LADY J

Direktlänk till inlägg 24 november 2012

FREDAG

Av Lady J - 24 november 2012 00:58


Vi har haft en liten förfest här i huset idag, men nu har allting lugnat sig. Det känns som att det är helg hela tiden, veckorna går så fort! Jag är kvar hemma medans andra är ute, eftersom jag ska upp 7 imorgon och göra naglar. Är klar med sista bokningen runt 14 och då måste jag duscha och göra mig klar för Swedish House Mafia! Det ska bli jävligt spännande, jag är helt säker på att det blir grymt, köpte vip biljetter också och har med mig grymt sällskap. Tyvärr kommer jag inte att gå med Jane eftersom det blev ett missförstånd mellan oss om vi skulle dit eller inte haha, men det kommer att bli awesome iallafall! Skåne Sandra är ju med!!! Sen på söndag ska vi ha Thanksgiving med kalkon och allt, jag kom på för skitlänge sen att jag ville fira det, haha och nu ska det äntligen bli av! Så jävla fett :)


Vi hade besök från Norrland idag:


     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se