LADY J

Direktlänk till inlägg 2 mars 2015

Maybe

Av Lady J - 2 mars 2015 23:52


Jag har sjukaste veckan på jobbet på länge! Det är typ värre än veckan innan jul.. Jag gillar det! Jag behöver det, jag klarar inte av att vara hemma just nu o göra ingenting. Jag vill göra en massa saker, hela tiden! Kan inte nån ba springa in i salongen med mat till mig? Det är typ på riktigt min dröm! Jag hinner fan inte fixa det den veckan, satan i gatan, måste leva på mackor, det går fort att göra!

Har släppt min patetiska helg också, insett att jag inte är sjuk i huvudet, utan bara en livlig tjej, som just nu lär sig att hantera och förstå sig på nya känslor som dyker upp! Det är ju självklart att jag blir konstig, jag har ju aldrig behövt hantera sånt förut! Så fort jag finner ro i min situation kommer jag att bli mitt vanliga softa jag. Framför allt handlar det om att jag befinner mig i det stadiet då jag verkligen inte vill förlora någon i min närhet! Det vill man ju aldrig förståss! Men juuust nu är det ett känsligt ämne i mitt liv. Sen vet jag att skulle det hända så är jag stark nog att bli logisk igen och låta allt rinna av mig bara, jag bearbetar sorg fort. Eller vem vet? Kanske inte den här gången. Fast nae asså, jag plockar ihop mig själv fort, jag förstår verkligheten och accepterar att ibland blir det bara inte som jag vill. Inget mer att göra åt. Det viktigaste för mig kommer att vara att öppna upp mig och berätta aaaallt, jag måste göra det för en gångs skull. Jag orkar inte fly från mitt inre längre.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Söndag 21 jan 20:06

Älskar att glida runt nyduschad hemma i fina underkläder och nattlinnen. Jag har hur många som helst and I l0ve it! Jag gör det endast för mig själv. Jag tycker att det är viktigt att göra saker för sig själv, skämma bort sig själv och hitta de stu...

Av Lady J - Fredag 19 jan 13:54


Hur najs är det inte att denna blogg har precis nyligen fyllt 10 år!! TIO ÅR! Och jag hittade ett gammalt inlägg, herregud, jag var 17 år och skulle fylla 18.... bebis! Fan vad rolig jag var! Tränade och söp! ...

Av Lady J - Fredag 19 jan 13:19

Jag har tänkt på en sak, Jag har aldrig varit förtjust i att få blommor, det har aldrig varit någon grej för mig och jag har alltid undrat varför andra blir så glada över att få blombuketter ? Jag har kommit på det! Det är ju inte speciellt! Spela...

Av Lady J - Tisdag 16 jan 22:42

Hittade en gammal bild, det är alltså 6 år mellan bilderna. Jag hade bara bott i sthlm i 6 månader och det vuxna livet hade precis börjat.Jag får sån ångest över att tiden flyger förbi; dagarna smälter ihop och blir månader som blir år och de senaste...

Av Lady J - Söndag 14 jan 20:19

Äntligen! Hittade en matta till sovrummet, renskinnet åker nu till himlen.. Nu är jag nöjd! Har vaxat hela kroppen idag, tänkte skura golvet också meeeeen jag orkar inte så jag gör det imorgon istället när jag tycker att det är roligt igen :) ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se