LADY J

Direktlänk till inlägg 29 november 2012

KLÄNNINGAR!!!! NYÅR/JUL 2012

Av Lady J - 29 november 2012 01:54


Nu är det inte särskillt länge kvar tills det är jul och nyår! Visst går tiden otroligt fort? När det kommer till högtider och stora fester så tycker jag att klänningen är det allra viktigaste utseendemässigt. Jag tycker om att ha något lite unikt på mig eller något som är alldeles för galet/för naket/för tight/för slappt/för kort eller för långt. Åt något håll får det mer än gärna vara lite överdrivet. Oftast använder jag den klänningen bara en gång och sedan har jag den i garderoben som ett minne av just den festen! Mycket trevligt att kolla tillbaka på dem sen och minnas galna händelser. Förra året kände jag för tighta klänningar med överdrivet många paljetter på i massa färger. I år tycker jag att färgen ska vara mörklila, svart eller beige (så klart!). En svart klänning tror jag ändå kommer att fälla ner flest hakor, det känns verkligen som årets färg!


Därför har jag varit inne på Nelly  och kikat efter jul/nyår klänningar, klart som fan att det finns några godingar där. Det smarta är att köpa en klänning nu så slipper man ha panik över det sen. Så skönt när allting är klart och man längtar till festen/middagen. Här får ni några bilder på klänningar som jag vill ha (alla är från Nelly):


         

 
ANNONS
 
Ingen bild

u

29 november 2012 02:21

Herregud vad många fina klänningar det finns som ni tjejer kan ha på er på nyår! Om vad jag tycker i saken är värt något så föreslår jag följande som jag föll direkt för:
Första raden: sista klänningen, den svarta utan axelband.
Andra raden; återigen den sista klänningen, hur fin som helst.
Tredje raden; klänning tre och fyra.
Fjärde raden; den tredje klänningen.
Femte raden; första och tredje klänningarna.

Lady J

30 november 2012 00:26

Eller hur! Det är grymt att vara tjej =) Måste vara sjukt tråkigt att klä upp sig som kille med tanke på att det slutar med kavaj, slips och ett par schysta brallor. Hmm =( Tack för tipset på klänningar ,vad kul att höra! Jag har så svårt att välja en bara, gillar egentligen mest den på första raden somm är gulbeige och ser ut som nattlinne haha =)

 
Ingen bild

Kim

29 november 2012 21:44

om du vill ha några tips tycker jag antingen den långa svarta längst till höger, eller den längst ner i mitten till höger :) eller kanske nån utav de två bredvid den, den färgglada och den svarta och röda alltså. nu blev det svårt.. aja, väldigt fina i alla fall! :)

Lady J

30 november 2012 00:27

Tack kim =) det går inte att bestämma den snyggaste, jag gillar gulbeiga på första raden och den långa svarta längst till vänster =P

 
Ingen bild

Kim

30 november 2012 16:32

oj, såg nu att jag skrev fel.. jag menade den svarta längst till vänster haha :)

Lady J

30 november 2012 20:42

Haha, den är grym =)

 
Emm

Emm

1 december 2012 10:37

Många snygga godbitar! :)

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se