LADY J

Direktlänk till inlägg 6 juni 2012

World's Scariest Drug (Documentary Exclusive)

Av Lady J - 6 juni 2012 23:12


Bland det sjukaste som jag någonsin har sett.. Detta är helt legendariskt! De som blir drogade hjälper rånarna att råna en själv.. Man bär ut sina möbler från sin lägenhet och tar ut alla pengar som man äger på kontot och ger bort tex. Dagen efter kommer man inte att komma ihåg ett jävla piss. Helt sjukt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

rt

7 juni 2012 03:28

Det här var läskigt :S

 
The Swedish-Hungarian Blog

The Swedish-Hungarian Blog

12 juni 2012 22:02

Julia, det här handlar inte om ditt inlägg, utan en grej som fick mig att minnas tillbaka ett utav dina inlägg för länge sen..

Såg en grupp på Facebook för några dagar sen som hette "Stoppa mobbningen på nätet" eller något liknande, och kikade igenom kommentarerna. Det var SJUKT många som skrev mobbing.. mobbing, mobbing.. Det fick mig att tänka tillbaka på det inlägget du skrev om MOBBNING.. Och att det är sjukt många som stavar fel, haha.. :P
Kram
Vikci

http://vikcis.blogg.se

 
Ingen bild

mig

13 juni 2012 20:19

tänk om kvinnorna är drogade och inte mins ett piss efter dagen är slut

 
Linda WritingL

Linda WritingL

24 juni 2012 15:43

Woo helt sjukt va människor uppfinner!

http://writingl.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se