LADY J

Direktlänk till inlägg 22 december 2013

hejdåhejdå

Av Lady J - 22 december 2013 00:01


DETTA HITTADE JAG PÅ STAN DAG, JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA NÖJD!!!!

Min kompis Cissi tyckte "WTF!" haha!  Men jag gillar konstiga prylar, det gör det hela lite mer personligt, lite mera jag! Jobbade på NH idag också, imorgon är det tillbaka till Studio Boston. Jag trodde att jul var om 2 veckor förresten, var helt inställd på att jobba hela nästa vecka, men imorse märkte jag att det är ju fan nu på tisdag!! Och jag har inte hunnit boka tåg till morsan, aja får fixa det imorgon typ, i värsta fall stannar jag väl i Sthlm bara. Om jag åker till henne måste jag ta sista tåget och jag kommer somna fett och missa hållplatsen.. Och nu har jag lovat henne att komma, hon kommer få ringa mig stup i kvarten medan jag super mig full som fan i någon vagn moahaha!! Nae, ska bli skönt att komma iväg, äta massa maaaaat, basta och göra absolut ingenting vettigt!


   
Världens bästa klädhängare! Eeh ne, jag försökte inte matcha ihop något här hahahaha!

Halsbandet ä nytt, köpte det idag för det var snyggt!

 
ANNONS
 
Carro

Carro

22 december 2013 11:36

Kul med en provdocka på dagen, men skulle bli så sjukt rädd för den om natten, haha :P God jul!

http://Niloracs.blogg.se

Lady J

22 december 2013 16:28

Hahaha jaaaa jag tänkte samma! När jag vaknade i morse så fick jag panik i 0,5 sekunder haha :) god jul :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Onsdag 12 dec 21:07


Jag har tänkt på dig.. mycket, den senaste veckan och jag vet inte varför. Det har varit tyst i min hjärna så länge. Ville skicka ett sms, kolla hur du mår, men ångrade mig efter första bokstaven. Läste några gamla mess, dock inte den sista. Vi...

Av Lady J - Lördag 10 nov 22:34


Tog precis beslutet att inte sova inatt. Varför? För att jag inte har TID! För att det är så mycket som ska göras att om jag sover inatt så kommer jag inte hinna. Just nu är jag i en period då bägaren har tippat över och jag försöker att inte drunk...

Av Lady J - Tisdag 23 okt 01:00


Oooo!!! Vaaaa händer!? Hela min kropp, varje cell, varje andetag och hjärtslag skriker efter någon speciell. Jag har aldrig varit med om liknande! ?Jag faller inte och han gör mig inte svag. Han lyfter mig och jag blir stark, berusar mig utan ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:34


Idag hade jag kurs i 3D. Det var världigt roligt! Vi började 09 (jag började 08) och jag åkte från salongen 21:20. Bra lördag! Perfekt ! Imorgon ska vi lära oss ny teknik. Vi ska måla! Sååå otroligt duktiga elever jag har, så imponerad!!! ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:29

Så där! En hel nikotinfri månad har passerat. Blodtryck? Säkert sämre än tidigare. Håller tummarna på måndag. Vill varken röka eller snusa, inget sug, ingen saknad. Så jag kommer inte att räkna hur länge jag varit ?fri från det? från och med imorgo...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se