LADY J

Direktlänk till inlägg 25 november 2012

NAILS

Av Lady J - 25 november 2012 21:59


Här får ni bilder på helgens naglar! Leopard är de mest populära naglarna som jag gör därför vill jag förändra något med dem, göra något nytt! Därför har jag gjort röd undersida på dessa grymma naglar. Som louboutin skor! Jag har kommit på att vilken design man än gör så kan man ha något helt annat på undersidan! Utmaningen som jag och Olivia pratade om är att göra leopard på undersidan, för då måste jag jobba helt baklänges med mönstret och allt. Det ska bli spännande!


     

Nettans naglar, hon körde på min absoluta favorit färg! Pärlbeige med glitterkort som jag stoppat in. Helt awesome! Vill själv ha den färgen nu, men ska vänta till januari typ för jag måste klura ut ett par nyårsnaglar.

 
ANNONS
 
Rabbit

Rabbit

26 november 2012 10:36

Nice blog :) Beautiful nails :)

http://nails.blogmesin.com

Lady J

26 november 2012 11:41

Thank you =)

 
Stephanie

Stephanie

27 november 2012 07:45

Leopardnaglarna var sjukt snygga. Sen med röd underdel! Nice work

http://Nattstad.se/fuffi

Lady J

27 november 2012 11:50

Tack Stephanie =) vad kul att höra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se