LADY J

Direktlänk till inlägg 2 mars 2015

Maybe

Av Lady J - 2 mars 2015 23:52


Jag har sjukaste veckan på jobbet på länge! Det är typ värre än veckan innan jul.. Jag gillar det! Jag behöver det, jag klarar inte av att vara hemma just nu o göra ingenting. Jag vill göra en massa saker, hela tiden! Kan inte nån ba springa in i salongen med mat till mig? Det är typ på riktigt min dröm! Jag hinner fan inte fixa det den veckan, satan i gatan, måste leva på mackor, det går fort att göra!

Har släppt min patetiska helg också, insett att jag inte är sjuk i huvudet, utan bara en livlig tjej, som just nu lär sig att hantera och förstå sig på nya känslor som dyker upp! Det är ju självklart att jag blir konstig, jag har ju aldrig behövt hantera sånt förut! Så fort jag finner ro i min situation kommer jag att bli mitt vanliga softa jag. Framför allt handlar det om att jag befinner mig i det stadiet då jag verkligen inte vill förlora någon i min närhet! Det vill man ju aldrig förståss! Men juuust nu är det ett känsligt ämne i mitt liv. Sen vet jag att skulle det hända så är jag stark nog att bli logisk igen och låta allt rinna av mig bara, jag bearbetar sorg fort. Eller vem vet? Kanske inte den här gången. Fast nae asså, jag plockar ihop mig själv fort, jag förstår verkligheten och accepterar att ibland blir det bara inte som jag vill. Inget mer att göra åt. Det viktigaste för mig kommer att vara att öppna upp mig och berätta aaaallt, jag måste göra det för en gångs skull. Jag orkar inte fly från mitt inre längre.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Onsdag 18 april 21:53


Idag blev min ADHD utredning klar OCH..... jag har ADHD med stort H, som alltså står för hyper. Nu har jag fått Concerta utskrivet, ska bli väldigt spännande att se hur livet blir. Vilket också ger mig en förståelse på varför vissa situationer upps...

Av Lady J - Tisdag 10 april 21:27

Ååååå jag är sååååå hääääär sugen på att åka till Miami! Fick ett supersug på det idag, och jag vill dra dit imorgon, ok, om jag ska vara realistisk med kunder sååå i maj! Första/andra veckan där vore perfekt. Jag drar själv isåfall, jag orkar inte...

Av Lady J - Söndag 8 april 12:46


Jag har haft en jättebra helg, hängde med Cindy och vi fick massa gjort! Naaaajs! Jag är jättesjuk!!! Jag vet inte om jag är förkyld eller om det är pollen! Kom från ingenstans. Jag fryser, snorar as f..., mår illa(fast det är nog gårdagens bubb...

Av Lady J - Lördag 7 april 08:39


Jag fattar inte! Jag mår så illa på morgonen, det kommer från ingenstans och jag måste sitta lutad över toaletten i typ en kvart! Jag tänker att jag måste ha blivit allergisk mot kaffe eller mina vitaminer eller ingefärashots som innehåller gurkmej...

Av Lady J - Tisdag 3 april 23:05


Ok. Börjar 07 imorgon (vad gör jag vaken?), har två kunder, sen spriiiiinga på möte, sen spriiinga tillbaka till salongen och göra en kund för att sen spriiiiinga(ta taxi) till nästa möte! Ibland blir det mkt spring i livet och just nu är det så, o...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se