) Kram

 
sara

sara

3 maj 2012 08:35

du får gärna ge lite tips på stretch/tänjningsövningar! var någorlunda vig en gång i tiden, men det är nu ett minne blått! tycker det är så tråkigt att träna rörlighet, men börjar nog bli ett måste nu!

http://eyedust.blogg.se

Lady J

6 maj 2012 17:35

Jag brukar bara värma upp, sen sitter jag brett isär med benen och böjer mig fram och åt sidorna =) sen testar jag spagat etc =) gör inget avancerat :)

 
Linda WritingL

Linda WritingL

24 juni 2012 15:48

Tyckte du var fin 08 :) Fan vilka muskler! Sällan man ser riktigt vältränade tjejer.. Lycka till med träningen hoppas du uppnår dina mål!

http://writingl.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Måndag 8 april 21:49


Yo, middag i fredags, jag är så fruktansvärt rolig så jag sa till K att hans taxi är på G och han hade 20 min på sig att gå ner. Han fick lite panik, insåg att jag inte skämtade hahahah! Han försökte lura mig till sig, så klart lyckades han sen, me...

Av Lady J - Torsdag 4 april 21:13

No sleep natten till idag...... Vadfan är vi där igen nu..höööhhh Jobbade igår, gick till nytorget för o fixa visum inför resan till Kina (jobb), drack, drack igen, sen blev det hemmafest som aldrig ville ta slut.. Klockan 6 på morgonen gick ja...

Av Lady J - Tisdag 26 mars 20:14


Jag hade en fantastisk helg! Och vissa själar är verkligen oförglömliga. Vann en tävling i lördags, anmälde mig kvällen innan, som tur. Hanna (som var min modell) var fantastisk. Vi käkade efteråt och sen kom Richard och Elin till salongen och ...

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se