LADY J

Direktlänk till inlägg 3 juli 2014

en bra dag

Av Lady J - 3 juli 2014 22:19

 


Jag ska avslöja en liten hemlis för er, som jag aldrig nämnt tidigare. Jag har ett sjätte sinne, eller, jag "känner på mig" saker, jag vet liksom vad som kommer att hända före det händer och jag har alltid rätt. Jag känner av människor alldeles för lätt och det är nog anledning till varför jag har svårt för nya människor, jag bara ser igenom dem, rakt igenom. Men det har inte alltid varit så, detta är något som har utvecklats under de senaste åren och det är först nu som jag prickar rätt hela tiden. Det skrämmer mig många gånger.. Jag låter helt jävla galen, men som vi alla vet så är jag ju lite knäpp ibland. Det jag känner av nu i mitt liv är att en gammal vän saknar mig och att den personen inte riktigt vet hur man ska kunna få kontakt med mig igen, och jag förstår det, för vi skildes åt på ett riktigt otrevligt sätt. Och båda vi önskar att det hade varit annorlunda, och båda vet att detta kanske aldrig kommer att gå att lösa. Jag vet också att om några månader så kommer en viss person att ta upp kontakten med mig igen men det kommer att vara försent, nästan försent.


DAGENS BÄSTA: MIN MOBIL ÄR HOS MIG NU!!!!! Det sämsta är att det står "ingn service" och jag håller på att tappa det helt.. Ja vill slänga skiten i väggen.. Men jag tror att den om några timmar kommer att komma igång automatiskt. Och som jag sa, jag skulle få den i juli, inte juni som lovat. Hahahah.


En sak som har snurrat runt i mitt huvud de senaste dagarna är om jag är en kall människa. Jag blir inte ledsen när saker skiter sig, jag blir inte sårad när andra beter sig som idioter, jag kan inte bli kär i någon. Så fort ett problem dyker upp ser jag direkt en massa lösningar och skrattar oftast åt problemet, för det är ju kul!!! Att jag sen inte blir sårad, jag vet ju att folk är idioter, jag förväntar mig sällan lojalitet eller ödmjukhet av någon även om jag visar det tillbaka. För jag vet att folk hugger sina medmänniskor i ryggen så fort de kan, för sin vinning. Men jag antar att jag väljer att vara en god människa av egoistiska skäl, det tror jag att alla gör. För jag skulle skämmas in åt helvete om jag skulle bete mig som en fitta mot någon, och det har jag fått nog av, för många år sen. Jag vill inte att andra ska se på mig så som jag ser på idioterna omkring.  Sen är jag less på drama, för länge sen. Det för sällan något bra med sig. Att jag sen aldrig blir kär har nog att gör med att jag en gång var beredd att släppa in någon i mitt liv, men då stängde han sig själv, då kröp jag in i mitt skal, och när han öppnade upp sig, då tröck jag bort honom och så höll vi på år efter år, om och om, fram och  tillbaka, och jag lovade att aldrig mer utsätta mig själv för något liknande. Samtidigt kan jag just nu tycka att det är nice, jag har så mycket som jag vill göra i min karriär och jag vill absolut inte bli distraherad av någon.


Aja fuck it, EVE OCH LINDA KOMMER IMORGON OCH JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄVLA LYCKLIG!!! Bästa människor!

 
ANNONS
 
Ingen bild

liindzor

4 juli 2014 00:23

Du är så knäpp. Men du är min. Vi ses snart, älskar dig ♥

Lady J

6 juli 2014 09:59

Wohooooo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:34


Idag hade jag kurs i 3D. Det var världigt roligt! Vi började 09 (jag började 08) och jag åkte från salongen 21:20. Bra lördag! Perfekt ! Imorgon ska vi lära oss ny teknik. Vi ska måla! Sååå otroligt duktiga elever jag har, så imponerad!!! ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:29

Så där! En hel nikotinfri månad har passerat. Blodtryck? Säkert sämre än tidigare. Håller tummarna på måndag. Vill varken röka eller snusa, inget sug, ingen saknad. Så jag kommer inte att räkna hur länge jag varit ?fri från det? från och med imorgo...

Av Lady J - Onsdag 3 okt 00:06


Jag vill verkligen inte sitta om 20 år och fundera över hur livet hade blivit om jag var modigare, tog andra beslut, vågade vinna, skämde ut mig endast för att hitta mig själv, vågade springa efter kärleken osv osv. Det känns som att jag kör rä...

Mys

Av Lady J - Tisdag 25 sept 00:05


Alltså åååå jag är så förälskad! Jag fattar inte Hur han gör det han gör men jag är bland molnen. Känner mig helt hög på känslan. För ett par månader sen var läget annorlunda, jag var bara dryg och såg inte honom. Sen Poooff dog jag, tog en sekun...

Av Lady J - Tisdag 18 sept 21:38


Siffror jagar mig just nu. Jag kollar sällan på klockan, tror jag? Men varje gång, ok, nästan varje gång som jag kollar så ser jag 21:21, 11:11, 15:15 osv... 3 bilar efter varandra körde förbi mig idag och alla tre hade 744 som reg.nr.. hur SJUKT ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se