LADY J

Direktlänk till inlägg 30 november 2012

LEO undersida

Av Lady J - 30 november 2012 21:56


Såg att Olivia hade lagt ut lite bilder när vi pysslade om hennes naglar, så jag snodde några. Tänkte visa hur jag gör när jag gör en undersida i en annan färg. Ah, enkelt att förstå, men tänk bara på att lägga den färgen ni vill ha under väldigt tunnt. Det var helgens tips det! Måste typ redan gå och lägga mig, ska göra 2 st naglar imorgon och efter det har jag en fika inbokad. Det kommer att bli en grym helg! ÅH så bra livet känns just nu!


Förresten, om någon av er vill ha naglar fixade inför nyår så har jag  nu 2 st tider lediga. Det är nu på söndag (2 december), ena tiden är klockan 10.00 och andra är klockan 18.30 Mejla till kyssars@live.se vid intresse. Ciao!


   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

2 december 2012 00:29

Hej! Har precis börjat med naglar men får väldigt ont i axlarna och i nacken. Hur upplever du det? Har du något tips? Känns så tråkigt när jag får så ont. Sen undrar jag om dina bästa tips för att komma ner i tid ? Kram

Lady J

2 december 2012 04:10

Hej Emma! Välkommen till världens roligaste bransch! Jag fick också väldigt ont i början men det handlar om att sitta med rak rygg, bra stol och bra bordshöjd. Nu har jag vant mig men visst får jag ont ibland också. På tal om tid så vet jag inte riktigt om du ska försöka göra. Satsa på att göra snygga naglar även om det är så att det tar 5 timmar!! Man kan göra naglar på 1h som ser ut som skit, eller lägga en extra timme på att fila och de blir grymma. Jag sitter 2-3 timmar fortfarande och det känns bra, jag blir alltid nöjd med naglarna jag gör, de blir mina tjejer också. Så träna på att göra det snyggt istället, resten kommer =) Kram

 
Ingen bild

Emma

2 december 2012 10:03

Ja det är så jag också resonerar.. Man vill ju lämna ifrån sig något som man är nöjd med! Längtar bara tills jag kommer ner i tid lite mer iaf:) tack för en bra blogg!! kram

Lady J

2 december 2012 14:19

Precis, men vad ligger du på för tid nu? =) Tack själv för att du besöker mig här och kommenterar =) kram

 
Ingen bild

Emma

2 december 2012 16:37

Ca fyra timmar med mall men med tipp tar det en evighet!! så vill iallafall ner till tre..:)

Lady J

2 december 2012 21:01

Hur länge har du hållt på? Jag låg också på 4 timmar i början =) Så det är lugnt, förbered tjejerna på det innnan så ska det inte vara några problem =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se