LADY J

Direktlänk till inlägg 19 december 2013

Allt jag rör vid blir till guld!

Av Lady J - 19 december 2013 00:59

 


Vilken dag!!! =D Började jobba 09.00 idag och var klar 23.00 på salongen, 7st kunder! Sov bara 4 timmar inatt, och typ samma natten innan, ändå är jag pigg och galen.. GAAAH! Varifrån har jag så mycket energi?? Jag hade kunnat gå ut och springa nu.. typ så..  Börjar 9 imorgon också, men då är det på NH nails, längtar så!!! Jag har fått arbetsskador också, riktiga.. Har filat sönder mina händer med nagelfilen.. Man filar ju hellre sönder sig själv än kunden, fan vad ont jag har.. Måste plåstra om ordentligt imorgon, för det kommer att bli full rulle!

Känns som att december är en riktigt bra månad, det händer en massa roliga saker hela tiden! Jag höll ju förresten nail art kurs på NH nails 7-8dec, och lärde tjejerna att måla, fan vad duktiga de var, helt otroligt! Och ingen av dem hade använt sig att den tekniken som jag använder mig av när jag målar förut, och ändå blev tjejerna så bra! Sen gillade jag extra mycket att lära min lärare hhheehh, hon har ju lärt mig såå grymt mycket om naglar, det var fantastiskt att på något sätt kunna ge tillbaka och tacka för all kraft hon lagt på mig =) Hoppas som faaaen att min Kiruna Eve kan komma hit till nyår så ska vi röja satana!


Malins naglar på gång idag:

    


Malins naglar färdiga, bilden är dock rätt tråkigt missvisande.
Naglarna är genomskinliga med glitter i och påminner om IS, så tänk IS:

 Och nu måste jag sova (ligga och lyssna på musik i några timmar först hehe), måste upp senast 7.30 imorgon så att jag hinner fixa mig lite söt på morgonen. Har sett ut  som en häxa de senaste dagarna och blivit trött på det utseendet.. Peace!

 
ANNONS
 
Carro

Carro

19 december 2013 13:06

Sjukt snygga! Verkligen vintriga! Alltid lika spännande att få se dina mästerverk in progress, innan dom är klara liksom ^^

http://Niloracs.blogg.se

Lady J

19 december 2013 14:54

Vad kul! Tack Carro !:) ska försöka komma ihåg att fota oftare in progress ;)

 
En plats i solen

En plats i solen

20 december 2013 11:56

Var gärna med i min julkalender. Kika inom och se om dagens lucka passar dig! Välkommen in!

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Onsdag 12 dec 21:07


Jag har tänkt på dig.. mycket, den senaste veckan och jag vet inte varför. Det har varit tyst i min hjärna så länge. Ville skicka ett sms, kolla hur du mår, men ångrade mig efter första bokstaven. Läste några gamla mess, dock inte den sista. Vi...

Av Lady J - Lördag 10 nov 22:34


Tog precis beslutet att inte sova inatt. Varför? För att jag inte har TID! För att det är så mycket som ska göras att om jag sover inatt så kommer jag inte hinna. Just nu är jag i en period då bägaren har tippat över och jag försöker att inte drunk...

Av Lady J - Tisdag 23 okt 01:00


Oooo!!! Vaaaa händer!? Hela min kropp, varje cell, varje andetag och hjärtslag skriker efter någon speciell. Jag har aldrig varit med om liknande! ?Jag faller inte och han gör mig inte svag. Han lyfter mig och jag blir stark, berusar mig utan ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:34


Idag hade jag kurs i 3D. Det var världigt roligt! Vi började 09 (jag började 08) och jag åkte från salongen 21:20. Bra lördag! Perfekt ! Imorgon ska vi lära oss ny teknik. Vi ska måla! Sååå otroligt duktiga elever jag har, så imponerad!!! ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:29

Så där! En hel nikotinfri månad har passerat. Blodtryck? Säkert sämre än tidigare. Håller tummarna på måndag. Vill varken röka eller snusa, inget sug, ingen saknad. Så jag kommer inte att räkna hur länge jag varit ?fri från det? från och med imorgo...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se