LADY J

Alla inlägg under november 2012

bio

Av Lady J - 10 november 2012 18:18

 


Nu ska jag iväg och se nya Bond filmen, tror inte att jag har sett någon bond film överhuvudtaget, så det ska bli spännande. Är hungrig som fan nu också, ska köpa en massa varma chips!! Gah måste springa nu!

ANNONS
Av Lady J - 9 november 2012 01:57


 


Sitter uppe och kollar på dokumentärer om universum och tiden, och plötsligt känns allting så värdelöst och obetydligt! Solljus, stjärnor, gravitation.. det är så intressant, och man är så liten i det stora, oändliga! Alltså jag blir deppig av det på riktigt, varför blir jag berörd av sådant? Jag blir på riktigt ledsen av rymden.. Har inte blivit så berörd av något på ett bra tag nu. Mitt hjärta gör typ ont? Haha .. jag tror att jag är övertörtt! Månen åker allt längre bort från jorden, jorden roterar allt saktare och dygnen blir bara längre och längre.. Ingen vi märker av, but still? Allting är ju bara KAOS! Och alla stackars djur som behöver hjälp, och alla elaka människor som borde...hängas! Fyfan vad det är problem i världen! Kolla dokumentären nedanför, en natt! Livet är fantastiskt, och värdelöst för det spelar ingen roll!!! Det gäler verkligen att leva, vi alla har fått en unik chans att finnas här, vi alla borde göra vad vi vill, vi ska inte vara rädda för något, ta alla chanser som vi får och ägna sig åt sånt som får en glad (därför borde jag sluta se dokumentärer!!), för om biljoooner år, är allting borda ändå och ingen kommer ihåg dig, så vad spelar det för roll?


http://www.svtplay.se/video/77169/del-1-av-4-tiden/?tab=undefined&sida=1

ANNONS
Av Lady J - 8 november 2012 23:04


Om ni inte redan sett den, hahahah, så sjukt skön:

Av Lady J - 7 november 2012 01:30

 


Jag ska berätta en sak för er! Jag är verkligen VÄRDELÖS när det kommer till att sjunga. Jag är såååååå jääääävla dålig att det är helt otroligt!! När jag var liten var jag skit duktig, blev utvald till att gå i skolans kör i Estland och kunde ta alla höga toner. Jag var så pricksäker på dem! Nu fattar jag inte vad som har hänt alls.. OK om jag aldrig kunnat sjunga, men jag har ju varit bra! Nu suger jag, folk brukar be mig sluta sjunga när jag väl börjat hahahahaah! Ligger nu i sängen och sjunger på den där Karaoke party, jävligt roligt! Hoppas att jag inte väcker mina sambos, imorgon på morgonen ska jag sjunga som fan, ska fan få bättre poäng på den där jävla Titanic låten!!

Av Lady J - 7 november 2012 00:18


Tänkte att ni ska få se bilder på utväxta naglar. Anna fotade sina efter 6 veckor (utan påfyllning) och Lily har haft sina i 8 veckor utan påfyllning, inga släpp överhuvudtaget och hela är de, inga konstigheter egentligen. Det är väldigt kul när tjejerna fotar sina naglar efter några veckor och skickar det till mig, det uppskattar jag! För mig är det väldigt viktigt att veta hur naglarna mår, jag är väldigt intresserad av det!


 


Lily skrev så fint inlägg om mig, jag blev så glad! :

   


Jag har så fina tjejer! Ni är bäst!! <3

Av Lady J - 6 november 2012 23:38


Hej, nu har jag fått hem hälften av de halsband som jag har beställt, vilket känns as bra! Har hittat världens bästa säljare på Ebay som säljer grymma halsband sjukt billigt! Fick dem igår, beställde allting den 28e oktober, betalade ingenting för frakten heller!! HÄR har ni den grymma säljaren! Skulle jag köpa dessa halsband på världens billigaste H&M så skulle det gå på minst 600 kr, jag fick alla dessa 6 st halsband för 44 dollar!!! Det är fan ingenting!


P.S gå inte in och börja kolla halsband där om du ska sova, man fastnar!!!!!!


 

Av Lady J - 5 november 2012 02:23


Oj vad sent det är! Har suttit med gänget här hemma hela kvällen och myst! Gjorde om Janes naglar också och de nya blev så sjukt snygga, jag är helt kär!! De är neutrala men ändå så jävla coola. Blinget vid nagelbanden gör verkligen sitt! Jane har bara haft fyrkantiga naglar tidigare, och nu ville hon testa på en rund variant, så jävla kul!! Ronny (våran kompis från Luleå som är på långtidsbesök här) ville också ha något coolt på sina naglar, jag tog fram ett genomskinligt gult nagellack och målade lillfingernageln med det lacket, hhaahahah fyfan vad jävla fult det blev. Såg helt äckligt ut, som att nageln var skadad eller nått, vi höll på att dö av skratt! Tänk er en gul nagel... bläää..


För Ronny är det nytt med naglar, han visste inte hur man gör sånna, men några sköna frågor hann han ställa: Är dessa naglar tunga att bära? Vad kostar en sån där ugn? (han syftade på UV lampan hahaha), man måste klippa av naglarna för att få av dem? Hahahahaha!!


  Det vita är handmålat med akrylfärg, jag använder mig aldrig av Konad stämpel, äger inte ens det. Hur diamanterna sitter får ödet avgöra, men de sitter fast på nagellack och gele-lack. Borde inte vara några problem, de förra satt bra (på djävulen bär prada designen).

Av Lady J - 4 november 2012 21:07


Har gjort nya naglar på mig själv. Äntligen är de fräscha igen! Kör på mandelformade också eftersom jag är sååååå trött på att bära fyrkantiga, de är inte speciella alls! Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle gilla runda naglar, sån kärringvarning tyckte jag, men se vad smaken vänder med åren! Åherregud jag håller på att bli en kärring!!!! Haha! Det är ju sååå snyggt med rundat, sen finns det självklart skillnad på runda och runda. Hade inget dagsljus med mig när jag fotade dessa därför så skev kvalla =( Men ni ser ju typ vad det är för nått! Väldigt enkelt och jävligt snyggt! Kunde inte bestämma mig för vilken färg jag skulle ha därför har jag olika händer haha.


        

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se