LADY J

Direktlänk till inlägg 22 december 2013

hejdåhejdå

Av Lady J - 22 december 2013 00:01


DETTA HITTADE JAG PÅ STAN DAG, JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA NÖJD!!!!

Min kompis Cissi tyckte "WTF!" haha!  Men jag gillar konstiga prylar, det gör det hela lite mer personligt, lite mera jag! Jobbade på NH idag också, imorgon är det tillbaka till Studio Boston. Jag trodde att jul var om 2 veckor förresten, var helt inställd på att jobba hela nästa vecka, men imorse märkte jag att det är ju fan nu på tisdag!! Och jag har inte hunnit boka tåg till morsan, aja får fixa det imorgon typ, i värsta fall stannar jag väl i Sthlm bara. Om jag åker till henne måste jag ta sista tåget och jag kommer somna fett och missa hållplatsen.. Och nu har jag lovat henne att komma, hon kommer få ringa mig stup i kvarten medan jag super mig full som fan i någon vagn moahaha!! Nae, ska bli skönt att komma iväg, äta massa maaaaat, basta och göra absolut ingenting vettigt!


   
Världens bästa klädhängare! Eeh ne, jag försökte inte matcha ihop något här hahahaha!

Halsbandet ä nytt, köpte det idag för det var snyggt!

 
ANNONS
 
Carro

Carro

22 december 2013 11:36

Kul med en provdocka på dagen, men skulle bli så sjukt rädd för den om natten, haha :P God jul!

http://Niloracs.blogg.se

Lady J

22 december 2013 16:28

Hahaha jaaaa jag tänkte samma! När jag vaknade i morse så fick jag panik i 0,5 sekunder haha :) god jul :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se