LADY J

Alla inlägg under november 2012

Av Lady J - 19 november 2012 23:32


Här får ni se dagens utseende! Weei.. Bilderna blev skit bra i kameran, jag fixade om ljuset i PS och när jag sparade skiten blev allt åt helvete.. Fattar fan ingenting! Varför i hela friden är det grönt och blått över bilden? Så såg det inte ut i PS.. Helvete! Orkar inte. Men Ni ser mitt nya halsband som jag hämtade ut igår på bilden, jag är skitnöjd! Har också börjat känna att mitt hår växet sig allt längre, skönt! Nu ska jag se lite Gossip Girl, sen ska jag läsa! God natt!


Update 01.44: Har suttit uppe och letat efter en klänning till julfesten och kära vänner, nu är den på väg till mig!! Jag döööör så jävla snygg, hoppas att jag valde rätt storlek bara, beställde från England. Om den inte passar och jag inte hinner få hem en ny tänker jag inte åka på julfesten med jobbet. Jag vet vad jag vill ha på mig och om det skiter sig tännker jag bojkotta det hela! Annars kommer jag bara vara bitter. MEN jag hoppas att klänningen passar, så jääääävla snygg, jag är helt uppe i varv! Älskar när jag hittar det som jag har letat överallt efter (fick en bild i huvudet på hur jag ville ha det, hittade inget i det "tyget" tills nu! YES YES YES!!!) och då får det kosta fan det vill! Jag vill bara visa den för er, men det får vänta tills 6-7 dec iaf, jag gillar inte att visa upp kläder i förskott.


 

ANNONS
Av Lady J - 19 november 2012 15:15


Har fått hem nytt glitter som jag har beställt och jag har aldrig varit sååå nöjd! Herregud vilka fina färger som verkligen stämmer överens med bilderna som finns på hemsidan (nded.se/). Det innebär att man aldrig kommer att beställa hem något och bli missnöjd. Priserna är lite högre än tex. ebay men det är SÅ värt det! Burkarna som man får är fulla, bara det är världens största ++++!!


             

ANNONS
Av Lady J - 19 november 2012 11:43


Drar iväg till jobbet nu! Idag mår jag otroligt bra, fan vad skönt! Ni kan få en normal outfit bild senare ikväll, haha!  Har tidställt ett inlägg också där ni ska få se mitt nya glitter som jag har fått hem! Hörs senare, ciao!


 

Av Lady J - 18 november 2012 23:27
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Lady J - 18 november 2012 16:36


Malin kom förbi imorse med naglarna, det var 4 veckor sist. Hon sliter i kartonger på jobbet därför är nagelbanden trasiga här och där, men tack vare Scratch nail food har det blivit mycket bättre. Så härligt! Vi satte ihop ett par riktigt grymma naglar nu, jag fick ju världens idé om att man faktiskt kan ha paljetter på undersidan som inte syns på översidan, as fränt tänkte jag och testade. Det blev grymt med fyrklöver under. Funderar på att ha stjärnor under på mina nästa.


Förresten, när jag var 12-14 år hade jag en bästa vän som älskade att lyssna på Hel, Ultima Thule och Dia psalma, jag hatade när hon lyssnade på dem för det var inte min musiksmak alls, jag ville lyssna på Britney på den tiden haah! På något sätt råkade jag komma åt deras låtar i helgen och jag måste erkänna att jag gillar musiken.


FÖRE:


EFTER (de vita detaljerna är handmålade med vanlig akrylfärg) :

           

Av Lady J - 13 november 2012 00:10


Jag hade helt glömt bort min favorit kavaj som hängde längst bak i garderoben! Hur kan man glömma bort att man ägen ett sånt plagg? Har inte använt kavajen på säkert 1 år! Herregud, det stämmer verkligen att det som inte syns används inte!  Därför är det bra att ha en garderob på sommaren och en på vintern. Att man röjer om i sin garderob ca 2 gånger per år iallafall så att man vet vad man äger! Kan säga att jag blev oerhört glad när jag hittade min älskade pärla! Kavajen sjunger mitt namn, jag älskar mönstrade kläder!! Ju galnare desto bättre. Körde på ett par svarta brallor till med broderade rosor, bara för att jag kan!


Nu ska jag se senaste Revenge avsnitter, sen ska jag försöka läsa vidare på "50 nyanser av honom", har läst 200 sidor och kommer inte vidare, förstår inte varför alla är som blodiglar över den boken, den är verkligen inte speciell.. Eller jo, självklart är den speciell, men den berör inte, alls? Jaja, jag ger den 100 sidors chans till, sen skiter jag i den!

 

Mina favorit böcker är: Veronika bestämmer sig för att dö, 11 minuter senare, Zahiren (den är rätt OK, välskrivna meningar föll jag för), Om jag inte hade sett honom och Jenna Jamesons bok - Hur man älskar med en porrstjärna. Sen kan jag dra in The game i min toplista också. Favoriterna är de understrukna!


     

Av Lady J - 11 november 2012 23:09

 


Fick ryggmassage av Krille idag! Det var awesome, han är utbildad och min rygg håller på att falla ihop helt, vilket är bra kombo! Nu mår ryggen fin fint och jag är nöjd. Ska dricke te med Jane och hjälpa henne med ett blogginlägg i någon blogg. Hon är till skillnad från mig duktig på att ta hand om hälsan för hon gymmar och engagerar sig i spring-bloggar. Jag borde också... Fan ta mig!


Längtar till imorgon, för då ska jag ta måndagsbadet! Varje måndag går jag upp tidigt som fan och ligger och jäser i badkaret i någon timme, innan jag åker till jobbet. Annars duschar jag bara, men imorn så jävlar!! Har laddat upp med skum och ansiktsmasker!

Av Lady J - 11 november 2012 20:36


Fixade Helenas naglar idag, hon ville ha något mörkt denna gång och vi använde en svart-blå färg som jag har längtat efter att använda! Äntligen! Målade dit några snöflingor också, det kändes passande. Så bra, vi ska göra om hennes naglar strax innan jul och då ska det blir något rött/svart eller rött/guld. Jag får klura ut något =)


Var ju och såg nya Bond filmen igår, fan vilken värdelös film! Saknade spänning och ordentligt med handling. Bio är förfresten inte min grej längre, blir helt irriterad för att jag måste sitta rakt,, man vågar knappt röra sig för att inte störa andra, sen är det skitjobbigt att sitta och inte kunna rapa av för mycket läsk! Aldrig mer bio! Det var så sjukt varmt i salongen också.. jag höll på att dö!


Före (exakt 5 veckors utväxt):

 


Efter:

   

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se