LADY J

Alla inlägg under november 2012

Av Lady J - 3 november 2012 22:18


Jag håller det jag lovat! Fixade en design ikväll, vet inte varför jag gjorde en somrig design när jag kanske borde ha gjort något höstigt, men wtf? Jag tycker att det blev snyggt!  Skulle vara väldigt roligt att göra sånna naglar på någon, de lär dock ta några timmar så jag bör göra dem på någon med tålamod, haha!


Hämtade ju ut mitt paket idag och blev skitglad! Nu har jag, efter 2 års sökande en grej som färgar monomer (vätskan som man använder för att bygga upp naglarna). Använde en blå färg i den designen som ni ser här, därför blev bakgrunden blå men ändå genomskinlig! Jag kommer att göra om mina egna naglar imorgon och de ska bli genomskinligt röda, som rött glas! ORGASM SÅ SNYGGT!


P.S såg Bright Star filmen igår, den var så jävla dålig! Den segaste filmen som jag någonsin har sett, precis som jag hade förväntat mig.. Led verkligen igenom hela filmen. Förstod inte riktigt när de blev kära i varandra och så vidare. Nee.. se den inte!


          

ANNONS
Av Lady J - 3 november 2012 17:52


Världens gladaste Olivia har precis lämnat mig med sjukt läckra naglar! Det är hennes första gång någonsin med konstnaglar vilket är väldigt roligt! Nästa gång ska vi fixa leopardnaglar med röd undersida! Hur hett? Måste också passa på att säga till er att om ni vill ha jul/nyår-naglar fixade av mig se till att boka i tid innan jag är fullbokad!!


   

ANNONS
Av Lady J - 3 november 2012 12:59

Sitter i köket nu och försöker mig på en ny design. Ni kommer att få se bilderna ikväll. Det kommer att bli en design med sjöstjärnor och snäckor. Vi hörs senare.

Av Lady J - 2 november 2012 23:10


Det känns som att jag lever på piller nu för tiden.. Om det inte är det ena så är det det andra! Hur länge ska det hålla på? Förra helgen var det migrän, hela idag och igår har jag velat dö av mensvärk! Det har gjort så ont att jag har svettats och känt mig yr och svimfärdig. Och nu har jag bara sjukt ont i magen av typ stress (?). Fett kul, WOHO! Men om vi ska vara positiva så hade jag en väldigt trevlig dag, träffade Sandra efter jobbet och tog ett glas vin (kanske därför jag har ont i magen för att jag blandat piller med vin). Det var otroligt trevligt, länge sen man såg sötan!


Imorgon ska jag börja dagen med att hämta ut paket, jag har ingen aning vad jag har fått men blir väl glad oavsett vad det än är, älskar att köpa presenter till mig själv haha! Ska göra naglar på dagen och efter det kanske jag ska iväg till Sandra och hjälpa henne med att vara barnvakt med 2 ungar. Ska bli väldigt spännande att se hur länge jag klarar av att vistas bland barn, hoppas de är snälla och inte bits, hehe! För barn gillar i vanliga fall inte mig, jag brukar vilja lära dem göra volter ahahha!


Nä, jag tänkte se en deppig film nu som jag kan gråta till (läst att bright star ska vara bra, men börjar tappa hoppet om att tro på vad alla skriver.. brukar se filmer som många rekommenderar i forum och fåt massa betyg men i de flesta fall, nej i ALLA fall, är filmerna helt värdelösa.. ), har så ont i magen att jag vill grina men jag kn inte gråta av smärta, tacka den ryska gymnastiken som har dresserat mig... God natt, det här inlägget känns redan jävligt svamligt!

Av Lady J - 1 november 2012 11:53


FUCK YES! Mitt internet är tillbaka, höll på att slita av mig halva håret när det gick så segt och jag fattade inte hur jag skulle öka hastigheten.. Tog massa bilder med Jane innan jobbet igår, eftersom det var så härligt väder. Ni ska få några nu och några sen. Måste skynda mig till tunnelbanan nu, Jane har varit och storshoppat imorse som jag ska få se nu när vi kommer till jobbet. Ikväll bjuder Ronny oss på tacos också, vilket ska bli underbart! Jag älskar verkligen människor som jag har i mitt liv nu, ni är bäst!!


Jackan och halsduken är från förra året. Jag är helt kär i toffsarna som händer på halsduken. Trolleri!


     

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se