LADY J

Direktlänk till inlägg 11 juni 2013

Nails nails nails

Av Lady J - 11 juni 2013 20:40


Yo! Läget? Jag har slutprov på söndag, så jag kommer att vara borta en hel del den här veckan. Har grävt ner mig i allt som heter teori dvs. grekiska men det känns bra! Mitt företag är igång vilket är SÅ JÄVLA KUL! Nu har jag liksom eget, helt otroligt! Jag ska börja kolla vart jag kan hyra in mig, för det har jag inte bestämt än. Jag vill ha sköna människor omkring mig, där jag kan jobba med ezflow och hand & nail harmony och hyran ska vara rimlig. Vi ser vart det slutar, håll tummarna för mig!


   MINA NAAAAAAAAGLAR!!!!!!!!!!! Har gått utan i 3 månader (helt sjukt!) men nu är jag tillbaka! Formen på desa är en katastrof, för jag ville bara ha dit dem och jag var på väg på en middag. Så jag hann inte med design heller. Tänkte måla gulgröna blommor men jag gör det sen någondag!

   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna-Maria Swenson

11 juni 2013 22:21

I'm in love !
De gula , wow vad snygga.
Hur gör du de vita skuggningarna ? Så jäkla snygga alla naglar du gör.

Lady J

12 juni 2013 18:45

Tack snälla!:) vilka vita skuggningar tänker du på? På vilka naglar/)

 
Ingen bild

åsa

11 juni 2013 22:21

Som alltid toksmygga naglar! Och grattis till företaget, du är awesome!

Lady J

12 juni 2013 18:44

Du är bäst!

 
Ingen bild

Anna-Maria Swenson

11 juni 2013 22:59

Det var de GRÖNA jag menade :) blev så till mig att jag skrev fel , ha ha så jäkla snygga.

 
Ingen bild

ellen

11 juni 2013 23:17

berätta mer om företaget :D sååå roligt! du kommer att gå lååångt!!!

Lady J

12 juni 2013 18:44

Tack Ellen! Hum får ha en frågestund snart för jag vet inte vad man kan berätta haha );

 
Ingen bild

Jenny

12 juni 2013 22:22

Hittade din blogg för ett tag sedan och blev helt tagen av dessa fantastiska naglar! Stort lycka till med slutprovet, kommer gå jättebra tror jag! :-)

Lady J

13 juni 2013 15:51

Hej Jenny =) Vad kul att höra! Tusen tack :D

 
Ingen bild

Jennifer

13 juni 2013 15:10

Hej Julia.
Jag har följt din blogg länge nu och ser verkligen hur du har utvecklats. Du är GRYM och lycka till med företaget :)

Lady J

13 juni 2013 15:52

Hej Jennifer! Tusen tack för dina varma ord! :D

 
Emma

Emma

13 juni 2013 16:01

Grattis till företagen, det kommer gå asbra för dig! Och än en gång så är du så jävla duktig på att göra naglar så det finns inte! Kan även meddela att jag numera får ha hyfsad längd på naglarna på nya jobbet så är du i lule så vore det kul att låta dig göra om tiden finns! :)

http://emmaalundgren.webblogg.se

 
Ingen bild

Anna-Maria Swenson

13 juni 2013 20:19

Jag menar de vita ådringar på de turkosa och gröna naglarna.
Hur lång väntetid har du på naglar ?
Ska ner till Sthlm v 27 tor-sön , har du ngn tid då ? Går på SEMESTER veckan efter och kan inte tänka mig en trevligare ledighet än att titta på naglar gjorda av dig :)


 
Ingen bild

Jenny

13 juni 2013 22:22

Snälla, kan du inte berätta hur du gjort de vita strecken, alltså marmoreringen i akrylen. Så himla läckert!

 
Neha

Neha

16 juni 2013 11:14

Balla naglar:D

http://Nehaexponerar.blogg.se

 
Ingen bild

Olivia

21 juni 2013 11:07

Du gör så himla fina naglar!!!!!!!!!! En fråga bara, när du hade långa naglar för ett tag sen var de riktiga eller? Kram Olivia

 
Ingen bild

Olivia

21 juni 2013 11:07

Du gör så himla fina naglar!!!!!!!!!! En fråga bara, när du hade långa naglar för ett tag sen var de riktiga eller? Kram Olivia

Lady J

21 juni 2013 11:47

Hej Olivia, jag har inte haft egna långa på 3 år nu =) Och tusen tack!

 
Ingen bild

Olli

22 juni 2013 17:15

Sjukt snygga!


Hur prepar du naglarna? :) använder du fortfarande handscrubb innan du gör naglar?

Lady J

23 juni 2013 11:48

Tack =) Jag kör med nagelborste + tvål, de som vill skrubba lite får det med. Sen desinfektion från IBD. ph bond + primer o då äre klart =).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se