LADY J

Direktlänk till inlägg 20 april 2014

Jag och min pojkvän Erik!

Av Lady J - 20 april 2014 22:44


Åherregud vilken långhelg! Vilka fantastiska dagar det har varit, fyllda med nostalgi, bra människor och bara en massa kärlek! Gud vad jag har saknat mina fina människor! Jag ville verkligen inte åka hem idag och nu när jag är hemma längtar jag tillbaka. Satt med Niclas imorse vid hans hus vid skogen och rökte en cigg och lyssnade på tystnaden. Det är så fantastiskt, så tyst att man misstänker om man har blivit döv. Solen stekte på ordentligt för övrigt, jag satt mitt i stan i bara en t-shirt och hängde med folk. Det är varmare där än i sthlm!!! Jag skulle lätt kunna flytta tillbaka dit, jag känner mig hemma där, men det är i Sthlm allting finns, allt är så lättillgängligt här. Det var så kul att springa på varenda kotte oavsett var man än var, max, systemet, bussen, fiet, olearys bla bla bla. Jag får helt enkelt åka upp lite oftare. Planerar att åka upp i juni igen, jag saknar ljusa nätter så otroligt mycket. Nu var det halvmörkt i typ en timme där, men jag vill ha sol som steker dygnet runt! Jag vill sitta i skogen utanför en feststuga där alla sover fulla, och filosofera mitt i natten, i tystnaden, med solen som sällskap.


Sååå jävla roligt att Eve har fått träffa mina vänner i luleå och att de fick träffa henne! Jag skryter alltid om att jag har världens finaste människor i mitt liv, alla är så fantastiska, eftersom jag inte har tid med idioter och folk som jag stör mig på, jag väljer liksom bort dem. Och innan jag skulle flyga hem bekräftade Eve det "Asså fyfan vilka jävla härliga människor du känner! Alla är så jävla glada och fiiiinaaa!" Oh yes! <3


Nu kommer en massa bilder, tyvärr kom inte ens hälften av alla nära och kära med på bild,

men de är ju kvar i mitt minne och hjärta för alltid =)


Torsdag:

   


Fiiiiinaa Malin som jag inte träffat på 5 år!!! Ville verkligen inte skiljas ifrån henne igen!

Kolla henne katt, hon ser så där lycklig ut konstant!


Fernaaandaa och Eve

                

7 veckor gamla naglar:

   


Fredagen bjöd på en grym start på dagen, på gamla favoritfiket Roasters, och en massa minnesluckor på kvällen/natten. Herregud, jag har typ haft kontroll på mitt drickande under hela Sthlm tiden vilket är 3 år, men i Luleå är man så avslappnad, och då kommer dessa minnesluckor:

           


Jag och min pojkvän Erik

                         


Lördagen började hos Linda (kolla vilken jävla bild hon har på väggen från 2011, haahhah)

och avslutades på Olearys:

      


Klasskompisar från mellanstadiet/högstadiet/gymnasiet!:

              


Ganska så ljus natt va, typ 3-4 på morgonen.

   


Todaaaay:

 


Fick sitta vid nödutgången och hade 100km i benutrymme, man tackar! =D Satt och väntade på att agera hjältinna och rädda alla människor från planet, men som tur var flygningen väldigt lugn:

 


Deppigt att komma hem..........

 Måste skryta om senaste, viktigaste tillskottet i garderoben! Nya underkläääädeeer! Har ju 65F i storlek, och åhlens city här i sthlm har ju fan inga snygga i min storlek och jag pallar inte åka till Nacka liksom, jag har inte tid! Blev jävligt glad när jag hittade dessa i lilla luleå, drygt 2 000kr fattigare blev jag, men fyfan vad värt! Älskar verkligen den svart-rosa!!!!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se