LADY J

Direktlänk till inlägg 2 mars 2015

Maybe

Av Lady J - 2 mars 2015 23:52


Jag har sjukaste veckan på jobbet på länge! Det är typ värre än veckan innan jul.. Jag gillar det! Jag behöver det, jag klarar inte av att vara hemma just nu o göra ingenting. Jag vill göra en massa saker, hela tiden! Kan inte nån ba springa in i salongen med mat till mig? Det är typ på riktigt min dröm! Jag hinner fan inte fixa det den veckan, satan i gatan, måste leva på mackor, det går fort att göra!

Har släppt min patetiska helg också, insett att jag inte är sjuk i huvudet, utan bara en livlig tjej, som just nu lär sig att hantera och förstå sig på nya känslor som dyker upp! Det är ju självklart att jag blir konstig, jag har ju aldrig behövt hantera sånt förut! Så fort jag finner ro i min situation kommer jag att bli mitt vanliga softa jag. Framför allt handlar det om att jag befinner mig i det stadiet då jag verkligen inte vill förlora någon i min närhet! Det vill man ju aldrig förståss! Men juuust nu är det ett känsligt ämne i mitt liv. Sen vet jag att skulle det hända så är jag stark nog att bli logisk igen och låta allt rinna av mig bara, jag bearbetar sorg fort. Eller vem vet? Kanske inte den här gången. Fast nae asså, jag plockar ihop mig själv fort, jag förstår verkligheten och accepterar att ibland blir det bara inte som jag vill. Inget mer att göra åt. Det viktigaste för mig kommer att vara att öppna upp mig och berätta aaaallt, jag måste göra det för en gångs skull. Jag orkar inte fly från mitt inre längre.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Söndag 15 juli 23:18


Helt omöjligt att beskriva denna helg! Wow! Började med att Johanna och jag bubblade på salongen, åkte till trädgården, jag tyckte det var för mkt folk och jag blir trött av alla energier och fulla människor så vi taggade till habibi och det va...

Av Lady J - Onsdag 11 juli 20:25


Slutade 16 idag, åkte hem och städat tills nu, det gick fort :) Imorgon flyttar Johanna in till mig och ska bo här hela helgen och nästa helg! Jättemysigt! Jag tänkte rejva i helgen, ett utomhus rejv. Det var länge sen och jag set framemot det. Ska d...

Av Lady J - Söndag 8 juli 21:48

Tapetserade hela lördagen till 02:25! Helt fantastiskt, vi kunde inte vänta längre. Såg en intressant sak.. Jag började med naglar i en källare i Luleå, på skoj.. nu när tapeten till min salong är på plats så är färgerna väldigt lika från då til...

Av Lady J - Onsdag 4 juli 22:02


Äääääntligen har Cindys pokaler kommit!!! Kopparbord kom idag också, än är inte vänthörnan på plats, men snaaaart och det kommer att se helt fantastiskt ut!!!!! Man märker verkligen hur kunderna trivs på salongen! Hur de känner att de unnar sig ...

Av Lady J - Måndag 2 juli 19:22


Det där SMSet jag aldrig skickade, men jag skrev en mycket kortare version, för vissa förtjänar inte att höra den goda versionen. Men i och med att detta är en sorts dagbok, så får ni ta del av det smset som jag aldrig skickade; Finns tusen...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se