LADY J

Direktlänk till inlägg 19 december 2013

Allt jag rör vid blir till guld!

Av Lady J - 19 december 2013 00:59

 


Vilken dag!!! =D Började jobba 09.00 idag och var klar 23.00 på salongen, 7st kunder! Sov bara 4 timmar inatt, och typ samma natten innan, ändå är jag pigg och galen.. GAAAH! Varifrån har jag så mycket energi?? Jag hade kunnat gå ut och springa nu.. typ så..  Börjar 9 imorgon också, men då är det på NH nails, längtar så!!! Jag har fått arbetsskador också, riktiga.. Har filat sönder mina händer med nagelfilen.. Man filar ju hellre sönder sig själv än kunden, fan vad ont jag har.. Måste plåstra om ordentligt imorgon, för det kommer att bli full rulle!

Känns som att december är en riktigt bra månad, det händer en massa roliga saker hela tiden! Jag höll ju förresten nail art kurs på NH nails 7-8dec, och lärde tjejerna att måla, fan vad duktiga de var, helt otroligt! Och ingen av dem hade använt sig att den tekniken som jag använder mig av när jag målar förut, och ändå blev tjejerna så bra! Sen gillade jag extra mycket att lära min lärare hhheehh, hon har ju lärt mig såå grymt mycket om naglar, det var fantastiskt att på något sätt kunna ge tillbaka och tacka för all kraft hon lagt på mig =) Hoppas som faaaen att min Kiruna Eve kan komma hit till nyår så ska vi röja satana!


Malins naglar på gång idag:

    


Malins naglar färdiga, bilden är dock rätt tråkigt missvisande.
Naglarna är genomskinliga med glitter i och påminner om IS, så tänk IS:

 Och nu måste jag sova (ligga och lyssna på musik i några timmar först hehe), måste upp senast 7.30 imorgon så att jag hinner fixa mig lite söt på morgonen. Har sett ut  som en häxa de senaste dagarna och blivit trött på det utseendet.. Peace!

 
ANNONS
 
Carro

Carro

19 december 2013 13:06

Sjukt snygga! Verkligen vintriga! Alltid lika spännande att få se dina mästerverk in progress, innan dom är klara liksom ^^

http://Niloracs.blogg.se

Lady J

19 december 2013 14:54

Vad kul! Tack Carro !:) ska försöka komma ihåg att fota oftare in progress ;)

 
En plats i solen

En plats i solen

20 december 2013 11:56

Var gärna med i min julkalender. Kika inom och se om dagens lucka passar dig! Välkommen in!

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se