LADY J

Direktlänk till inlägg 14 september 2014

söndag

Av Lady J - 14 september 2014 19:06

 


Jaahaa, från och med imorgon lever vi i vad jag vill kallar det för Sosse-land, verkar det som.. "vad trevligt!" Men idag har jag det bra, har varit ledig hela helgen, har inte varit det sen slutet på juni, så jag har hunnit ta tag i massa skit som att: handla, tvätta, lyxduscha i 3 timmar, fixa med företagspapper, städa lite, äta chips, må bra och se en massa serier. Ja, jag är sjukt nöjd, det hade inte kunnat bli bättre!


Just det, jag kom 3a i nagel SM, akryl på mall. Aja, pallar inte gå in på vad jag tyckte var rätt och fel här, men det är OK, nästa år kommer jag att ha guld.. Klart som fan att jag är bitter fortfarande, sånt där glömmer man väl inte? OK om man kommer 3a och är missnöjd med sitt arbete, men jag gjorde fan riktigt snygga naglar som jag var nöjd med. Jajaajajajajaaaaa, nästa år får jag väl vara överlägsen som fan helt enkelt. Jag har ju redan bestämt mig för det, jag menar, om jag får offra all min fritid, vänner, familj, fester, killar, sömn och sånt för att nå dit, så får det väl bli så. Det är ju ett perfekt sätt att göra sig av med folk som har inget med mitt liv att göra, sånna som egentligen inte bryr sig men ändå hänger kvar för att "man är rolig". De riktiga kommer att vara kvar, jag vet exakt vilka det är.


Nu ska jag bara softaaaa, för nästa vecka är lång och avancerad.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se