LADY J

Direktlänk till inlägg 16 juni 2013

DIPLOMERAD NAGELTERAPEUT!

Av Lady J - 16 juni 2013 21:49NU ÄR JAG EN DIPLOMERAD NAGELTERAPEUT I AKRYL OCH GELE!!!!!!!!!!!!!!

Klarade teorin med 95% rätt dessutom, och det är grymt för jag har som inte pluggat riktigt hahahaha, men jag lär mig snabbt! Om ni vill veta något om provet så ställ era frågor här. NU SKA JAG FIIIIIIIIIRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Det inlägget får ingen bild, för det är speciellt hahah!


Tackar alla som har stöttat mig och trott på mig, ni har gett mig så mycket mer än vad ni anar! Utan er, hade jag inte varit HÄR! Tack för att ni har hjälpt mig att uppfylla min dröm!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna-Maria Swenson

16 juni 2013 22:09

Grattis !!!!!
Har varit in och kollat säkert var 15 minut sen kl 19 :)
Gud vad bra jobbat ! Nu ligger världen för dina fötter .
Grattis igen och fira ordentligt , det är du värd :)

Lady J

16 juni 2013 22:12

Tack som faaan för supporten!!! Körde verkligen på nästa fråga nästa fråga som du sa, och återkom när jag missade nån :D Funkade kanon!!!! :D

 
Carro

Carro

17 juni 2013 00:40

Grattis!!!

http://niloracs.blogg.se

 
Nea

Nea

17 juni 2013 01:54

Grattis!!! :D Grymt jobbat! Inte oväntat dock ;)
Du är gjord för det här.

http://neapeah.se

 
Ingen bild

Jenny

17 juni 2013 09:05

Stort grattis! :-)

 
Ida

Ida

17 juni 2013 09:14

Fan vad roligt för dig!! Grattis!!! Och lycka till!

http://Ikwallman.blogg.se

 
Hanna

Hanna

17 juni 2013 14:04

F*cking jäkla GRATTIS!! Du är awesome!! Och världens bästa "lärare"!! ;) kramar i massor!!

http://www.salongcarma.se

 
Ingen bild

Lena

17 juni 2013 14:48

Stort grattis, inte helt oväntat då du är så jäkla duktig!! Fira ordentligt nu :)

 
Katarina Ullfors

Katarina Ullfors

17 juni 2013 21:02

Grattis och välkommen in i gänget :) kör så de ryker nu så kommer du slå de flesta på fingrarna i Sthlm :)

http://pixinails.blogspot.com

 
Linda

Linda

17 juni 2013 21:20

Fy fan va skönt! Grattis!!! Men det visste jag redan innan jag läste. :) Grattis igen å kör hårt.

http://naglarihudiksvall.blogg.se

 
Ingen bild

ellen

18 juni 2013 03:45

grattis!!! DU kommer att ta sverige med storm!! fortsätt din egna väg och du kommer att komma låååångt! :)

 
Emelie

Emelie

18 juni 2013 21:07

Grattis! Visste att du skulle klara det så jävla grymt!! :) massa kramar

http://Finest.se/emeliegermund

Lady J

18 juni 2013 22:13

Tack så mycket! Och massa kramar till dig med =)

 
Ingen bild

åsa

20 juni 2013 13:59

GRATTIS!!!!! whoho du är så grym!! Hoppas du firade riktigt, har tänkt på dig massor här nere och fått många komplimanger för naglarna även här nere:) Grattis igen fina du! Puss och kram

Lady J

21 juni 2013 11:48

Gud vad rolig Åsa, tusen tack rara! Hoppas vi ses igen nåndag :D Du är en riktigt skö energispridare :D Pusss och glaaad midsommar! =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Onsdag 12 dec 21:07


Jag har tänkt på dig.. mycket, den senaste veckan och jag vet inte varför. Det har varit tyst i min hjärna så länge. Ville skicka ett sms, kolla hur du mår, men ångrade mig efter första bokstaven. Läste några gamla mess, dock inte den sista. Vi...

Av Lady J - Lördag 10 nov 22:34


Tog precis beslutet att inte sova inatt. Varför? För att jag inte har TID! För att det är så mycket som ska göras att om jag sover inatt så kommer jag inte hinna. Just nu är jag i en period då bägaren har tippat över och jag försöker att inte drunk...

Av Lady J - Tisdag 23 okt 01:00


Oooo!!! Vaaaa händer!? Hela min kropp, varje cell, varje andetag och hjärtslag skriker efter någon speciell. Jag har aldrig varit med om liknande! ?Jag faller inte och han gör mig inte svag. Han lyfter mig och jag blir stark, berusar mig utan ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:34


Idag hade jag kurs i 3D. Det var världigt roligt! Vi började 09 (jag började 08) och jag åkte från salongen 21:20. Bra lördag! Perfekt ! Imorgon ska vi lära oss ny teknik. Vi ska måla! Sååå otroligt duktiga elever jag har, så imponerad!!! ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:29

Så där! En hel nikotinfri månad har passerat. Blodtryck? Säkert sämre än tidigare. Håller tummarna på måndag. Vill varken röka eller snusa, inget sug, ingen saknad. Så jag kommer inte att räkna hur länge jag varit ?fri från det? från och med imorgo...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se