LADY J

Direktlänk till inlägg 2 mars 2015

Maybe

Av Lady J - 2 mars 2015 23:52


Jag har sjukaste veckan på jobbet på länge! Det är typ värre än veckan innan jul.. Jag gillar det! Jag behöver det, jag klarar inte av att vara hemma just nu o göra ingenting. Jag vill göra en massa saker, hela tiden! Kan inte nån ba springa in i salongen med mat till mig? Det är typ på riktigt min dröm! Jag hinner fan inte fixa det den veckan, satan i gatan, måste leva på mackor, det går fort att göra!

Har släppt min patetiska helg också, insett att jag inte är sjuk i huvudet, utan bara en livlig tjej, som just nu lär sig att hantera och förstå sig på nya känslor som dyker upp! Det är ju självklart att jag blir konstig, jag har ju aldrig behövt hantera sånt förut! Så fort jag finner ro i min situation kommer jag att bli mitt vanliga softa jag. Framför allt handlar det om att jag befinner mig i det stadiet då jag verkligen inte vill förlora någon i min närhet! Det vill man ju aldrig förståss! Men juuust nu är det ett känsligt ämne i mitt liv. Sen vet jag att skulle det hända så är jag stark nog att bli logisk igen och låta allt rinna av mig bara, jag bearbetar sorg fort. Eller vem vet? Kanske inte den här gången. Fast nae asså, jag plockar ihop mig själv fort, jag förstår verkligheten och accepterar att ibland blir det bara inte som jag vill. Inget mer att göra åt. Det viktigaste för mig kommer att vara att öppna upp mig och berätta aaaallt, jag måste göra det för en gångs skull. Jag orkar inte fly från mitt inre längre.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:34


Idag hade jag kurs i 3D. Det var världigt roligt! Vi började 09 (jag började 08) och jag åkte från salongen 21:20. Bra lördag! Perfekt ! Imorgon ska vi lära oss ny teknik. Vi ska måla! Sååå otroligt duktiga elever jag har, så imponerad!!! ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:29

Så där! En hel nikotinfri månad har passerat. Blodtryck? Säkert sämre än tidigare. Håller tummarna på måndag. Vill varken röka eller snusa, inget sug, ingen saknad. Så jag kommer inte att räkna hur länge jag varit ?fri från det? från och med imorgo...

Av Lady J - Onsdag 3 okt 00:06


Jag vill verkligen inte sitta om 20 år och fundera över hur livet hade blivit om jag var modigare, tog andra beslut, vågade vinna, skämde ut mig endast för att hitta mig själv, vågade springa efter kärleken osv osv. Det känns som att jag kör rä...

Mys

Av Lady J - Tisdag 25 sept 00:05


Alltså åååå jag är så förälskad! Jag fattar inte Hur han gör det han gör men jag är bland molnen. Känner mig helt hög på känslan. För ett par månader sen var läget annorlunda, jag var bara dryg och såg inte honom. Sen Poooff dog jag, tog en sekun...

Av Lady J - Tisdag 18 sept 21:38


Siffror jagar mig just nu. Jag kollar sällan på klockan, tror jag? Men varje gång, ok, nästan varje gång som jag kollar så ser jag 21:21, 11:11, 15:15 osv... 3 bilar efter varandra körde förbi mig idag och alla tre hade 744 som reg.nr.. hur SJUKT ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se