LADY J

Direktlänk till inlägg 17 januari 2013

ups helvete

Av Lady J - 17 januari 2013 21:59


Asså UPS är så jävla dåliga! Jag ska ta emot ett paket, men eftersom att jag inte är hemma när de levererade den så fick jag en lapp där jag kunde boka en dag för leverans. Jag bokade till imorse och påpekade att det är väldigt viktigt att jag får det innan kl 12.00 för sen drar jag till jobbet, hon kunde nte lova något men sa att det borde inte vara några problem. 10 i 12 ringde jag för att kolla om paketet har kommit iväg, yes yes, den var i bilen. Så jag undrade hur jag skulle få mitt paket, för jag var tvungen att dra. Då skulle jag skriva en lapp på dörren där det stod att de kunde lämna paketet nedanför dörren och underskrift på det. Och så gjorde jag. Fick jag något paket tror ni? NÄÄÄÄÄÄÄ jag lappenjäveln satt kvar. Jag är så jäääääääävla arg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!


                           

 
ANNONS
 
linda

linda

17 januari 2013 23:47

haha vilka sötnosar!! jag känner lite medlidande med dig faktiskt!

http://lindahallman.blogg.se

Lady J

18 januari 2013 00:07

Den sommaren var fan awesome! Kommer du ihåg hur jävla mkt vi söp den sommaren/våren? wtf! Och tack bästa, hatar när saker inte går min väg haha =P

 
Ingen bild

Daniella

18 januari 2013 09:59

Hej :) älskar din blogg och dina naglar :) undrar om du kan tipsa om bra märken på gele? Vill själv beställa och vill ha bra grejer :)

Lady J

18 januari 2013 10:44

Hej Daniella :) tack så mycket! Jag jobbar inte med gelé så jag kan tyvärr inte tipsa dig av egen erfarenhet :) men hört att light elegance ska vara bra!

 
Ingen bild

D

18 januari 2013 14:44

Hej! Vettefan om ja ställer konstiga frågor men tänkte höra med dig,

om jag köper denna UV LAMPA

http://transdesign.com/Lamps/UV%20Lamps.htm

( STAR NAIL )

Kan jag använda Light elegance gele?

Eller den UV lampan som du har ezflow, kan man använda/härda Light elegance gele i den?

Tacksam för svar :):)Lady J

19 januari 2013 01:21

Man kan alltid fråga, inte lätt att veta allt på en gång;) Jag vet inte vilka geleer du kan använda med den, därför är det bättre att käpa samma märken, men det bör inte vara några problem. Det är bara att jag själv åkte på en sån en gång, har min uv lampa från ez, och hade ett toplackfrån IBD som inte torkade i lampan.. Mindre kul! Därför är det bättre för att vara på den säkra sidan att köra på samma märke. MEN till det goda, jag har provar light elegance i min lampa, funkar utmärkt ;) Hhaa =)

 
Ingen bild

D

18 januari 2013 14:45

Jag menar den Star nail - eco uv lamp :):)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Onsdag 18 april 21:53


Idag blev min ADHD utredning klar OCH..... jag har ADHD med stort H, som alltså står för hyper. Nu har jag fått Concerta utskrivet, ska bli väldigt spännande att se hur livet blir. Vilket också ger mig en förståelse på varför vissa situationer upps...

Av Lady J - Tisdag 10 april 21:27

Ååååå jag är sååååå hääääär sugen på att åka till Miami! Fick ett supersug på det idag, och jag vill dra dit imorgon, ok, om jag ska vara realistisk med kunder sååå i maj! Första/andra veckan där vore perfekt. Jag drar själv isåfall, jag orkar inte...

Av Lady J - Söndag 8 april 12:46


Jag har haft en jättebra helg, hängde med Cindy och vi fick massa gjort! Naaaajs! Jag är jättesjuk!!! Jag vet inte om jag är förkyld eller om det är pollen! Kom från ingenstans. Jag fryser, snorar as f..., mår illa(fast det är nog gårdagens bubb...

Av Lady J - Lördag 7 april 08:39


Jag fattar inte! Jag mår så illa på morgonen, det kommer från ingenstans och jag måste sitta lutad över toaletten i typ en kvart! Jag tänker att jag måste ha blivit allergisk mot kaffe eller mina vitaminer eller ingefärashots som innehåller gurkmej...

Av Lady J - Tisdag 3 april 23:05


Ok. Börjar 07 imorgon (vad gör jag vaken?), har två kunder, sen spriiiiinga på möte, sen spriiinga tillbaka till salongen och göra en kund för att sen spriiiiinga(ta taxi) till nästa möte! Ibland blir det mkt spring i livet och just nu är det så, o...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se