LADY J

Direktlänk till inlägg 26 april 2012

GYMKORT

Av Lady J - 26 april 2012 01:47

 


YES! Skaffade gymkort på SATS idag, äntligen har det blivit av! Nu jävlar ska jag köra hårt som satan, minst 3 gånger i veckan har jag tänkt att börja med men får se hur länge det håller. Har fan 1 års bindningstid på det och det vore idiotiskt om jag nu skulle lata hemma istället för att träna. Jag blir anfådd så fort som jag tänker på träning..  Fyfaaaaaan... Har inte tränat något alls på 3 år och jag känner att det kommer att bli tungt.. Utmaningen lär nog inte vara att ta sig dit regelbundet, däremot att inte bli övertränad. Jag har så lätt att bli biffig eftersom jag har tränat hårt sen jag var 6 år gammal.


Jag vet fan inte ens vad jag vill.. Men typ:  • Få fastare lår.
  • Få tillbaka min röv som är nästan försvunnen.
  • Få bättre kondis.
  • Starkare triceps (vill absolut inte träna upp armarna alls!!!)
  • Få tillbaka magrutorna, denna gång ska de inte synas när jag är avslappnad.
  • Bli överdrivet vig igen.
  • Få bättre ryggmuskler (där i midjan)
  • MYCKET BÄTTRE SPÄNST! (så slipper jag se ut som en kossa när jag hoppar över trappsteg).
  • Sen är jag nöjd!

Bilder på mig från 2008, så biffig ska jag verkligen inte bli igen, men vig ska jag bli:


 

 
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

29 april 2012 10:35

Hej!

Blir så galet inspirerad av dina naglar, trots att jag inte ens skulle kunna komma i närheten av lika fina. Många som gör en video när de gör nya naglar, skulle inte du kunna göra det någon gång? Kanske inte när du gör konstverk, det lär ta grymt lång tid antar jag :S Så fina som dom blir men kanske när du gör med glitter eller gör vanliga naglar. Skulle vara grymt kul att se :)

Jättefin blogg förresten, älskar katergorin med naglar :)

http://cecilias.spotlife.se

Lady J

6 maj 2012 17:38

Tack Cecilia =) Jag har fått den förfrågan några gånger tidigare, men vet inte riktigt om det är min grej. Känns som att det finns så mycket på youtube redan så jag lär väl inte göra något annorlunda :P Men ska tänka om angående detta, absolut :) Kram

 
sara

sara

3 maj 2012 08:35

du får gärna ge lite tips på stretch/tänjningsövningar! var någorlunda vig en gång i tiden, men det är nu ett minne blått! tycker det är så tråkigt att träna rörlighet, men börjar nog bli ett måste nu!

http://eyedust.blogg.se

Lady J

6 maj 2012 17:35

Jag brukar bara värma upp, sen sitter jag brett isär med benen och böjer mig fram och åt sidorna =) sen testar jag spagat etc =) gör inget avancerat :)

 
Linda WritingL

Linda WritingL

24 juni 2012 15:48

Tyckte du var fin 08 :) Fan vilka muskler! Sällan man ser riktigt vältränade tjejer.. Lycka till med träningen hoppas du uppnår dina mål!

http://writingl.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 10 nov 22:34


Tog precis beslutet att inte sova inatt. Varför? För att jag inte har TID! För att det är så mycket som ska göras att om jag sover inatt så kommer jag inte hinna. Just nu är jag i en period då bägaren har tippat över och jag försöker att inte drunk...

Av Lady J - Tisdag 23 okt 01:00


Oooo!!! Vaaaa händer!? Hela min kropp, varje cell, varje andetag och hjärtslag skriker efter någon speciell. Jag har aldrig varit med om liknande! ?Jag faller inte och han gör mig inte svag. Han lyfter mig och jag blir stark, berusar mig utan ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:34


Idag hade jag kurs i 3D. Det var världigt roligt! Vi började 09 (jag började 08) och jag åkte från salongen 21:20. Bra lördag! Perfekt ! Imorgon ska vi lära oss ny teknik. Vi ska måla! Sååå otroligt duktiga elever jag har, så imponerad!!! ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:29

Så där! En hel nikotinfri månad har passerat. Blodtryck? Säkert sämre än tidigare. Håller tummarna på måndag. Vill varken röka eller snusa, inget sug, ingen saknad. Så jag kommer inte att räkna hur länge jag varit ?fri från det? från och med imorgo...

Av Lady J - Onsdag 3 okt 00:06


Jag vill verkligen inte sitta om 20 år och fundera över hur livet hade blivit om jag var modigare, tog andra beslut, vågade vinna, skämde ut mig endast för att hitta mig själv, vågade springa efter kärleken osv osv. Det känns som att jag kör rä...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se