LADY J

Direktlänk till inlägg 11 juni 2013

Nails nails nails

Av Lady J - 11 juni 2013 20:40


Yo! Läget? Jag har slutprov på söndag, så jag kommer att vara borta en hel del den här veckan. Har grävt ner mig i allt som heter teori dvs. grekiska men det känns bra! Mitt företag är igång vilket är SÅ JÄVLA KUL! Nu har jag liksom eget, helt otroligt! Jag ska börja kolla vart jag kan hyra in mig, för det har jag inte bestämt än. Jag vill ha sköna människor omkring mig, där jag kan jobba med ezflow och hand & nail harmony och hyran ska vara rimlig. Vi ser vart det slutar, håll tummarna för mig!


   MINA NAAAAAAAAGLAR!!!!!!!!!!! Har gått utan i 3 månader (helt sjukt!) men nu är jag tillbaka! Formen på desa är en katastrof, för jag ville bara ha dit dem och jag var på väg på en middag. Så jag hann inte med design heller. Tänkte måla gulgröna blommor men jag gör det sen någondag!

   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna-Maria Swenson

11 juni 2013 22:21

I'm in love !
De gula , wow vad snygga.
Hur gör du de vita skuggningarna ? Så jäkla snygga alla naglar du gör.

Lady J

12 juni 2013 18:45

Tack snälla!:) vilka vita skuggningar tänker du på? På vilka naglar/)

 
Ingen bild

åsa

11 juni 2013 22:21

Som alltid toksmygga naglar! Och grattis till företaget, du är awesome!

Lady J

12 juni 2013 18:44

Du är bäst!

 
Ingen bild

Anna-Maria Swenson

11 juni 2013 22:59

Det var de GRÖNA jag menade :) blev så till mig att jag skrev fel , ha ha så jäkla snygga.

 
Ingen bild

ellen

11 juni 2013 23:17

berätta mer om företaget :D sååå roligt! du kommer att gå lååångt!!!

Lady J

12 juni 2013 18:44

Tack Ellen! Hum får ha en frågestund snart för jag vet inte vad man kan berätta haha );

 
Ingen bild

Jenny

12 juni 2013 22:22

Hittade din blogg för ett tag sedan och blev helt tagen av dessa fantastiska naglar! Stort lycka till med slutprovet, kommer gå jättebra tror jag! :-)

Lady J

13 juni 2013 15:51

Hej Jenny =) Vad kul att höra! Tusen tack :D

 
Ingen bild

Jennifer

13 juni 2013 15:10

Hej Julia.
Jag har följt din blogg länge nu och ser verkligen hur du har utvecklats. Du är GRYM och lycka till med företaget :)

Lady J

13 juni 2013 15:52

Hej Jennifer! Tusen tack för dina varma ord! :D

 
Emma

Emma

13 juni 2013 16:01

Grattis till företagen, det kommer gå asbra för dig! Och än en gång så är du så jävla duktig på att göra naglar så det finns inte! Kan även meddela att jag numera får ha hyfsad längd på naglarna på nya jobbet så är du i lule så vore det kul att låta dig göra om tiden finns! :)

http://emmaalundgren.webblogg.se

 
Ingen bild

Anna-Maria Swenson

13 juni 2013 20:19

Jag menar de vita ådringar på de turkosa och gröna naglarna.
Hur lång väntetid har du på naglar ?
Ska ner till Sthlm v 27 tor-sön , har du ngn tid då ? Går på SEMESTER veckan efter och kan inte tänka mig en trevligare ledighet än att titta på naglar gjorda av dig :)


 
Ingen bild

Jenny

13 juni 2013 22:22

Snälla, kan du inte berätta hur du gjort de vita strecken, alltså marmoreringen i akrylen. Så himla läckert!

 
Neha

Neha

16 juni 2013 11:14

Balla naglar:D

http://Nehaexponerar.blogg.se

 
Ingen bild

Olivia

21 juni 2013 11:07

Du gör så himla fina naglar!!!!!!!!!! En fråga bara, när du hade långa naglar för ett tag sen var de riktiga eller? Kram Olivia

 
Ingen bild

Olivia

21 juni 2013 11:07

Du gör så himla fina naglar!!!!!!!!!! En fråga bara, när du hade långa naglar för ett tag sen var de riktiga eller? Kram Olivia

Lady J

21 juni 2013 11:47

Hej Olivia, jag har inte haft egna långa på 3 år nu =) Och tusen tack!

 
Ingen bild

Olli

22 juni 2013 17:15

Sjukt snygga!


Hur prepar du naglarna? :) använder du fortfarande handscrubb innan du gör naglar?

Lady J

23 juni 2013 11:48

Tack =) Jag kör med nagelborste + tvål, de som vill skrubba lite får det med. Sen desinfektion från IBD. ph bond + primer o då äre klart =).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Onsdag 12 dec 21:07


Jag har tänkt på dig.. mycket, den senaste veckan och jag vet inte varför. Det har varit tyst i min hjärna så länge. Ville skicka ett sms, kolla hur du mår, men ångrade mig efter första bokstaven. Läste några gamla mess, dock inte den sista. Vi...

Av Lady J - Lördag 10 nov 22:34


Tog precis beslutet att inte sova inatt. Varför? För att jag inte har TID! För att det är så mycket som ska göras att om jag sover inatt så kommer jag inte hinna. Just nu är jag i en period då bägaren har tippat över och jag försöker att inte drunk...

Av Lady J - Tisdag 23 okt 01:00


Oooo!!! Vaaaa händer!? Hela min kropp, varje cell, varje andetag och hjärtslag skriker efter någon speciell. Jag har aldrig varit med om liknande! ?Jag faller inte och han gör mig inte svag. Han lyfter mig och jag blir stark, berusar mig utan ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:34


Idag hade jag kurs i 3D. Det var världigt roligt! Vi började 09 (jag började 08) och jag åkte från salongen 21:20. Bra lördag! Perfekt ! Imorgon ska vi lära oss ny teknik. Vi ska måla! Sååå otroligt duktiga elever jag har, så imponerad!!! ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:29

Så där! En hel nikotinfri månad har passerat. Blodtryck? Säkert sämre än tidigare. Håller tummarna på måndag. Vill varken röka eller snusa, inget sug, ingen saknad. Så jag kommer inte att räkna hur länge jag varit ?fri från det? från och med imorgo...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se