LADY J

Direktlänk till inlägg 22 december 2013

hejdåhejdå

Av Lady J - 22 december 2013 00:01


DETTA HITTADE JAG PÅ STAN DAG, JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA NÖJD!!!!

Min kompis Cissi tyckte "WTF!" haha!  Men jag gillar konstiga prylar, det gör det hela lite mer personligt, lite mera jag! Jobbade på NH idag också, imorgon är det tillbaka till Studio Boston. Jag trodde att jul var om 2 veckor förresten, var helt inställd på att jobba hela nästa vecka, men imorse märkte jag att det är ju fan nu på tisdag!! Och jag har inte hunnit boka tåg till morsan, aja får fixa det imorgon typ, i värsta fall stannar jag väl i Sthlm bara. Om jag åker till henne måste jag ta sista tåget och jag kommer somna fett och missa hållplatsen.. Och nu har jag lovat henne att komma, hon kommer få ringa mig stup i kvarten medan jag super mig full som fan i någon vagn moahaha!! Nae, ska bli skönt att komma iväg, äta massa maaaaat, basta och göra absolut ingenting vettigt!


   
Världens bästa klädhängare! Eeh ne, jag försökte inte matcha ihop något här hahahaha!

Halsbandet ä nytt, köpte det idag för det var snyggt!

 
ANNONS
 
Carro

Carro

22 december 2013 11:36

Kul med en provdocka på dagen, men skulle bli så sjukt rädd för den om natten, haha :P God jul!

http://Niloracs.blogg.se

Lady J

22 december 2013 16:28

Hahaha jaaaa jag tänkte samma! När jag vaknade i morse så fick jag panik i 0,5 sekunder haha :) god jul :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:34


Idag hade jag kurs i 3D. Det var världigt roligt! Vi började 09 (jag började 08) och jag åkte från salongen 21:20. Bra lördag! Perfekt ! Imorgon ska vi lära oss ny teknik. Vi ska måla! Sååå otroligt duktiga elever jag har, så imponerad!!! ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:29

Så där! En hel nikotinfri månad har passerat. Blodtryck? Säkert sämre än tidigare. Håller tummarna på måndag. Vill varken röka eller snusa, inget sug, ingen saknad. Så jag kommer inte att räkna hur länge jag varit ?fri från det? från och med imorgo...

Av Lady J - Onsdag 3 okt 00:06


Jag vill verkligen inte sitta om 20 år och fundera över hur livet hade blivit om jag var modigare, tog andra beslut, vågade vinna, skämde ut mig endast för att hitta mig själv, vågade springa efter kärleken osv osv. Det känns som att jag kör rä...

Mys

Av Lady J - Tisdag 25 sept 00:05


Alltså åååå jag är så förälskad! Jag fattar inte Hur han gör det han gör men jag är bland molnen. Känner mig helt hög på känslan. För ett par månader sen var läget annorlunda, jag var bara dryg och såg inte honom. Sen Poooff dog jag, tog en sekun...

Av Lady J - Tisdag 18 sept 21:38


Siffror jagar mig just nu. Jag kollar sällan på klockan, tror jag? Men varje gång, ok, nästan varje gång som jag kollar så ser jag 21:21, 11:11, 15:15 osv... 3 bilar efter varandra körde förbi mig idag och alla tre hade 744 som reg.nr.. hur SJUKT ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!



Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se